Bellincia

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik vare i forkert str og blev lovet refundering som aldrig er sket. Nu svarer de ikke mere. Kæmpe svindel firma de var hurtige nok til at trække penge

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte 2 elastiske skjorter. Til min søn. I str 4X som var den største. Min søn bruger normalt XL Der var ikke meget elastisk ved dem, ærmerne sad oppe midt på armen. Bytteret kan ikke bruges... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KØB ALDRIG FRA DETTE FUP FIRMA!!!🤬De har en robot til at spamme dig med mails hver dag! Der er intet tracking og her er en af deres ligegyldige mails! Vi bestilte 4 par sko d 3 aug.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dumme, dumme dumme firma. Bestilte for snart 2 måneder siden, intet sket. Standard svar på forspørgsel på hvornår min vare kommer. Sker absolut intet. Svindel af værste skuffe, øv øv øv. Handel ikke... Mehr ansehen

1. Fachhandel für orthopädische Schuhe

Vom Unternehmen geschrieben

ET PARADIS FOR DINE FØDDER. Dinne fødder vil aldrig føles bedre

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De burde slet ikke ha nogen stjerne

De burde slet ikke ha nogen stjerne da de holde en hen hele tide, jeg bestilte sko i juli 2022 og har ikke modtaget dem endnu har skrev til dem flere gange og de svare at de er lige ved at være der.

8. November 2022

Virkelig dårlig firma

Virkelig dårlig firma. Bestilte sandaler i juli 22 har stadig ikke modtaget dem. De bliver bare ved med at undskylde. Får dem sikkert aldrig. Røverfirma.

15. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tusind tak for jeres anmeldelser alle…

Tusind tak for jeres anmeldelser alle sammen:-) jeg var tæt på at købe et par sko, da jeg fulgte en indskydelse og tjekkede Bellincia på trustpilot. Gudskelov at jeg gjorde det... jeg tror at jeg finder et andet firma!

22. Oktober 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lidt underligt at bestille sko og…

Lidt underligt at bestille sko og betale, så langt så godt men så begynder besværlighederne med Express post om manglende data på mig og leveringstid og sidst told for 14,80 kr. som jo ikke er en herregård men når du skal skrive dit visa nr. står der ikke noget beløb. Det stopper min velvilje , fadet ikke skal være selvbetjening p min konto. Mit råd stop handel til de har orden i deres levering.
SOS nu har jeg modtaget pakke fra Bellicia idag den 26. Okt. selvom jeg bestilte og betalte dem sen 3. Oktober og fået de sko jeg bestilte leveret til min dør her til morgen med DAO. Skoene ligner billedet men vil gerne indrømme de minder om Kina sko og bestemt ikke ortopædiske sko som skrevet, men det må brugen afsløre.

3. Oktober 2022

Snydt!

Jeg har nu i flere måneder haft penge tilgode for to par gummislippers - 2 x 199,-kr.
Sendte dem retur i juli måned, da de ikke passede.
Har rykket dem flere gange, men intet sker.

Lad være med et købe noget, det er et fupfirma.

6. Juli 2022

Bestilte to par sko i uge 28

Bestilte to par sko i uge 28, betalt med det samme og ikke modtaget hverken sko eller penge tilbage. Har reklameret dusinvis af gange, kun modtaget nogle få beklagelser ellers intet andet.
Find et andet sted at handle eller bliv fuppet!

11. Juli 2022

Det virker som scam

Bestilte omkring 1.juli.
Har stadig ikke modtaget nogen shark slippers.
Pengene er trukket. Har skrevet til dem adskillige gange, om at det gik langsomt. Der fik jeg svar og forklaringer.
Har også skrevet at jeg har mistet tålmodigheden og bedt om at få pengene tilbage. Ingen respons

27. September 2022

FUP! KØB IKKE

Fup! Køb ikke noget her da varerne aldrig kommer og pengene bare trækkes.
De fortjener ikke engang 1 stjerne. Det er det være fup! Håber godt nok snart der sættes en stopper for det firma! De skulle skamme sig

21. Juni 2022

Fup og svindel

Fup og svindel. Sko bestilt 9. Juli - stadig ikke modtaget. Men penge trukket. Kundeservice tlf nr eksisterer ikke - mail svar er standardiseret.
Viser sig at være kineser varer ! Og tracking nr viser at de stadig på 67. Dag er i transit hos kinesiske Yun Express.

15. September 2022

MEGA FUP

Totalt FUP! Overholder ikke leveringstider, sender varerne fra Kina, hvilket ikke oplyses på deres hjemmeside. Kan ikke få kontakt til kundeservice og står nu efter næsten 3 uger fortsat uden mine ordre. Kan absolut ikke anbefales!!!

12. September 2022

Dårlig kvalitet og service

Udover jeg måtte vente en md. Fordi det åbenbart, skulle leveres hele vejen fra Kina, var det lige 5 nr for store, har skrevet til dem, for 2 uger siden stadig uden svar.
Det ligner ellers en fin dansk side, med kvalitetsvarer og især til den pris for et par klipklapper. Men det er ikke andet end et par kinasko, i dårligste kvalitet.

11. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte et par sandaler I…

Jeg bestilte et par sandaler I størrelse 38.
Fik en bekræftelse på 2 ens par og et par i størrelse 35. Fik slettet sidstnævnte, har ikke modtaget beløbet retur. Bad dem senere om at slette hele ordren, som jeg jo havde betalt. Har ikke fået nogen respons og forventer ikke, at de reagerer. Fup og svindel. Pas på derude

5. September 2022

Køb ikke hos Bellincia

Køb ikke hos Bellincia. Det er rent fup. Hjemmesiden ser super ud og billederne er flotte, men de sko du får ligner det billigste af det billigeste fra Kina.
Når du prøver at sende returinfo via den mail de oplyser, så får du at vide at mailen ikke kan leveres.

5. September 2022

KØB ALDRIG HOS DEM!!!

Har ventet 5 måneder på min varer, og den er stadig ikke dukket op. Har kontaktet dem og de siger at den er på vej og vil have adresse og navn på kontaktperson. Jeg er overbevist om jeg aldrig får min varer at se selvom den er betalt, så i skal ikke handle hos dem!!!

2. September 2022

Fupfupfup

Fupfupfup
Har bestilt sandaler den 28.juni 2022. Rykket for pakke og blevet lovet at den er på vej og den kommer en af dagene. Har betalt 259,00kr., men kan ikke få pengene retur.

1. September 2022

Svindel

Svindel. De tager pengene men sender aldrig skoene. Kundeservice holder bare en hen med snak til man giver op. Jeg melder dem til politiet.

27. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr