Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Butik z odzieżą damską, obuwiem i dodatkami. Nasz asortyment głównie pochodzi z Polski, Włoch oraz Turcji, cenimy sobie bardzo dobrą jakość oraz estetyczne wykonanie. W naszej ofercie również posiadamy bony upominkowe. Prowadzimy głównie sprzedaż internetową.
Kontaktinformationen
Polen
- bellaricca.pl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
bardzo szybka dostawa
bardzo szybka dostawa, kardigan bardzo ładny , zgodny z opisem i zdjęciami.
Brak towaru pomimo wystawienia na…
Brak towaru pomimo wystawienia na sprzedaż. Kontakt średni powiedziałabym zerowy
Profesjonalne podejście do klienta
Profesjonalne podejście do klienta, łatwy i szybki kontakt.
Sprawna wysyłka produktu

Antwort von Bella Ricca
Obecnie jestem na etapie wyjaśniania…
Obecnie jestem na etapie wyjaśniania tematu zakupu. Zostało mi zarzucone, że towar był noszony, co jest bzdurą, bo po przymiarce niezwłocznie dokonalam zwrotu. Jak dla mnie jest to firma, która kieruje się polityką robienia problemów ze zwrotem, zarzucając klientowi naruszenie zasad dotyczących zwrotów. Kupuje multum rzeczy online i pierwszy raz mam taką sytuację. Tematu nie odpuszczę i jeśli będzie taka konieczność jestem gotowa skierować sprawę do sądu. Nie chodzi o kwotę zwrotu tylko o sam fakt i podejście tej firmy. Radzę się zastanowić nad zakupami. Ps. - metka na towarze była naruszona.

Antwort von Bella Ricca
Wysyłka towaru nie zgodna z deklaracją.
Zamówieni zostało złożone przed godziną 12 w piątek zgodnie z deklaracją miało być dostarczone w weekend za wyższą opłatą transportową. Przesyłka była wysłana dopiero w poniedziałek.
Co do jakości zmówienia to zastrzeżeń nie mam zgodny z opisem i dobrej jakości.

Polecam serdecznie
Polecam serdecznie! Spódniczka przyszła dokładnie taka jak na zdjęciu 🙂 jestem bardzo zadowolona z zakupu

Przepiękne ciuchy
Przepiękne ciuchy, nie spodziewałam się takiej świetnej jakości. Szybka dostawa z pięknymi podziękowaniami za zakupy, profesjonalna obsługa. Polecam serdecznie, miłe zaskoczenie :)

Polecam gorąco!
Niespodziewałam się, że zamówienie tak szybko do mnie przyjdzie! Paczka pachnąca i super zapakowana!
Świetna jakość w porównaniu do innych butików :)
Będę wracać!

Odwiedzam butik regularnie
Odwiedzam butik regularnie. Miejsce jest przepiękne, lokal wygląda ekskluzywnie i jest bardzo zadbany. Pani Dominika i Marcelina zawsze służą dobrą radą. Najbardziej moją uwagę przyciągają ceny, częste promocje i jakość ubrań. Polecam! Każda kobitka znajdzie dla siebie coś wyjątkowego!

Świetny butik!
Świetny butik, produkty bardzo wysokiej jakości. Jestem stałą klientką, serdecznie polecam!

Piękne ubrania i dodatki
Piękne ubrania, wysoka jakość i przemiła obsługa klienta. Polecam serdecznie

Antwort von Bella Ricca
Polecam ! Mega jakość ciuchów wszystko takie jak na zdjęciach, szybka wysyłka.

Bardzo szybka wysyłka
Bardzo szybka wysyłka, obsługa klienta na najwyższym poziomie i przepiękne ubrania. Duży plus za możliwość wyboru wielu metod płatności takich jak PayPo czy PayPal oraz za częste promocje i kody rabatowe. Śmiało polecam! Na pewno będę zamawiać częściej!

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.