Van onze ceremoniemeester kregen wij de tip om contact op te nemen met Basic Wedding Rings om ons te helpen bij het designen van onze trouwringen. Dat heeft heel goed uitgepakt! Olga heeft ons heel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goede zaak gehad met Basic Wedding Rings. Ze zijn erg toegankelijk, waardoor wij daadwerkelijk ons eigen ontwerp van de trouwringen door hen kunnen realiseren. Een luisterend oor, klantvriendelijkheid... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Stel jullie trouwringen samen in de trouwringen configurator of ontwerp, samen met ons, jullie droomringen. Onze sieraden worden gemaakt in ons eigen atelier van de hoogste kwaliteit en onze prijzen staan in lijn met de huidige goudprijs, waardoor je nooit teveel betaald. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en staan hierdoor regelmatig op trouwbeurzen en events! Hiernaast zijn wij zijn 5 dagen per week bereikbaar voor advies, vragen en denken graag mee om jullie zo goed mogelijk te begeleiden in jullie zoektocht naar de perfecte trouwringen.
Olga heeft ons heel goed geadviseerd over waar we op moesten letten bij de door ons gekozen trouwringen. Verder hielpen de 3d dummy trouwringen bij het optimaliseren van de door ons gekozen trouwringen. Nadat we goed op de hoogte waren gehouden over de vorderingen tijdens het maak- en leveringsproces hebben we twee prachtige trouwringen mogen ontvangen waar we heel blij mee zijn!

Antwort von Basic Wedding Rings
Perfect!!! Super tevreden!!! Super goed contact met het bedrijf. Ze reageren snel. Goede prijs-kwaliteit. Fijn dat je de dummy ringen thuis bezorgd krijgt, zo kun je ze een paar dagen dragen! Wij konden ook de ringen nog een tijdje in hun kluis laten liggen (wat heel fijn was want we wisten de gravering nog niet). Ze hebben super veel graveeropties! Wij zijn echt super tevreden met onze prachtige trouwringen! Dankjewel!

Antwort von Basic Wedding Rings
We hebben hele mooie ringen mogen ontvangen vanuit Basic Wedding Rings. Het hele proces was duidelijk en fijn om de plastic varianten thuis al eens te ontvangen. Wij kijken uit naar onze trouwdag!

Antwort von Basic Wedding Rings
Hele fijne bedrijf, goed contact gehad met Olga. Ik had de verkeerde maat besteld voor mijn kleindochter, ze hebben het opgelost door het te verlengen voor een redelijke prijs.

Antwort von Basic Wedding Rings
Wij zijn zó blij met onze trouwringen en met de fijne hulp die we hebben gekregen. Olga was super lief, geduldig en dacht echt met ons mee bij het ontwerpen van onze ringen. Het was heel fijn dat we van tevoren dummy’s kregen om verschillende maten te passen en alvast een goed idee te krijgen van hoe de ringen eruit zouden zien.
De echte ringen zijn echt prachtig geworden, zelfs mooier dan verwacht, en we kunnen niet wachten om ze te dragen. Wij zouden het zeker aanraden aan vrienden en kennissen om hier hun ringen te bestellen!

Antwort von Basic Wedding Rings
Wij zijn ontzettend blij met onze ervaring bij Basic Wedding Rings. Het contact met Olga was vanaf het eerste moment heel prettig: deskundig advies, snelle reacties en we werden tussentijds steeds netjes op de hoogte gehouden van het proces. Ook fijn dat we een voorkeursdag voor levering konden aangeven – alles liep soepel en duidelijk.
Kortom: perfecte service. Het eindresultaat is prachtig en helemaal wat we hoopten. We kijken nu nóg meer uit naar onze grote dag. Absoluut een aanrader!

Antwort von Basic Wedding Rings
Hele goede service & erg mooi product. Heel blij mee.

Antwort von Basic Wedding Rings
Wij zijn enorm goed geholpen door Basic Wedding Rings. Wij hebben Olga twee keer gezien op trouwbeurzen en zij was altijd super behulpzaam met de maat kiezen en helpen met de juiste keuze maken. De ringen zijn super mooi geworden en we zijn er erg blij mee! Het contact was ook soepel en vlot, heel prettig.

Antwort von Basic Wedding Rings
Super service en prachtige ringen, exact conform ontwerp, mogen ontvangen!

Antwort von Basic Wedding Rings
Vandaag mijn trouwring ontvangen. Ben er echt super blij mee. Helemaal gemaakt naar mijn wensen. Fijne contact momenten gehad en snelle reacties op de mail.
Op de trouwbeurs in Utrecht een mooie ring tegen gekomen. Hier gepast en aangepast op mijn smaak. Thuis dummies gestuurd gekregen om zo precies de maat te kunnen bepalen wat past.

Antwort von Basic Wedding Rings
Het contact was prettig en er werd altijd snel geantwoord. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide uitleg op een trouwbeurs gehad, wat voor ons doorslaggevend was. Zelf draag ik nooit sierraden, dus de 3d geprinte ringen waren voor mij erg handig om in te kunnen schatten wat ik zocht!

Antwort von Basic Wedding Rings
Heel fijn contact met Olga! Ik heb Basic Wedding Rings gezien op de One Fine Wedding day beurs, vanuit daar contact gezocht. Toch spannend om op afstand ringen uit te zoeken, maar d.m.v. dummy modellen hebben we de juiste keuze gemaakt. Wij zijn ontzettend blij met de ringen!

Antwort von Basic Wedding Rings
Zeer mooie trouwring afgeleverd gekregen, tegen schappelijke prijzen. Het proces was prettig met de dummy 3d ringen zodat ik kon ervaren hoe de ring is om te dragen. Blijft spannend met bestellen i.v.m. de kleuren, maar pakte goed uit!

Antwort von Basic Wedding Rings
Fantastische service en prachtige ring, aanrader!

Antwort von Basic Wedding Rings
Enorm blij met onze nieuwe trouwringen. Fijn en snel contact. Groet Jarco en Jikke

Antwort von Basic Wedding Rings
Ontzettend blij met onze trouwringen.
We ontvingen meerdere dummy ringen om de ringmaat te bepalen en zijn goed geholpen.

Antwort von Basic Wedding Rings
Wij hebben hier onze trouwringen laten maken en deze vandaag thuis ontvangen. Ik kan niets anders zeggen dan dat deze super mooi zijn geworden!
Ook de weg hier naartoe was perfect begeleid vanuit Basic Wedding Rings. We zijn het bedrijf tegengekomen op een trouwbeurs en werden direct warm van het enthousiasme van de eigenaren.
Ze hebben meermaals met ons meegedacht over:
- Het design dat we wilden (ons design was niet zelf te configureren, maar hebben zij op basis van onze informatie gemaakt en digitaal opgestuurd)
- De maat van de ring (er is 2x een gratis dummy set naar ons toegestuurd)
Uiteraard kan het spannend klinken om een ring te kopen die je niet eerst in het echt hebt gezien. Maar de ruimte voor eigen design, het vriendelijke contact, het opsturen van de dummy ringen, en de optie tot passen van echte ringen op trouwbeurzen, nemen deze spanning helemaal weg.
Al met al zou ik iedereen aanraden om hier je trouwringen te kopen!

Antwort von Basic Wedding Rings
Wat zijn onze trouwringen prachtig geworden!
Vanaf moment één was de communicatie ontzettend goed. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd met ons meegedacht. Steeds weer ontvingen wij weer mooie duidelijke 3D tekeningen. Niks was te gek. Olga en haar man zijn echte professionals waarop je kunt vertrouwen.
Wij kunnen niet wachten om onze ringen met trots te dragen! 💍

Antwort von Basic Wedding Rings
Trouwringen zijn heel erg mooi geworden. Ik wilde namelijk een ring die zou passen bij mijn verlovingsring en mijn aanstaande een ring die dan weer bij mijn ring past, maar wel met twee verschillende kleuren. Ze hebben goed meegedacht en kwamen met een heel mooi ontwerp. Twee totaal verschillende ringen, maar je ziet wel dat ze bij elkaar horen. Fijn contact gehad en steeds goed op de hoogte gehouden. Wij zijn zeer tervreden!

Antwort von Basic Wedding Rings
We zijn zeer vriendelijk geholpen en er werd ruimdenkend met ons meegedacht. Wij zijn daarbij blij met het resultaat. Mooie ringen!

Antwort von Basic Wedding Rings
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.