Beachfun Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dykkerskiver mister nummeret Fakturanummer 987 Jeg har købt et sæt dykkerskiver [#10467], og klistermærket med numre falder af efter én dages brug. Numrene var årsagen til at jeg kø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god kundeservice! Jeg fik svar på hjemmeside chatten søndag aften! Min bestilling blev pakket mandag og leveret tirsdag. Derudover er priserne helt fair og kvaliteten lever op til vores forvent... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem side at navigere i, og et godt udvalg. Vi havde nogle spørgsmål omkring valg af SUP boards, og her fik vi fin vejledning tiltrods de nok har haft travl grundet julen. Efter aftale fik vi afhent... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, hurtig levering, god rådgivning. Jeg har købt 2 full Faxe dykkermasker og svømmefødder. Jeg havde købt forkert og ringede for råd. Jeg talte med en sød medarbejder Christine, som guide... Mehr ansehen

1. Geschäft für Tauchzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

BeachFun.dk forhandler kvalitets svømme-, bade- og surftilbehør til hele familien. På vores webshop kan du blandt andet købe: snorkeludstyr, svømmeudstyr, SUP Boards og meget mere.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Har købt snorkeludstyr

Har købt snorkeludstyr. Virkelig god kvalitet. Levering gik hurtigt. Kan klart anbefales.

20. August 2023

Hej Anne,

Tak for din ordre og for din flotte 5 stjernede anmeldelse af BeachFun. Vi er utroligt glade for at du oplevede hurtig levering og et produkt af høj kvalitet.

Mvh
Team BeachFun

Super!!

Super hurtig levering af Svømmevest,kvalitet helt i top!
Kan bestemt anbefale at handle hos jer:-)

8. Juli 2023

Kundeservice i TOPKLASSE!

Super god kundeservice! Jeg fik svar på hjemmeside chatten søndag aften! Min bestilling blev pakket mandag og leveret tirsdag. Derudover er priserne helt fair og kvaliteten lever op til vores forventninger.
Jeg handler meget gerne her igen :-)

25. Februar 2023

Hej Malene,

Mange tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse af BeachFun.

Først og fremmest tak for din ordre. Vi er glade for at du synes om vores lave priser og hurtige levering. Vi går nemlig meget op i, at tilbyde vores kunder de laveste priser og hurtig levering.

Super

Super - hurtig og effektivt

20. August 2022

Hej Morten,

Tak for din flotte anmeldelse af BeachFun og de 5 stjerner.

Vi er glade for at du havde en god oplevelse da du handlede hos os. Vi gør nemlig meget ud af altid, at tilbyde hurtig levering.

100% tilfreds

100% tilfreds. Fandt denne side med meget lavere priser. Hurtig levering

15. August 2022

Hej Janne,

Tak for de 5 stjerner og den meget flotte anmeldelse af BeachFun.

Vi er glade for at du er 100% tilfreds med os og vores lave priser og hurtige levering.
Vi går nemlig meget op i at vores priser altid er de laveste. Derfor tilbyder vi også prismatch dvs. hvis man skulle finde en af vores varer billigere et andet sted, så matcher vi prisen. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem at bestille inden for det ønskede…

Nem at bestille inden for det ønskede og hurtigt levering

5. August 2022

Hej Lene,

Tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse af BeachFun.

Vi er glade for at du havde en god oplevelse med hurtig levering, da du handlede hos os.
Vi er også rigtig glade for at du synes det var nemt, at foretage en bestilling på vores side.

Vi går nemlig meget op i altid at kunne tilbyde vores kunder en hurtig levering, og vi har gjort meget ud af, at gøre det så let som muligt for vores kunder at foretage en bestilling.

Hurtigt og præcist.

Varen bestilt og leveret dagen efter. Top service.

24. Juli 2022

Hej Martin,

Tak for din flotte anmeldelse af BeachFun og for de 5 stjerner. Vi er glade for at du oplevede en god service og hurtig levering, hvor din vare blev leveret dagen efter du bestilte. Vi går nemlig meget op i altid at kunne tilbyde vores kunder den bedste service og hurtig levering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, hurtig levering, god rådgivning.
Jeg har købt 2 full Faxe dykkermasker og svømmefødder. Jeg havde købt forkert og ringede for råd. Jeg talte med en sød medarbejder Christine, som guidede mig til det rigtige valg. Ombytning helt problemfrit og hurtigt.

16. Juli 2022

Hej Tinne,

Tak for din flotte 5 stjernede anmeldelse af BeachFun. Jeg er glad for at du oplevede en hurtig levering, og at du havde en god oplevelse med kundeservicen og ved håndtering af din ombytning.

Vi går meget op i altid at yde en hurtig levering og god service til vores kunder.
Det er vigtigt for os, at det skal være så let og hurtigt som muligt for vores kunder, at ombytte eller returnere en vare.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering nemt at overskue…

Hurtig levering nemt at overskue varene online

15. Juli 2022

Hej Vivi,

Tak for din ordre hos BeachFun og for din flotte 5-stjernede anmeldelse af os.

Vi er glade for, at du synes det var nemt at overskue varerne, og at din ordre kom hurtigt frem til dig. Vi går nemlig meget op i at give vores kunder den bedste oplevelse når de handler hos os.

Christine, BeachFun

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr