Fik vare i forkert str og blev lovet refundering som aldrig er sket. Nu svarer de ikke mere. Kæmpe svindel firma de var hurtige nok til at trække penge
Bellincia
Das sagen Bewerter
Bestilte 2 elastiske skjorter. Til min søn. I str 4X som var den største. Min søn bruger normalt XL Der var ikke meget elastisk ved dem, ærmerne sad oppe midt på armen. Bytteret kan ikke bruges... Mehr ansehen
KØB ALDRIG FRA DETTE FUP FIRMA!!!🤬De har en robot til at spamme dig med mails hver dag! Der er intet tracking og her er en af deres ligegyldige mails! Vi bestilte 4 par sko d 3 aug.... Mehr ansehen
Dumme, dumme dumme firma. Bestilte for snart 2 måneder siden, intet sket. Standard svar på forspørgsel på hvornår min vare kommer. Sker absolut intet. Svindel af værste skuffe, øv øv øv. Handel ikke... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
ET PARADIS FOR DINE FØDDER. Dinne fødder vil aldrig føles bedre
Kontaktinformationen
Schweiz
- bellincia.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Det tætteste på s……
Som alle andre 🙁
Som alle andre 🙁
Skjorter passede ikke og det er umuligt at returnere dem.
Fup og svindel.
Fup og svindel
Fup og svindel. Varerne bliver ikke afsendt!
Terrible experience. Don't but from them
This has been my worse experience with an online shop ever. I found the website looking for shoes that can help me as I have lot of pain in my feet. I was so excited to try the sandals and shoes I bought but they never came. I kept writing and asking for help, received a tracking number and when I search there is no information about my package. After a couple of messages I never received any more answers. My orders were placed in July 2022. My last email sent to them was on February 6, 2023.
Firmaet er mega Fraud og ingen service…
Firmaet er mega Fraud og ingen service eller respons hvis jeg kunne skrive bande ord så havde jeg det Ingen svare og deres mails er ulæselige
LAD VÆR MED AT BESTILLE FRA DEM
Skal desværre give en stjerne for man…
Skal desværre give en stjerne for man kan ikke give nul.
Har modtaget pakke og vil gerne returnerer varerne da noget er for småt og andet for stort. Der er ingen returseddel med pakken så man kan ikke returnerer det. Er det ikke ulovligt og hvor kan man eventuelt anmelde firma for svindel ?
Lad vær med at handle hos dem.
I er ikke egnet til nogen stjerner…
I er ikke egnet til nogen stjerner overhovedet- håber alle andre husker at læse trustpilot. XL er sådan ca str 8 år ekstra small !!!!!
Kunne jeg vælge 0 stjerne gjorde jeg…
Kunne jeg vælge 0 stjerne gjorde jeg det. Det jeg bestilte kom aldrig frem DAO skrev det var leveret, hvilke det ikke var. De henviste mig til Bellincia der er umulige at komme i kontakt med. Pengene er tabt.
ADVARSEL: Køb ikke tøj her
Som de andre kunder er jeg blevet snydt. Skjorten er for lille og dårlig kvalitet.
Fup foretagende
Som alle andre er jeg stærkt utilfreds med dette fup firma! Det lykkedes mig at finde en mail adresse der virkede, efter min reklamation fik jeg tilbagemelding af ˋKlaraˋ hun var meget ked af min klage, jeg skulle sende et billede af min pakke med 3 skjorter (leveret i en bobbel kuvert ) for at undgå svindel! Det gjorde jeg, hvorefter jeg ikke hørte mere og mail adresse virker ikke mere!
Ej hvor er jeg træt af jeg ikke havde…
Ej hvor er jeg træt af jeg ikke havde set de dårlige anmeldelser, inden jeg lagde min bestilling. Dårlig kvalitet og ingen elastik i skjorten!
Lever slet ikke op til reklamerne
Bestilte 2 skjorter, som slet ikke lever op til reklamerne. Stort set ingen stretch, krøller nemt og ekstremt små i størrelserne.
Manglende kontakt til firmaet
Har forsøgt at kontakte firmaet via deres opgivne mailadresse men mailen kan ikke leveres. Har brug for at bytte en skjorte som er alt for lille, men hverken at svare på deres mail eller skrive direkte på deres kontaktmail er muligt. Totalt ringe kundeservice.
Fupfirma
Jeg kan kun tilslutte mig kritikken af firmaet og produkterne. Produktet lever under ingen omstændigheder op til reklamerne, forkert størrelse og dårlig kvalitet samt ingen mulighed for at sende det tilbage.
Som sunket i jorden.
Har dog modtaget skjorten efter 1 mdr. jeg bestilte bort set fra at en 3xL svare til en lille L
Så jeg kontaktede dem for at sende den retur og få mine penge, men lige som alle andre kan jeg hverken få kontakt på telefon eller mail. Deres Hjemmesiden virker ok og de sender masser af reklamer det er de gode til 😡
Faktiske skjorter
Bestilte 2 elastiske skjorter. Til min søn.
I str 4X som var den største.
Min søn bruger normalt XL
Der var ikke meget elastisk ved dem, ærmerne sad oppe midt på armen.
Bytteret kan ikke bruges 14 dage efter du har bestilt varene. Der går 4-5 uger inden du modtager noget fra dem.
Så vil bestemt ikke anbefale firmaet.
Fup firma - Bellincia
Faktisk vil jeg ikke give nogen stjerner, men der skulle angives mindst én !!
Jeg har 29. juni bestilt og betalt for varer jeg aldrig har modtaget og der er ingen reaktion på mine henvendelser. Af samme årsag har jeg afmeldt mig at modtage deres nyhedsmail, alligevel bliver de ved at spamme mig. Jeg håber virkelig ikke at de forventer jeg betaler for flere varer jeg ikke modtager - der er totalt uforskammet !!!!!
Svindel
Svindel. Jeg har aldrig modtaget min ordre. Det er mange måneder siden jeg bestilte og betalte. Når jeg prøver at skrive til dem. Kommer der en mail tilbage om at mailen ikke kan leveres..😡😡😡😡
Modtog min bestilling små 10 dage…
Modtog min bestilling små 10 dage efter, som lovet i ordrebekræftelsen.
Produkt som forventet.
Det var svært at følge pakken da linket til hjemmesiden var gået ned.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.