Fulgte ikke med nok skruer. Flere av pakkene inneholdt ikke skruer og måtte kjøpe ekstra på hageland for å få montertsom planlagt, kjedelig å bruke tid på å ringe rundt og finne ut hvor det var mulig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Veldig solide og bra produkter, fint å støtte et ordentlig skandinavisk produkt som tåler litt vær og vind. Bra kundeservice som hjelper til når det trengs, og veldig gode garantiordninger om noe sku... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Raskt levert rett hjem, kvalitet som holder antagelig livet ut og i mange generasjoner, har noen på hjul av str 60x60 cm som lett flyttes rundt på uteplassen, er kjempefornøyd med disse. Det negative... Mehr ansehen
Fantastiske produkter som virkelig vekker oppsikt her i nabolaget! Mine kasser ble kjøpt i 2 omganger, og etter 1. innkjøp strevde jeg noe med monteringen - men ikke så mye at det avskrekket ytterlige... Mehr ansehen
BEDD er et unikt system for å bygge vakre og varige blomsterkasser i stål. Bygg enkle kasser med bunn og hjul, kreative karmer i hagen eller sammenhengende løsninger for skjerming og lune soner på terrassen. BEDD er 100% norsk og garanterer kortreiste produkter og rask leveringstid. Du finner produktene hos våre 100 forhandlere og i vår egen nettbutikk.
Norwegen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Veldig hyggelig team og bra service! For ikke å snakke om BEDDène!
Vi har hatt kasser i tre sesonger nå, og er veldig fornøyd med utrykket de gir på våre terrasser. Vi bor i en ny leilighet hvor BEDD sine kasser passer perfekt inn. Det startet med innkjøp av 4 kasser, nå har vi 12. Det blir nok flere etterhvert. Kassene er kostbare, men det er av så god kvalitet at det er de verdt.
Super service fra ide til blomsterkassene sto på plass.
Utrolig rask levering, og ikke minst et lekkert resultat -
Blir garantert flere kasser med tiden.
Flott liten kasse og enkel montering. Svarte 100% til forventningen.
Jeg kjøpte en bedd 60 x 60 x 50 (h), med selvvanning. Det viser seg at det ikke følger med nivåmåler, burde vært det, også til den som skal stå inne.

Antwort von Bedd
Veldig fornøyd med produktet, enkel montering og solid kvalitet👍 Det negative var at eg betalte for frakt men måtte hente pakken selv☺️
Praktisk, solid og stilig. Enkelt konsept.
Bra produkt og førsteklasses kundeservice. Dessverre var forsendelsen utsatt for en transportskade, men det kom en erstatningsleveranse i posten etter en ukes tid.
Store og gode kasser med hjul, fleksibel løsning for vår terrasse. Rask levering og enkel montering.
Fantastisk service, god kvalitet, enkelt å montere kassene. Eneste som trekker ned er at prisen er høy, men det gjelder jo også andre løsninger.
Har fått en flott blomsterkasse, men har bare råd til denne ene. Gir den 3 stjerner fordi prisen er alt for høy.

Antwort von Bedd
Fikk rask og god hjelp ved spørsmål rundt utvelgelse av produkt. Produktet ble levert i løpet av noen dager og innfrir forventningene.
Jeg hadde spørsmål da vi satte sammen beddene, ringte dere på tlf 99274371 fredag 19.mai og la igjen beskjed men ble aldri oppringt. Jeg er ikke fornøyd med kundeservicen deres. Beddene har lekket masse og ødelagt treplanker på verandaen (jeg har bilder jeg kan sende dere), selv nå i denne varmen lekker de når jeg fyller på. Skjønner heller ikke hvorfor vannmengden ikke går ned, når det er så varmt som det er nå, og jeg kjenner at jorda rundt blomstene er knusktørr. Jeg brukte masse penger, hadde gledet meg veldig til å få flotte bedd på verandaen, og nå er jeg usikker på om jeg er fornøyd i det hele tatt.

Antwort von Bedd
Jeg har overtid kjøpt 5 stk 120 bedd. Og jeg elsker dem. Neste gang skal jeg ha et til urter . De er fantastiske og at de er flyttbare gjør vedlikehold av terrassen enkel. Stjerner i begge ender!
Fantastiske plantekasser, jeg har nå 8 stk og er kjempefornøyd. Ved siste levering ble det imidlertid litt krøll, og det manglet noen deler. De ble ettersendt, men planteprosjektet måtte utsettes en uke mens jeg ventet på delene. Fikk ingen kompensakjon for dette.
Veldig fornøyd med mine to plantekasser fra Bedd. De er kjempe fine på min terrasse, og var enkle å sette sammen. Også fornøyd med rask kundeservice hos Bedd.
Kvalitetsprodukt, enkel montering og utrolig hurtig levering👍
Måtte Borre alle hullene da kassen skulle monteres sammen.Dere hadde glemt det.

Antwort von Bedd
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.