Beehoster.tv Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

29 Augustus 2025 een jaarabonnement afgesloten. Vandaag 9 augustus kreeg ik een appje dat de IPTV verlopen was. 20 dagen eerder dan hoort. 4K Zenders hangen vaak vast, of de IPTV doet het helemaal... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kwaliteit IPTV, met elke zender, serie of film aanwezig die men kan wensen en ook nog maandelijks goedkoper dan de standaard TV providers. Daarnaast is er ook een zeer behulpbare en vriendelij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel, professioneel, goed en vriendelijk geholpen. Direct kontakt zonder het bekende kastje naar de muur effect, ook na 23:00. Beeld en geluid van de server is buitengewoon betrouwbaar en goed.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks de slechte reviews ben ik zeer tevreden. Het klopt dat je soms iets niet kunt vinden maar het zal overal wel iets zijn. Toen ik problemen had hebben ze me vakkundig geholpen en zelfs een extra... Mehr ansehen

Hervorragend

111 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Niet de beste

4K Zenders hangen vaak vast, of de IPTV doet het helemaal niet. Service is helaas ook niet al te best, reageren bij een probleem altijd erg laat.

9. August 2026
Beehoster.tv-Logo

Antwort von Beehoster.tv

Hoi Danique,

Bedankt voor je bericht en excuses voor de vervelende ervaring. Ik pak je punten één voor één op:

Het abonnement (20 dagen te vroeg verlopen): dat klopt duidelijk niet — een jaarabonnement van 29 augustus 2025 hoort door te lopen tot 29 augustus 2026, niet 9 augustus. Dit is een fout aan onze kant en die zetten we vandaag nog recht. Stuur ons even je e-mailadres of ordernummer via de live chat met onderwerp "Trustpilot Danique — expiry fix", dan verlengen we je abonnement met de ontbrekende 20 dagen én voegen we extra dagen toe ter compensatie.

4K zenders die vastlopen: dit is meestal op te lossen met een andere server-groep. Zodra we weten welke server je gebruikt kunnen we je op onze low-latency 4K-cluster zetten en verifiëren dat het stabiel draait.

Trage reactietijd van support: klopt, en dat is niet zoals het hoort. We werken continu aan het verkorten van de responstijden — laat het ons weten als het bij je volgende contact anders gaat.

Nogmaals excuses. Reageer even in de chat en we zetten het meteen voor je goed.

Beehoster TV

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Na 2 maanden Zilver nog niet tevreden

Ik heb nu 2 maanden Zilver en nog geen dag zonder problemen kunnen kijken. Heb een stabiele 1000Mbps up/down glasvezel verbinding. Wij kijken vrijwel geen sport zo af en toe voetbal en binnen kort een paar wedstrijden van het WK. Wij kijken veel naar de Spaanse zenders die best wel veel bufferen, Bij de Engelse zenders werkt de helft niet en aantal ervan laten Tivimate letterlijk stoppen met streamen. Enkel legen van de cache en soms zelfs een voledige reboot lost het dan op. Ik praat dan over de extra zenders zoals bijv. More4. Ook de Nederlandse zenders zijn niet stabiel en catchup is ook een zooitje. De problemen zijn dus bij het live kijken en catchup van de gewone tv zenders. VOD werkt echter prima. Dit zijn onze bevindingen van de afgelopen tijd, hopelijk wordt het opgelost anders wordt het einde periode een andere streamings dienst. Ik heb aantal keren contact gehad met de helpdesk en over deze service heb ik geen klachten, ze zijn zeer behulpzaam.

30. März 2026
Beehoster.tv-Logo

Antwort von Beehoster.tv

Hoi Leo,

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke feedback — juist dit soort details helpen ons echt om iets te verbeteren. Fijn ook om te lezen dat de helpdesk je goed te woord heeft gestaan, dat geven we door aan het team.

De problemen die je beschrijft (bufferen op de Spaanse zenders, uitvallende Engelse kanalen zoals More4, instabiele NL-zenders en de catch-up) zijn concreet en oplosbaar — in de meeste gevallen ligt het aan een specifieke server-cluster of aan de catch-up bron voor bepaalde regio's, en daar kunnen we gericht op ingrijpen zodra we weten welke server je gebruikt.

Kun je ons benaderen via de live chat met onderwerp "Trustpilot review Leo — server check"? Dan zetten we je direct op onze buffer-prioriteitslijst, controleren we welke server-groep je hebt en lopen we de kanalen (met name More4 en de NL catch-up) per stuk na. Voor de zenders die Tivimate laten crashen willen we ook graag de exacte namen — die pakken we op aan de source-kant.

Ons doel is niet dat je na Zilver weggaat. Geef ons de kans dit voor je goed te zetten voordat die periode afloopt.

Beehoster TV

Gewoon in een woord

Gewoon in een woord: Compleet. Ben erg tevreden over de service, en als je contact zoekt, is dat ook zeer netjes en vriendelijk.

26. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede service met snel contact en oplossing.

Af en toe storing. Dat het beeld en geluid niet synchroon lopen. Heeft eerder met mijn internet verbinding te maken. De rest echt super goed. Veel zenders.
En als er een probleempje is, krijg je zeer snel via live chat contact en binnen een mum van tijd, werkt alles weer perfect.

25. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is voor mij een best ingewikkeld proces om te abonneren en verlengen, maar via de chat wordt ik elke keer heel snel en fijn geholpen.
Ik kan het iedereen aanraden.

25. Mai 2026

Top service!!! + goed product

Persoonlijk vind ik deze echt het beste.
Ja er zijn vast wel andere partijen die deze diensten leveren maar de service die je krijgt is meer dan top altijd snel en adequaat geholpen en ze denken met je mee ..
Dus eind conclusie neem contact met ze op en je hebt gegarandeerd een top product en SERVICE!!

23. Mai 2026

Top verbinding

Overgestapt vanaf een andere provider.

Beehoster heeft een perfecte verbinding en een geweldige klantenservice die binnen 1 minuut reageert

Top!

De beste IPTV leverancier

De beste IPTV leverancier. Werkt altijd en top kwaliteit. De helpdesk is perfect, binnen enkele seconden wordt je vraag beantwoord.

Top product

Alles werkt top inclusief NL ondertiteling. Alles wat je kan bedenken is te vinden. Klantenservice is ook een 10. Als het installeren niet helemaal lukt word je er stapsgewijs doorheen geleid.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De klantenservice is zeer snel

De klantenservice is zeer snel. We hebben wat moeite gehad met inloggen en met series vinden. Iedere keer kregen we zeer snel contact en werden de problemen snel opgelost. Dat is erg fijn.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

goede service

ik ben al op leeftijd en dan is het fijn dat je vakkundig geholpen wordt.
Mijn fout is door jullie goed opgelost.Dank daarvoor

7. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle handeling en goed contact 💯

Snelle handeling en goed contact als er een probleem is! Nu komt dat eigenlijk niet voor maar als je een vraag hebt of probleem is er meteen contact! Niet hoeven te wachten op een mailtje terug dat soms een uren of een dag duurt!
Voor mij is de kwaliteit en service super goed.

7. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr