Basic Treasure Bewertungen 194

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har købt 2 par termo strømpebukser, de er dejlig varme, men blir ikke siddende oppe, så må tage et par trusser uden på, jeg er 177 cm høj og har bestilt L/XL da de var de længeste, jeg har haft d... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Super fin og hurtig levering, men de kan åbenbart ikke finde ud af at pakke ens ordre. Der står 2 ting på følgesedlen men der er kun 1 ting i pakken, dog var de hurtige til at besvare min mail og skre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem hjemmeside, hurtig levering. Købte 4 forskellige ting til gode priser og alt passede ud fra de mål der var beskrevet under produkterne. Kvaliteten ok. Handler der igen 😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik i første omgang købt de forkerte strømpebukser - min fejl. Så jeg bestilte igen. Jeg elsker deres termo tøj, både bukser og sokker. Men utilfreds med at de rabatkoder, jeg modtager, kun kan bru... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Dessoushersteller
  4. Herrenmodengeschäft
  5. Unterwäschegeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Om Basic Treasure Basic Treasure er et dansk basismærke, som tilbyder en simpel online basisvare-shoppingoplevelse til hele familien. Vores sortiment består af et velovervejet udvalg af basis-tekstilvarer i god kvalitet inden for undertøj, strømper og lingeri. Produkter, som de fleste mennesker bruger hele tiden og de produkter, som sidder allertættest på kroppen. Derfor går Basic Treasure også op i at sikre, at vores produkter ikke indeholder sundheds- eller miljøskadelige kemikalier. Basic Treasure ejes og forvaltes af Milestone Company ApS – en stærk værdibaseret tekstilvirksomhed med adskillige års erfaring inden for privatlabelløsninger inden for lingeri, undertøj, strømper og nylon i Danmark såvel som i udlandet. Basic Treasure er ikke et fashion-brand Vi tror på, at gode produkter, der holder længe og samtidig kan købes til fornuftige priser, kan hjælpe til med at gøre op med vores kulturs usunde køb-og-smid-væk og brug-kun-få gange-mønstrer. Vi følger ikke tidens trends af farver og former, fordi vi ved, at det er basisprodukterne, som holder og dem som vi hele tiden vender tilbage til. Vores produkter har derfor tidløse designs, der skabes ud fra en value-for-money-filosofi; de skal fungere godt, være brugbare og have en økonomisk fordel. #Yourperfectbasics

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har modtager flere produkter fra jer…

Vi har modtager flere produkter fra jer . Og de er simpelthen så lækre ! Vi er specielt fan af ankelstrømperne, som har en lille smule antiglide i hælen, hvilket gør de bliver siddende og skåner hælen for evt. vabler . Jeg er ligeledes fan af toppene, de er så lækre i varmen, og sidder godt på kroppen. Det er alt sammen lavet i det lækreste bambus materiale, som gør det er rigtigt behageligt at have på kroppen. Jeg har allerede anbefalet jer til flere i min lmgangskreds👏🏻

30. Mai 2023

Kære Michelle

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det er bare dejligt, at læse både om vores ankelstrømper og toppe. Bambus er bare et skønt materiale - også her i varmen.

Vi håber at se din omgangskreds og dig på webshoppen næste gang de/du skal bruge gode, basisprodukter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så lækker og blødt undertøj og strømper…

Så lækker og blødt undertøj og strømper - jeg er fan

30. Mai 2023

Kære Jane

Tusind tak for dine 5 stjerner! Hvor er det bare dejligt at læse, at du synes godt om både vores strømper og undertøj.

Vi samler på fans og du er så velkommen i vores fanklub.

Håber at se dig igen, næste gang du skal bruge lækre og bløde basisvarer.

Jeg er SÅ tilfreds

Jeg er SÅ tilfreds. Den BH er perfekt til en gammel dame som jeg, som brugte C skåle, men nu kun har 2 helt flade hænge patter. De kommer op på plads, takket være denne meget behagelig BH. Den blev leveret lynhurtigt. Jeg skal købe en til pakke med 3 i og vil anbefale den til alle mine veninder.

5. Juni 2023

Kære Francoise

Hvor er det dog en dejlig befriende og ærlig anmeldelse - tusind tak for den og for dig.
Vi er glade for, at dine hængepatter befinder sig godt i vores BH og vi håber du vil komme igen, næste gang du skal bruge gode basisvarer.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. God service.

29. Mai 2023

Kære Anne-Mette

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse. Vi er glade for at læse, at du har været tilfreds med vores service og ekspeditionstid.

5 stjerner til Basic Treasure

5 stjerner til Basic Treasure fordi de leverer rigtig gode produkter til en meget fornuftig pris, har købt toppe trusser og strømper i en god kvalitet.

24. Mai 2023

Kære Connie

Hvor er det da bare en dejlig anmeldelse. Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at læse, at du synes godt om vores kvalitet, priser og levering. Vi håber, at du kommer igen næste gang du skal bruge gode basisvarer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilt varer blev leveret til aftalt…

Bestilt varer blev leveret til aftalt tid.

3. Mai 2023

Kære KJ

Tusind tak for dine 5-stjerner. Vi er glade for at læse, at dine bestilte varer er kommet godt frem.

Vi håber, at du bliver glade for dem og at vi ser dig igen, næste gang du skal bruge gode basisvarer - undertøj og strømper.

Fjong

Pakken var intakt og indholdet var som det skulle være.
Fortsæt jeres gode arbejde.

8. Mai 2023

Kære Ditte

Fjong! Så dejligt et ord og sammen med din fine anmeldelse og 5 stjerner, så smiler vi. Vi lover at fortsætte vores gode arbejde - så vi kan glæde endnu flere med gode basisprodukter til fornuftige priser.

Vi håber også at se dig, næste gang du skal bruge nye basisvarer - undertøj eller strømper.

Meget tilfreds ❤️

30. April 2023

Kære Julie

Tak for din dejlige anmeldelse - 5 stjerner og meget tilfreds, det er bare så dejligt at læse. Vi håber at se dig igen, næste gang du skal bruge gode basisvarer - undertøj og strømper.

Det hele fungerede

Det hele fungerede, og heldigvis var de bestilte varer , som forventede. Hurtig levering og god service.

27. April 2023

Kære Hanne

Hvor er det bare dejligt at læse, at varer, levering og service har fungeret. Vi håber, at du bliver rigtig glad for dine Basic Treasure produkter og at du kommer igen, næste gang du skal have fyldt op i "basis-skuffen". Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Handler der gerne igen

Lækkert produkt, hurtig levering. Absolut et sted jeg handler igen.

3. Mai 2023

Kære Dagny

Hvor er vi bare glade for din fine anmeldelse - og de 5 stjerner. Tak! Det, der betyder allermest er, at du skriver, at du gerne vil handle hos os igen!

Vi glæder os til at du vender tilbage.

Fint udvalg

Fint udvalg, god pris, hurtig levering og god kvalitet

24. April 2023

Kære Sarah

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak fordi du har brugt tid på at anmelde os og for de 5 stjerner. Vi er glade for at læse, at du synes vi har et fint udvalg, gode priser og kvalitet samt at leveringen har været hurtig.
Så har vi levet op til alt det vi hver dag kæmper for!

Meget tilfreds

25. April 2023

Kære Anne-Mette

Tusind tak for dine 5 stjerner og 2 ord - sådan nogle dejlige ord. Hvor er det fantastisk at læse, at du er meget tilfreds. Så kan vi ikke bede om og gøre meget mere.

Kære Tina

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Hvor er det bare dejligt at læse, at leveringen gik hurtigt og varerne er gode.

Vi håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var nemt og bestille,og der gik…

Det var nemt og bestille,og der gik ikke.så mange dage ,så var pakken og hente.😁😁😁😁😊😊🤩

10. April 2023

Kære BOdile

Hvor er det bare dejligt at læse, at du synes, at det var nemt at bestille hos Basic Treasure... og at pakken kom hurtigt frem. Tusind tak for anmeldelse og de 5 stjerner - det betyder meget for os.

Vi håber at se dig igen, næste gang du skal bruge gode basisvarer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun godt og sige

Jeg har kun godt og sige, selvom jeg ikke kan bruge de bh’er jeg købte.
Men da jeg talte i telefon med dem, sendte de mig en str. mindre, uden jeg først skulle sende de andre retur.
Deres service er bare totalt i top 🤪🌹

12. April 2023

Kære Bethina

Tak for den rigtig fine anmeldelse og de 5 stjerner. Hvor er vi bare glade for at læse, at du også føler, at vores service er helt i top - her gør vi os nemlig umage! :-)

Basic

God og hurtig service. Udmærket produkt.

10. April 2023

Kære Anne

Tusind tak for de 5 stjerner og for din kommentar. Det betyder rigtig meget for os.

Fin service

Fin service, og ok varer 😃

23. März 2023

Kære Ruth

Tusind tak for de fem flotte stjerner - de betyder rigtig meget for os. Vi håber at se dig igen næste gang du skal bruge basisvarer. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin kvalitet for prisen og levering…

Fin kvalitet for prisen og levering inden for få dage.

7. März 2023

Kære Dina

Tusind tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os, at du har brug lidt tid på at anmelde os.

Vi håber at se dig igen næste gang du har brug for basisvarer - undertøj og strømper.

Hurtigt og god betjening👍

Hurtigt og god betjening👍
Gode varer til prisen

20. März 2023

Kære Jette

Mange tak for dine 5 stjerner og anmeldelsen. Vi er glade for at læse, at vores betjening har været god og hurtig og at du har fået nogle gode varer hjem til dig.

Håber at se dig igen næste gang du skal bruge basisvarer - strømper og undertøj.

Kære Lis

Tusind tak for dine 5 stjerner. De betyder rigtig meget for os!

Vi er glade for at læse, at du har oplevet en god og hurtig ekspedition og håber naturligvis at se dig igen næste gang du har brug for basisvarer - undertøj og strømper.

Team Basic Treasure

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr