Omdat de reviews goed waren en de prijs goedkoper dan mijn vorige shampoobar, wilde ik dit proberen. Mijn dochters kregen een aardbei variant en ik de ylang ylang. Het moet voor droog haar zijn, maar... Mehr ansehen
Ruikt lekker, schuimt goed (wel even geduld, of een waszakje of panty kousje gebruiken). Mijn haar is zachter, glanst en krult meer. Ik gebruik de shampoo, conditioner en het haarmasker. Ook de bodyba... Mehr ansehen
Na een aantal proefpakketjes onze keus gemaakt. Bestelling werd snel en keurig geleverd met nog een leuk extraatje erbij😍 Wij vinden de shampoo en condtionerbars echt geweldig, ondanks dat we totaa... Mehr ansehen
Fijn product, haar voelt net zo zacht als na de liters andrelon die ik voorheen gebruikte (en krijgt slag na die voor krullend haar). Paar maand steeds proefpakketjes besteld om diverse geuren uit te... Mehr ansehen
Über Beesha
Vom Unternehmen geschrieben
Wij hebben onze producten zo ontwikkeld dat wij deze zelf kunnen produceren in onze zeepmakerij in Almere. Onze producten bevatten natuurlijke ingrediënten zoals Shea Boter, Kokosboter en Vitamines. Daarnaast gebruiken wij, indien mogelijk, etherische oliën als geurstof .
Wat begon met een lijn voor haarproducten is inmiddels uitgebreid met onder andere Body Boters, Lippenbalsem, Natuurlijke Deodorant (alu vrij en zonder baking soda!), Maskers en nog veel meer.
Wij proberen al onze processen zero-waste in te richten, dit houdt in reductie van afval en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Over elk ingrediënt is nagedacht. Waar komt het vandaan, is het microplasticvrij, dierproefvrij, sulfaat en silicoonvrij.
Al onze producten worden handgemaakt waardoor de impact op het milieu minimaal is. Onze zeep accessoires zoals bijvoorbeeld onze zeepzakjes zijn biologisch afbreekbaar. Onze zeepplankjes zijn gemaakt van duurzaam Bamboe of Mahonie hout.
Olieweg 1, 1951NH, Velsen-Noord, Niederlande
- 088 242 1920
- contact@beesha.nl
- beesha.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hele fijne produkten en snel geleverd
Hele fijne produkten en snel geleverd. Mijn man gebruikt nu ook de shampoobar voor gevoelige hoofdhuid, hij merkt echt verschil. Hij is om.
Heerlijk geurende shampoo- en…
Heerlijk geurende shampoo- en conditioner bars. Mijn haar klit minder, droogt sneller en glanst meer. Ik heb halflang, fijn haar en ik heb nu ook de Cherry-Amaretto al meerdere keren gebruikt. Omdat mijn jn haar lang is beschadigd het meer, maar hiedoor hersteld het goed en lijkt het voller.Erg blij mee!
Mooie producten die Shampoo Bars &…
Mooie producten die Shampoo Bars & Conditioners
en niet onbelangrijk een goede service van Beesha .
Al meerdere keren producten besteld en er zullen nog zeker meer volgen.
Beide lipbalsem zijn erg korrelig
Beide lipbalsem zijn erg korrelig. Dat is echt geen prettig gevoel op mijn lippen.
Heel fijn product
Heel fijn product! Ik heb een keer of 5 nu besteld bij Beesha. Snelle levering en als verrassing zat er nu ook een stuk conditioner bij als weggevertje :)
De oplossing voor een geïrriteerde hoofdhuid!
Ik gebruik nu een tijdje de producten van beesha waardoor ik eindelijk de oplossing heb gevonden tegen een geïrriteerde jeukende hoofdhuid!
Ik merkte na 3 keer wassen al een groot verschil en de producten laten een subtiele maar lekkere geur achter in het haar!
Heel fijne geur en makkelijk in gebruik.
Ben altijd zeer tevreden over hun…
Ben altijd zeer tevreden over hun producten. Deze keer had ik een andere deo besteld de blauwe, deze rook je bijna niet. Ook moest ik best lang wachten op de bestelling, kan ook door post nl komen.
Ben heel tevreden over de bars en…
Ben heel tevreden over de bars en conditioners, mijn fijne haar zit er ook beter door!!
Ik heb voor het eerst de shampoo en…
Ik heb voor het eerst de shampoo en conditioner gekocht als proefpakket. Ik ben heel tevreden, ik heb lang haar met deze producten is mijn haar zacht en glanzend. Ook de bodylotion bar is heerlijk.
Hele fijne zeep en beter voor het…
Hele fijne zeep en beter voor het milieu! De mango is mijn favoriet!!
Fijne service, heerlijke producten
Zéker doen!!
Het wassen met een shampoo bar is op meerdere vlakken fijner dan met shampoo uit een fles. De geuren zijn om te beginnen heerlijk, ik begon met de franchipane...Mijn haar voelt minder zwaar na het wassen. Ik gebruik altijd een conditioner, dus nu ook de conditioner bar. Het wordt minder snel weer vet. Verder is het een fijn idee dat de productie van de bars milieuvriendelijk is. Alle kleine beetjes helpen, dat is ook de reden dat ik ben overgestapt. Ik blijf de bars zéker gebruiken!
Zeer tevreden.
Mijn bestelling werd keurig verpakt afgeleverd. De heerlijke geur komt je al tegemoet bij het uitpakken.
Ik had nog een vraag voor de customerservice. Dat werd snel en netjes afgehandeld.
Zeer tevreden.
Top service Nadat ik aangaf dat mijn bestelling nog…
Nadat ik aangaf dat mijn bestelling nog niet was ontvangen is er direct nogmaals verstuurd!
Top service
Snel geleverd fijn product
Ik ben al een tijdje een vaste klant…
Ik ben al een tijdje een vaste klant bij Beesha, en ik ben echt helemaal om!
Nu was er de afgelopen tijd natuurlijk de wintergeuren, waarvan ik natuurlijk ook zelf moest testen of ze lekker waren! Nou, dat waren ze! Dus toen de leeg verkoop van de wintergeuren was, heb ik flink ingeslagen, want Bessen en ik, ik kan er geen genoeg van krijgen!
Zoals gewoonlijk (zelfs met de feestdagen!) binnen no time de bestelling binnen, en er zat zelfs een kleine shampoo bar bij (weggevertje) erg tof en leuk initiatief!
Kortom, ik ben weer enorm tevreden!
Complimenten
Overzichtelijke site, snelle en zorgvuldige levering. En heerlijke producten...!
Sinds een paar maanden gebruik ik de…
Sinds een paar maanden gebruik ik de shampoo en conditioner van Beesha. Ik moet zeggen in het begin moest ik erg wennen aan het minder schuimen van de shampoo maar ik ben nu helemaal om. Ik vind mijn haar er veel beter uit zien. Minder droog en minder snel vet. Ik wisselde eerst vaak van shampoo omdat ik steeds het idee had niet de goede shampoo te hebben. Nu met beesha heb ik dat niet meer. En hoe ideaal is het als je op vakantie gaat en niet die zware flessen mee moet slepen. En dat het goed is voor het milieu dat is een fijne bijkomstigheid.
Duurzaam en goed!
Fijne producten, duurzaam verpakt en snel verzonden. Top!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.