Beesha Bewertungen 205

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Omdat de reviews goed waren en de prijs goedkoper dan mijn vorige shampoobar, wilde ik dit proberen. Mijn dochters kregen een aardbei variant en ik de ylang ylang. Het moet voor droog haar zijn, maar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ruikt lekker, schuimt goed (wel even geduld, of een waszakje of panty kousje gebruiken). Mijn haar is zachter, glanst en krult meer. Ik gebruik de shampoo, conditioner en het haarmasker. Ook de bodyba... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een aantal proefpakketjes onze keus gemaakt. Bestelling werd snel en keurig geleverd met nog een leuk extraatje erbij😍 Wij vinden de shampoo en condtionerbars echt geweldig, ondanks dat we totaa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn product, haar voelt net zo zacht als na de liters andrelon die ik voorheen gebruikte (en krijgt slag na die voor krullend haar). Paar maand steeds proefpakketjes besteld om diverse geuren uit te... Mehr ansehen

1. Kosmetikindustrie

Über Beesha

Vom Unternehmen geschrieben

In 2019 zijn wij gestart met het ontwikkelen van onze eigen Shampoo Bars. Deze producten stonden toen nog in de kinderschoenen en het aanbod was nog erg klein. Wat er aangeboden werd bevatte agressieve schoonmaakmiddelen zoals parabenen en sulfaten of de producten werden voor een groot deel geïmporteerd uit het oosten. Dat moest toch anders kunnen.

Wij hebben onze producten zo ontwikkeld dat wij deze zelf kunnen produceren in onze zeepmakerij in Almere. Onze producten bevatten natuurlijke ingrediënten zoals Shea Boter, Kokosboter en Vitamines. Daarnaast gebruiken wij, indien mogelijk, etherische oliën als geurstof .

Wat begon met een lijn voor haarproducten is inmiddels uitgebreid met onder andere Body Boters, Lippenbalsem, Natuurlijke Deodorant (alu vrij en zonder baking soda!), Maskers en nog veel meer.

Wij proberen al onze processen zero-waste in te richten, dit houdt in reductie van afval en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Over elk ingrediënt is nagedacht. Waar komt het vandaan, is het microplasticvrij, dierproefvrij, sulfaat en silicoonvrij.

Al onze producten worden handgemaakt waardoor de impact op het milieu minimaal is. Onze zeep accessoires zoals bijvoorbeeld onze zeepzakjes zijn biologisch afbreekbaar. Onze zeepplankjes zijn gemaakt van duurzaam Bamboe of Mahonie hout.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

205 Bewertungen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Fijn product.

Fijn product.
Mijn haar voelt schoon en zacht aan.
Betere ervaring dan met mijn vorige bar van een ander merk.
Ook leuk dat er nog een kleinigheidje bij zat als dank voor de bestelling.

14. Februar 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooi product voor nu en de toekomst

Het bestelde kwam eerder dan verwacht. Zat ingepakt in karton (zonder plastic)
De zeep rook heerlijk en was mooi verpakt in papier.
De shampoo gebruiken was wel even wennen. Het schuimt zeker, maar niet zoveel al shampoo uit een plastic fles. Ben hier nu aan gewend en bevalt me erg goed! Ook de conditioner is erg prettig in gebruik en het haar voelt heerlijk (zonder een vettig laagje wat je bij “ gewone” conditioners hebt.

13. Februar 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het doet wat het belooft

Het doet wat het belooft, mijn haar schoon en met de conditioner zacht.
Ik mis wel de beleving van de shampoo, het lekkere schuimgevoel. Maar dat zal even wennen zijn.
Ik had een proefpakketje en ga zeker een grotere bestellen.

9. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr