29 Augustus 2025 een jaarabonnement afgesloten. Vandaag 9 augustus kreeg ik een appje dat de IPTV verlopen was. 20 dagen eerder dan hoort. 4K Zenders hangen vaak vast, of de IPTV doet het helemaal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Super kwaliteit IPTV, met elke zender, serie of film aanwezig die men kan wensen en ook nog maandelijks goedkoper dan de standaard TV providers. Daarnaast is er ook een zeer behulpbare en vriendelij... Mehr ansehen
Snel, professioneel, goed en vriendelijk geholpen. Direct kontakt zonder het bekende kastje naar de muur effect, ook na 23:00. Beeld en geluid van de server is buitengewoon betrouwbaar en goed.... Mehr ansehen
Ondanks de slechte reviews ben ik zeer tevreden. Het klopt dat je soms iets niet kunt vinden maar het zal overal wel iets zijn. Toen ik problemen had hebben ze me vakkundig geholpen en zelfs een extra... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Super goede service, blijf zo doorgaan!
Na enige tijd terug gekeerd naar beehoster ervaring was toch beter als de andere, eenmaal afgesloten kreeg ik de playlist niet toegevoegd. Chat gestart en binne. 5minuten geholpen en opgelost.
Dik tevreden, ook over de hulp als
er een keertje niet iets werkt.
De medewerkers zijn erg geduldig en helpen voortreffelijk!!!
Altijd snelle en goede service. Top!!
Snelle service; makkelijk bereikbaar; goed product! Al ruim een jaar lid en sinds kort een extra abonnement afgesloten. Heb ervaring met meerdere aanbieders, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit!
heb problemen met de ondertiteling van videoland; Joan heeft prima met mij gecommuniceerd en heeft het probleem naar de serverteam doorgestuurd om het probleem op te lossen. heel snelle antwoord . ik ben zeer tevreden
Goeie ervaring mee . Snel reactie en altijd een oplossing als er al iets is .
Top!
Top service en altijd bereikbaar en behulpzaam
Overzichtelijke site, diverse opties voor abonnementen. Snelle afhandeling en duidelijke mails ter bevestiging. Het support team reageert uitzonderlijk snel en geeft duidelijke antwoorden/advies. Meteen na afsluiten abonnement kan men binnen minuten al kijken naar het uitgebreide aanbod van films/series en live tv en goed beeld. Tevens fijn dat met een gratis testperiode kan afsluiten. Al met al zeer tevreden.
Echt een hele goede provider. De meeste zijn gericht op sommige landen. Maar beehoster.tv op alle landen van de wereld. Maar Nederland staat helemaal bovenaan. Met enorm veel aanbod. Alles is te vinden! En terugkijken van 7 dagen. En ze reageren zeer snel.
Ik ben erg tevreden, werkt nu al paar maanden erg goed! Nu bij besteld voor mijn ouders.
Bij hulpvragen wordt ik snel en goed geholpen en dat is veel waard!
Ik heb hem nu alweer verlengt en ik kan niet anders zeggen,TOP !
Super beeldkwaliteit en geen film of serie is niet te vinden,en ook heel belangrijk, als je vragen heb staan ze gelijk voor je klaar👍👍
Service is altijd goed, moment dat je iets hebt lossen ze het op en nemen ze de tijd voor je.
Doen gewoon wat ze beloven, snelle reacties bij vragen/problemen, prima service.
Een voorbeeld voor anderen!
Sinds een jaar een iptv abonnement afgesloten bij Beehoster. Voor is de beste aanbieder.
1 Uitstekend bereikbaar via telegram
2 Uiterlijk binnen 5 minuten een reactie op je
vraag.
3 Altijd bereid je (vriendelijk) te helpen en
zoeken naar oplossingen.
Een aanrader voor IPTV
Altijd snelle service als er iets niet goed gaat.
Snelle service en heel veel kijk plezier ..een echt aanrader
Via een collega naar jullie verwezen.
Snelle en vriendelijke ondersteuning bij het installeren.
Ik ben zeer te redden.
Nou via via heb ik het advies gekregen hier een abonnement op af te sluiten. Het is best wel een erg technische gerommel maar ik moet zeggen na 25 mails en ze hebben voor mij met een dubbel abonnement op vier apparaten als perfecte geregeld en de communicatie super en de prijs ook. Ik weet alleen nog niet welke apps nou ook voor Nederlandse ondertitels zorgen maar goed dat ga ik nog verder uitzoeken.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.