Bellincia

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik vare i forkert str og blev lovet refundering som aldrig er sket. Nu svarer de ikke mere. Kæmpe svindel firma de var hurtige nok til at trække penge

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte 2 elastiske skjorter. Til min søn. I str 4X som var den største. Min søn bruger normalt XL Der var ikke meget elastisk ved dem, ærmerne sad oppe midt på armen. Bytteret kan ikke bruges... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KØB ALDRIG FRA DETTE FUP FIRMA!!!🤬De har en robot til at spamme dig med mails hver dag! Der er intet tracking og her er en af deres ligegyldige mails! Vi bestilte 4 par sko d 3 aug.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dumme, dumme dumme firma. Bestilte for snart 2 måneder siden, intet sket. Standard svar på forspørgsel på hvornår min vare kommer. Sker absolut intet. Svindel af værste skuffe, øv øv øv. Handel ikke... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

SCAMMERS!!! STEALING MONEY!!!

Receved items totally in a disaster quality, size too small, the sizing is another joke.
Never returned the money although they advertise they would within short period of time.
TOTAL SCAMMERS!!!

11. August 2022

🖕🏼Klara - Bellincia🖕🏼

Jeg har fået frarøvet mig 199,- og dem ser jeg ikke igen.
Torsdag d. 23/06-2022 bestilte jeg nogle Bellincia cloud slipper som jeg stadig ikke har modtaget på skrivende stund. Jeg vælger at kontakte dem d. 13/07-2022, hvor de forsikre mig de lander om lidt🖕🏼.
Vil holde mig langt fra at bestille hos dem da man ikke får det man betaler for, og ens penge beholder de også.

10. August 2022

FUP FIRMA

17. Juni bliver ordre nr #3869 afgivet. Pengene bliver trukket med det samme og der kommer ordrebekræftelse på mail hvor der står varen kommer om 8-10 dage. Der er stadig ikke kommet nogle varer 7. august og jeg forventer det hellere ikke. Jeg har forsøgt at annullere ordren. Det går jeg ud fra er lykkedes dog har de glemt at sende pengene retur.

7. August 2022

Fup - pas på!

Pengene trukket. Varerne ikke ankommet. De ændrer på tidsfristerne, der er ikke et dansk tlf.nr, og vil ikke annullere ordren efter gældende lovgivning. Igår skriver de så, at der ikke er er nogen ordre, men forholder sig overhovedet ikke til, hvorfor de så har trukket pengene. Og så spørger de hvordan jeg vurderer hjælpen? 🤮
Jeg har via banken lavet indsigelse
og bedt e-mærket kigge på dem. De politianmelder fupfirmaer. Håber ikke, at flere bliver snydt!
Læs på emærket.dk omkring indsigelse

Update 12.8.22
Jeg har fået pengene retur. Det kan dog tage op til 3 mdr.
Bellincia har bedt om oplysninger, men det sidste jeg hørte fra del, var at der ingen ordre var afgivet.

5. August 2022

Hvis bare jeg kunne give 0 stjerner

Hvis bare jeg kunne give 0 stjerner.
Jeg bestilte varerne for 1,5 mdr siden men der har endnu ikke været nogen levering. Man har tilsyneladende ingen fortrydelsesret, virksomheden nægter at annullere ordren eller tilbagebetale pengene, som blev trukket allerede ved bestillingen.
FØJ for en måde at drive virksomhed. Anbefaler på ingen måde at handle her

4. August 2022

Forbryder firma

Dumme, dumme dumme firma. Bestilte for snart 2 måneder siden, intet sket.
Standard svar på forspørgsel på hvornår min vare kommer. Sker absolut intet. Svindel af værste skuffe, øv øv øv. Handel ikke her de stjæler dine penge. Burde kunne give minus stjerner. Møgfirma

31. Juli 2022

FUP!!!!

Det er den værste gang Kina biks man får. Firmaet er total fup og det er ikke muligt at returnerer varerne. Køb ikke fra dette firma!!!!

30. Juli 2022

Øv øv

Øv øv, hvis man kunne give minus stjerner, skulle denne hjemmeside have det. Man får ikke det man har købt 😡😡 jeg skal huske at tjekke trustpilot

24. Juli 2022

Nul stjerner...........

Er ked af at der ikke er minus-stjerner, for så havde jeg givet dette.
Jeg kan under ingen omstændigheder opfordre til, at der handles hos dette firma.
Når du bestiller varen bliver pengene ret hurtigt trukket på din konto, men varerne skal du vente utroligt længe på. Hvis du skriver til dem, får du bare et standardsvar, hvor de skriver "Tak for din tålmodighed" og så hører du ikke mere fra dem.
Utrolig dårlig oplevelse.........

24. Juli 2022

Stay away!

Stay away! Bestil ikke her!
Det er snyd og fup det hele.
Sandalerne er og blir aldrig leveret.
Jeg har bestilt 6 juni (snart 2 mdr siden) og INGEN sko modtaget.
Kundeservice svarer mig blot tilbage, at jeg skal være tålmodig og at de kan se at skoene er på vej.
“Shipment information received”.
Øv hvor skulle jeg dog bare have tjekket Trustpilot inden jeg bestilte.

23. Juli 2022

Varer kommer ikke

Varer kommer ikke
Bestilt 1. juli. Penge trukket 4. juli. 20. juli fortsat ingen levering. Status uændret siden 7. juli “shipment information received”.

Update. 12/8 fortsat ingen varer, som blev betalt for over en måned siden. 🙁

20. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jamen hvad havde vi allesammen regnet med

Jeg er fan af deres eget fortolkning af trustpilot - jeg vidste ikke man måtte skrive alt muligt random på sin hjemmeside. Det kom helt bag på mig at det var scam, men det var da oplevelse. Please ik køb noget derfra, find produktet et andet sted

20. Juli 2022

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr