Basic Treasure Bewertungen 194

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har købt 2 par termo strømpebukser, de er dejlig varme, men blir ikke siddende oppe, så må tage et par trusser uden på, jeg er 177 cm høj og har bestilt L/XL da de var de længeste, jeg har haft d... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Super fin og hurtig levering, men de kan åbenbart ikke finde ud af at pakke ens ordre. Der står 2 ting på følgesedlen men der er kun 1 ting i pakken, dog var de hurtige til at besvare min mail og skre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem hjemmeside, hurtig levering. Købte 4 forskellige ting til gode priser og alt passede ud fra de mål der var beskrevet under produkterne. Kvaliteten ok. Handler der igen 😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik i første omgang købt de forkerte strømpebukser - min fejl. Så jeg bestilte igen. Jeg elsker deres termo tøj, både bukser og sokker. Men utilfreds med at de rabatkoder, jeg modtager, kun kan bru... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Dessoushersteller
  4. Herrenmodengeschäft
  5. Unterwäschegeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Om Basic Treasure Basic Treasure er et dansk basismærke, som tilbyder en simpel online basisvare-shoppingoplevelse til hele familien. Vores sortiment består af et velovervejet udvalg af basis-tekstilvarer i god kvalitet inden for undertøj, strømper og lingeri. Produkter, som de fleste mennesker bruger hele tiden og de produkter, som sidder allertættest på kroppen. Derfor går Basic Treasure også op i at sikre, at vores produkter ikke indeholder sundheds- eller miljøskadelige kemikalier. Basic Treasure ejes og forvaltes af Milestone Company ApS – en stærk værdibaseret tekstilvirksomhed med adskillige års erfaring inden for privatlabelløsninger inden for lingeri, undertøj, strømper og nylon i Danmark såvel som i udlandet. Basic Treasure er ikke et fashion-brand Vi tror på, at gode produkter, der holder længe og samtidig kan købes til fornuftige priser, kan hjælpe til med at gøre op med vores kulturs usunde køb-og-smid-væk og brug-kun-få gange-mønstrer. Vi følger ikke tidens trends af farver og former, fordi vi ved, at det er basisprodukterne, som holder og dem som vi hele tiden vender tilbage til. Vores produkter har derfor tidløse designs, der skabes ud fra en value-for-money-filosofi; de skal fungere godt, være brugbare og have en økonomisk fordel. #Yourperfectbasics

4.5

1 Stern

Ingen problemer

13. März 2023

Kære Annelise

Tak for din anmeldelse - dejligt at læse, at du har haft en problemfri oplevelse med Basic Treasure.

Vi håber at se dig igen næste gang du skal bruge basisvarer - undertøj og strømper.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fornem vejledning og hurtig ekspedition

Fin vejledning med hensyn til køb af det rette produkt. Forbilledlig ekspedition. Varen var fremme på afhentningsstedet dagen efter.

10. März 2023

Kære Jørgen,

Tusind tak for dine 5 stjerner og tak for snakken på telefonen den anden dag.

Jeg er rigtig glad for at høre at pakken kom frem som vi håbede og at strømperne er faldet i din smag.

Vi ser frem til forhåbentligt at få besøg af dig igen på vores webshop og du er som altid velkommen til at skrive eller ringe hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere råd/vejledning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er super tilfreds med varen

Jeg er super tilfreds med varen, og kan varmt anbefale til andre. En god kvalitet. Mange hilsner fra Jane Rendbæk

7. März 2023

Kære Jane,

Tusind tak for dine 5 stjerner. Vi er bare glade for at læse, at du generelt er tilfreds med vores produkter og kvalitet. Vi håber naturligvis at vi ser dig igen, næste gang du skal bruge basisvarer.

Kære Yvonne,

Tusind tak for dine 5 stjerner. Vi er bare glade for at læse, at du er tilfreds med vores leveringstid og at BH'erne lever op til dine forventninger. Vi håber naturligvis at vi ser dig igen, næste gang du skal bruge basisvarer.

Jeg er meget tilfreds.

28. Februar 2023

Kære Dorte

Tak for din anmeldelse og dine 4 stjerner. Vi er glade for at du skriver, at du er meget tilfreds.
Vi håber naturligvis altid, at vi kan gøre os fortjente til 5 stjerner og vi gør os umage for at sikre gode produkter til gode priser og med hurtig levering.

Måske vi er heldige at se dig næste gang du skal bruge basisvarer?! Det håber vi.

Tilfreds kunde

Hurtig levering og godt produkt

26. Februar 2023

Kære Livsnyder

Tusind tak for dine 5 stjerner. Vi er glade for at læse, at produktet kom hurtigt frem og at du er tilfreds over et godt produkt.

Håber at se dig igen næste gang du skal bruge basisvarer.

God kundeservice 🌸

Jeg købte en pakke med 3 BH'er som skal lynes foran, da jeg syntes det er enormt smart, da jeg pga for tidlig fødsels skal have meget hud mod hud med vores søn, og de sikre hurtig adgang. De to ud af tre gik i stykker i på under 14 dage. Men efter kontakt med Basic Treasure, sendte de pengene tilbage til mig, samt sender endnu en pakke til mig som erstatning 👏 De var utrolig kede af min oplevelse og var meget interesseret i at finde ud af hvor fejlen kunne være opstået, for at forsøge at undgå lignende igen.
Det kalder jeg virkelig god service og kan dermed sige at det er et firma der ligger stor vægt på at deres kunder får gode oplevelser med deres produkter 🌸

2. März 2023

Kære Kamilla

Tak for at du igen bruger tid på at anmelde os. Vi er glade for, at vi fik lov til at rette op på fejlen - vi står nemlig 100% inde for vores produkter, men vi kan naturligvis også lave fejl.

Vi er så glade for at høre, at vores frontlukkede BH har fået sådan et vigtigt formål og vi krydser fingre for at lillemanden vokser sig stor og stærk.

Håber at se dig igen, næste gang du skal bruge basisvarer.

Team Basic Treasure

Svar givet i forbindelse med første anmeldelse:

Kære Kamilla

Først og fremmest tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er meget kede af at høre at du har haft en træls oplevelse med lynlåsen på to af de tre BH’er i pakken. Det er selvfølgelig ikke godt nok og noget vi meget gerne vil rette op på, da det bestemt ikke lever op til vores standarder omkring kvalitet og kundetilfredshed.

Tag endelig fat i os på info@basictreasure.dk eller tlf. 81773042, så vi kan rette op på fejlen.

Basic Treasure teamet

Dejlig strømper

Dejlig strømper, hurtig levering.

8. Februar 2023

Kære Janne

Mange tak for dine 5 stjerner. Dejligt at læse at du synes om vores strømper og at leveringen var hurtig. Vi håber at se dig igen, næste gang du skal bruge basisvarer.

Godt meget bede

25. Februar 2023

Kære Mahmoud

Mange tak for de 5 stjerner - det betyder meget for os med en glad og tilfreds kunde. Vi håber at se dig igen, næste gang du skal bruge basisvarer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser på gode varer

Gode priser på gode varer, og under et døgns levering, så kan det ikke være bedre.

12. Februar 2023

Kære Kirsten

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner - det er bare dejligt når både pris, produkt og levering går op i en højere enhed. Vi håber at se dig igen næste gang du skal købe basisvarer!

Det er gode varer

Det er gode varer, og de kom ret hurtigt,det kan anbefales

22. Februar 2023

Kære Dorte

Mange tak for dine 5 stjerner - de betyder meget for os. Vi er glade for at læse, at du er tilfreds med dine varer og at vores leverandør også har været hurtig til at få dem frem til dig. Håber at se dig igen, næste gang du skal bruge gode basisvarer.

Kære Anni

Tusind tak for dine 5 stjerner. Vi er glade for at læse at alt har været som det skulle være. Vi håber at se dig igen næste gang du mangler basisvarer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlige behagelige strømper og…

Dejlige behagelige strømper og toppe.Har indtil videre købt 30 par sorte strømper og 3 sorte toppe.

1. Februar 2023

Kære Mette

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er bare så glade for at læse, at du er glad for både vores strømper og toppe. Håber at se dig igen næste gang du skal bruge basisvarer.

Dejlige varer

Dejlige varer, hurtig ekspedition og solid emballage. What not to like ? Kan varmt anbefales.

15. Februar 2023

Kære Charlotte

Sikke en dejlig anmeldelse og tusind tak for stjernerne. Det betyder bare så meget for os.

Kvaliteten af Webbutik

Kvaliteten af Webbutik
Godt udvalg
Gode Priser

6. Februar 2023

Kære Lars

Tusind tak for din anmeldelse af vores webshop og tak for de 5 stjerner. Vi håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækre produkter til virkelig gode…

Super lækre produkter til virkelig gode penge, samt hurtig ekspedition af vores ordre. Vi kommer til at købe alle familiens basis strømper og undertøj her fremover. Stor anbefaling herfra!

8. Februar 2023

Kære Simone

Hvor er det da bare en fantastisk anmeldelse. Tusind, tusind tak for både stjerner og ord!
Vi glæder os til at se dig/jer igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig lækker kvalitet og fitting!

Virkelig lækker kvalitet og fitting! Især det nye bambus undertøj er blødt som smør og føles fantastisk på huden.

2. Februar 2023

Kære Lisbeth

Hvor er det bare dejligt at læse og hvor beskriver du det bare spot on! Bambus er bare blødt som smør og så hudvenligt .
Tak for de 5 stjerner - de betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt strømper uden elastik og…

Jeg har købt strømper uden elastik og de lever 100% op til lovede. De er skønne og lækkere at have på og strammer ingen steder. Det er ikke sidste gang jeg har handlet med jer. 100% god service

30. Januar 2023

Kære Mona

Hvor er det da bare en fantastisk anmeldelse at få på vores bambusstrømper - dejlig beskrivende... og så er det lige præcis det vi har ønsket at opnå med denne strømpe!

Vi glæder os til at "se dig igen" næste gang du mangler gode basisvarer.

Tusind tak og de bedste hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget glad for mit køb!

Jeg er meget glad for mit køb!
Endelig en BH uden bøjle der er værd at have på og så er den oven i købet pæn.

2. Januar 2023

Hej Kit

Hvor er vi bare glade for din anmeldelse - tusind tak for den og for de 5 stjerner! Det er så dejligt at læse, at du er tilfreds med en af vores BH'er - både i forhold til komfort og udseende.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig ekspedition og levering

Super hurtig ekspedition og levering. Kan klart anbefales.

22. Januar 2023

Hej Hanne

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling! Det betyder rigtig meget for os. Håber vi må hjælpe igen næsten gang du skal bruge basisvarer.

Team Basic Treasure

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr