Bentzenbutik

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er ikke en rigtig shop en person som anvender dropshipping. Så desværre for sendt at adressen ikke var i Danmark, men Holland. Fik en vare tilsendt fra Kina som var alt for lille, hvis den... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Føler mig direkte snydt. De hæver pengene med det samme, men sender først varen langt senere. Leveringstiden er ekstremt lang. De reklamerer med “luksuskvalitet” og “store rabatter” – i virkeligh... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig et svindlerfirma. Har aldrig modtaget varen. Efter nogle uger skrev jeg til dem at jeg ønskede at annullere ordren. Dette ville de ikke, da jeg først kunne annullere når jeg modtog ordren. I... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Forkert farve tøj

I ordered some tops from them but when they arrived they were the wrong colour and material. I assumed that, as it is a Dutch company, the clothes would come from there but they came from China and took 3 weeks to arrive. I would not recommend buying clothes from this company, as the pictures are very misleading. After all the other bad comments I will not try to return the clothes and will just have to take the hit.

11. Januar 2025

Under- 10 stjerner. - 100 stjerner

Under- 10 stjerner, føj for h…… en svindel butik, skal man lede længe efter, har aldrig fået dårligere service, har modtaget den grimmeste filtjakke, som OVERHOVEDET IKKE STEMTE OVERENS MWD DET BILLEDE DER VAR PÅ DERES FUSK HJEMMESIDE🤮🤮🤮 KØB IKKE DERFRA, SVINDEL PÅ SVINDEL, de må slæbe mig i retten for at få deres penge…

1. November 2024

Elendig virksomhed!

De sælger i virkeligheden bare kineser-bras. Når man så brokker sig over mangler i varen, så er de ligeglade..
Forfærdelig forbandet skod virksomhed.
Hold jer LANGT væk!

9. Oktober 2024

Hold jer væk

Bestilte en lang vest. Først skrev de, at betalingen ikke var gået igennem og jeg ville få 10 % ved at bestille igen. Jeg skrev, at jeg ville politianmelde dem for bedrageri, hvorefter jeg modtog en autogeneret mail og senere kom varen. Sendt uden for Europa. Varen var defekt og jeg skrev igen for en returadresse. Jeg modtog igen en mail fra en robot uden besvarelse af spørgsmål. 409 kr. Smidt ud af vinduet på en scam-side.
HOLD JER VÆK. Snyd, bedrag og kopiprodukter. Burde forbydes.

8. Dezember 2024

Jeg bestilte en julegave den 8.12.2024

Jeg bestilte en julegave den 8.12.2024. Pengene blev hævet 10.12 og jeg har endnu ikke modtaget nogen vare. Lad være med at handle hos dem. Et barnebarn, sad uden julegave. Varen er købt hos Bentzen.
Jeg overvejer at klage igennem EU.

10. Dezember 2024

KØB IKKE fra Bentzen Butik

KØB IKKE fra Bentzen Butik. Det er ikke andet end et scam. Og kommunikation man muligvis oplever fra “Mie” er bare en chatbot.
De lover gode varer leveret hurtigt. Men de overholder intet.
Hold dig væk!

25. Dezember 2024

Svindel og fup fiirma

Hold jer langt væk fra det firma.
Jeg bestilte en vare og fik en ordrebekræftelse og at varen var på vej.
Fik så besked om at de have haft it nedbrud hvorfor jeg måtte genbestille igen. Nu kan jeg se at beløbet er trukket 2 x og indtil videre har jeg ikke modtaget nogen varer. Det er svindel uden lige.

10. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bentzen butik har ikke anerkendt at DAO…

Bentzen butik har ikke anerkendt at DAO ikke har afleveret en pakke i postkassen som aftalt ved ordren. Senere korrespondance fører ingen vegne - Bentzen og DAO ønsker ikke at løse problemet. Min opfordring på den baggrund er at undlade at handle hos Bentzenbutik og samtidig at overveje grundigt om DAO er det rigtige valg som leverandør af fraggydelsen.

21. Dezember 2024

Svindel

Bestilte en vare 4. december men blev ikke oplyst at den kom fra Kina. Varen blev håndteret mange gange der og ankom til Holland 19. december hvor den måske nu befinder sig. Trods adskillige mails har firmaet ikke fundet det værd at svare men pengene for varen dem har de snildt kunne hæve. Fusker firma, aldeles useriøst og absolut ikke værd at anbefale

21. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte et par støvler..

Bestilte et par støvler... de var 1 mdr. Om at komme. Det viser sig så et de er lavet af plastic og stinker forfærdeligt...og finder ud af at det ikke er et dansk firma men at varen kommer fra kina... vil aldrig handle her mere... og får sikkert ikke pengene retur...

18. Dezember 2024

That is not okay

I recently ordered a camera from a website that appears to be Danish, where they go by the name "Bentzen Butik." However, I discovered that they actually ship packages from China, and they have a adress in the Netherlands. This feels like a scam, and I will never order from this company again.

They contacted me offering a 10% refund on the price of the item, but this is hardly an acceptable resolution. It's not my fault that the company is trying to make a profit by sending products from China, and I certainly don't think I should bear the cost of returning the item there.

Had I known the product was being shipped from China, I would never have placed the order in the first place.

27. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb ikke noget på denne hjemmeside

Anbefaler ikke køb fra denne hjemmeside. Danskklingende navn men varen kommer fra kina. Så lang leveringstid.
De har trukket mine penge. Varen blev afsendt i Kina hvilket jeg ikke forventede.
De har sendt mig en mail om at de ikke har kunnet hæve pengene og at jeg skulle genbestille varen.
Dvs at de så kunne trække beløbet en gang til.
Varen ankom uventet alligevel.
Jeg spærrede mit kontokort da de meddelser jeg fik virkede mystiske.
Køber ikke der igen.

19. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte et par sko min kæreste…

Jeg bestilte et par sko min kæreste ønskede sig i slutningen af november. D. 2. December er ordren bekræftet, og har været i transit siden 3. December.
Der er nu 6 dage til juleaften, så jeg tør ikke satse på at jeg får dem.
Det er absolut ikke i orden at man tror man er færdig med at købe gaver, kun for at man i sidste øjeblik skal stresse rundt fordi at butikker ikke har varerne hjemme. De kommer nok fra Kina som de andre skriver.

18. Dezember 2024

HOLD JER VÆK...!!!

Jeg anbefaler IKKE denneher Bentzen Butik...!!! Spring over den og haldel istedet hos den næste i rækken... Osse selv om de lokker med billige priser, og lover guld og grønne skove... Denne butik er IKKE hvad den gi'r sig ud for at være...!!! Deres varer er købt direkte hos Wish eller TEMU, og så er priserne bare skruet i vejret.!

29. November 2024

Svindel og fusk

Svindel og fusk! Billige syntetiske sko, bestemt ikke lavet af læder som der stod i beskrivelsen. Produktbilleder kopieret fra en anden hjemmeside. Så 330 kr er smidt direkte ud af vinduet! Køb aldrig her.

12. Dezember 2024

Køb ALDRIG her

Køb ALDRIG her.

AI skriver tilbage, levering er + 3 uger, selvom andet opgives.
Jeg har skrevet efter returneringsinformstioner og får manglende svar.

21. November 2024

Bentzenbutik

Bentzenbutik - Gør det ikke, køb ikke noget i den butik, hvis det overhovedet er en butik.
Købte en jakke i oktober 2024. Der gik rigtig lang tid, uden at jeg hørte noget. Rykkede efter jakken og fik at vide, at jeg havde fået 3 mails, med oplysning om, at jeg kunne hente min pakke. Jeg har ikke fået nogen mail. Jeg bad om pengene retur, fik at vide, at det kunne jeg ikke få, når jeg ikke havde hentet min pakke. Jeg skrev endnu en mail, hvor jeg forklarede, at når de nu havde fået jakken retur, kunne jeg vel få mine penge retur, men nej........."Søde Mie" fra Bentzen påstod, at de ikke fik jakken retur, men at den blev destrueret. Herefter ønskede hun mig en god dag. Så blev jeg det klogere, og giver hermed nul stjerner.
God dag til Bentzen og Mie.

6. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr