Bandagist Centret Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg blev modtaget med smil og venlighed, blev grundig vejledt om mit behov for brystprotese. fik valgt ,med professionel hjælp den rigtige BH og protese

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt Bandagist Centeret siden 1993, og været super tilfreds. De er løsnings-orienteret, og står altid parat med en god og pæn løsning, ikke mindst en hjælpende hånd og 100% forståelse for mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kommer til bandagist i Herning på Industrivej 9 7400 Birk. Et meget upersonligt sted med tomme lokaler, hvor bandagisten har lejet sig ind. Ingen personlighed eller hygge. Kunne måske overvejet a... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lykke Maansson har gjort en stor forskel. Hun mødte mig, hvor jeg var i en svær situation og turde udfordre mig for at finde den bedste løsning på mine udfordringer. Yderst kompetent, nærværende og me... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Orthoptist
  2. Hersteller medizinischer Geräte
  3. Anbieter von Mobilitätsausrüstung
  4. Fachhandel für orthopädische Schuhe
  5. Orthopädietechnik
  6. Prothesentechnik

Vom Unternehmen geschrieben

Bandagist Centret er et professionelt bandageri med 14 afdelinger i Jylland og på Fyn. Vores erfarne og autoriserede bandagister og professionelle fagfolk, sætter altid dig som kunde i centrum. Vi har fokuserer på muligheder frem for begrænsninger og skræddersyr individuelle løsninger, der passer præcist til dine behov og din livssituation. Med mange års erfaring sætter vi en ære i at lytte og forstå, så vi kan skabe hjælpemidler, der giver dig størst mulig bevægelsesfrihed og et aktivt liv. Hos os er du med hele vejen – fra den første samtale til den færdige løsning – for kun gennem dialog og samarbejde kan vi sikre, at du får kvalitet og funktionalitet i hverdagen. Faglighed og tryghed er kernen i alt, hvad vi gør. Alle vores bandagister er autoriseret af Sundhedsstyrelsen, og vores skomagermestre og produktspecialister har solid uddannelse og erfaring. Vi overholder altid Det Medicinske Direktiv, så du kan være sikker på, at dine hjælpemidler lever op til de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Vi ved, hvor vigtigt dit hjælpemiddel er for din dagligdag. Derfor arbejder vi effektivt for, at vi kommer i mål for dig hurtigst muligt. Hos Bandagist Centret arbejder vi for og med mennesker – hver dag.

Hervorragend

Alle Bewertungen

43 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk behandling og produkt. Tak.

Jeg ser faktisk frem til at komme til Bandagist Centeret. Altid en venlig og personlig behandling. Føler at det vigtigt for jer at jeg har det godt og får en god behandling. De sko jeg får lavet er pæne og holder godt. Er medbestemmende i hvordan de skal se ud både i form og farve. I strækker jeg meget langt for at finde en løsning der passer lige præcis til mig. Og i spilder ikke min tid men lang bentetid og mange besøg. Sko kan laves på 2besøg. Tak for at jeg kan have sko der er pæne og ikke ligner noget kun til handicappede

2. November 2023

Antwort von Bandagist Centret

Tak - det er godt at høre. Vi sender dine pæne ord videre til vores skomagere 👍

Super service.

Altid venlig modtagelse, stor kompetance og forståelse.
Super service også på tider man ikke kan forvente.
Jeg føler jeg har ramt den helt rigtige Bandagist.

8. November 2023

Tak for det 👍

Ondt i fod ved padel

Fremragende arbejde af Jeanette i Aarhus med et par gode såler til en nedsunket forfod som gav smerter i foden ved padel. Fin proces inkl. mindre tilpasning.

7. November 2023

Antwort von Bandagist Centret

Det giver vi videre til Jeanette og tak for de pæne ord 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt Bandagist Centret siden '80erne…

Har brugt Bandagist Centret siden 1980'erne.
De første 35 år fik jeg min ben-kapsel fra Bandagist Centret, og siden 2021 har de så leveret min underbensprotese.
Gennem de seneste 25 år har jeg kun haft to bandagister som mine primære behandlere, hvilket har givet både fortrolighed og kontinuitet i min behandling.
Jeg har kun godt at sige om Bandagist Centret, såvel i forhold til de praktiske hjælpemidler som behandlingen.

1. November 2023

Det er vi virkelig glad for at høre, Allan. Tak for det 👍

Jeg har kommet her i 30 år

Jeg har kommet her i 30 år - og jeg kan ikke forstille mig et bedre sted at komme!!!
De er super dygtige, altid klar på dem bedste behandling, altid klar på at høre på dig og tage det du siger og beder om, alvorligt!!! Mvh. Anette Ravn Jensen

23. Oktober 2023

Antwort von Bandagist Centret

Det er vi virkelig glade for at høre - tak for det 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid en god oplevelse hos…

Som altid en god oplevelse hos bandagistcenteret.
Jeg indleverer en del af min benprotese (som var gået i stykker i et voldsomt fald), om fredagen, og de har delen klar allerede mandag.
I mellemtiden var jeg gående på en reservedel fra en ældre protese.
Jeg kunne blive ved, men oplever gang på gang at bandagistcenteret strækker sig langt ud over hvad jeg kunne forvente, når det gælder serviceniveau.

1. September 2023

Antwort von Bandagist Centret

Vi gør alt, hvad vi kan, når det virkelig brænder på, og vi er virkelig glade for, at vi kunne hjælpe 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste sted når behovet opstår

Blev ved ankomst mødt af en smilende og yderst hjælpsom receptionist, virkelig dejligt at føle sig velkommen.
Jeg går altid glad og tilfreds fra mine besøg hos Bandagistcentret.dk - her får jeg og mine fødder den bedste løsning og kan kun give min største anbefaling!!

13. Oktober 2023

Antwort von Bandagist Centret

STORT tak for din anbefaling 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid dejligt at komme til jer,meget…

Altid dejligt at komme til jer,meget fin behandling og service,altid smilende personale, man føler sig rigtig velkommen når man kommer til Bandagistcentret i Vindinggaardscenter i Vejle.Tak til jer.

31. August 2023

Det sender vi videre til vores kolleger i Vejle - tak for det 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bandagist-Centret, høj faglighed, godt håndværk og god service

Det er nyt for mig at få lavet armprotese hos Bandagist-Centret. Jeg har skiftet leverandør efter 30 år hos anden leverandør.
Jeg er imponeret over deres høje faglighed. Der bliver sat tid af til at undersøge mine behov. En personlig og dybdegående samtale med bandagisten der giver mig en tryghed og sikkerhed i at jeg er i gode hænder.
Jeg har fået den bedste protese jeg nogensinde har haft. Det er flot håndværk, tilpasset mine behov.
Jeg giver Bandagist-Centret de bedste anbefalinger herfra.
Tak for jeres flotte og vigtige arbejde😊

7. September 2023

Antwort von Bandagist Centret

Tusind tak for dine bedste anbefalinger. Det sætter vi stor pris på 🙏

Super hjælpsomme og dygtige

Det er på alle måder en god oplevelse, at komme i Bandagist Centret i Vejle. Dorthe har sammen med de andre funktioner i huset, været en kæmpe hjælp og støtte i forbindelse med senfølger efter brystkræft.

21. Oktober 2022

Antwort von Bandagist Centret

Tusind tak for dine pæne ord om både Dorthe og vores andre kolleger i Vejle. Dem giver vi videre til dem 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sikke en fantastisk god service

Sikke en fantastisk god service. Jeg er typen der ikke er ret meget forudseende, så da min badedragt gik istykker i går, skrev jeg til Dorthe og vupti, ordre modtaget og modtager den så hurtigt at jeg ikke behøver at aflyse næste vandtræning. Vil gerne sige jer kæmpe tak for jeres venlighed, dejlige service og ikke mindst hjælpe mig med at vælge det rigtige og prøve noget nyt. Hvor er det fedt at I sender kataloger så jeg kan sidde hjemme og bestille, I er aldrig mere end et opkald/SMS væk. Tusind tak og tusind tak til Dorthe for altid så smilende og venlig. Kh Sanne (tidligere kræftpatient)

11. September 2023

Antwort von Bandagist Centret

Tusind tak for dine pæne ord om Dorthe - de bringer helt sikkert smilet frem, når vi giver dem videre til hende 👍

Uprofessionelt

Besøgte ultimo august 2023 afdelingen i Haderslev pga. en nedsunket forfod. Det tog under 10 min.: der blev mærket på min fod, taget et aftryk, og det var det!!!
INGEN spørgsmål om fx min ryg, om jeg har diabetes, om jeg har kredsløbsproblemer, hvilken medicin jeg tager etc., etc.
Jeg endte med at takke nej, da indlægget skulle udleveres, idet den samlede oplevelse var, at det var/er et uprofessionelt foretagende.

6. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bandagistcenteret Vejle (Dorthe) har…

Bandagistcenteret Vejle (Dorthe) har været en meget stor hjælp under og efter mit brystkræftforløb:
Forstående, støttende, og meget god til at komme med løsninger, der gør hele hverdagen lettere og bedre igen!
Jeg vil faktisk sige, at det, der også kommer med hjem er genvunden selvtillid og livskvalitet. Af hjertet tak!

6. September 2023

Tak for dine pæne ord om Dorthe i Vejle. Dem blev hun glad for 👍

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig oplevelse i går hos en…

Virkelig dårlig oplevelse i går hos en fodterapeut, som var ikke-lyttende, bedrevidende, nedladende og selvhævdende. Fodindlæggene, jeg fik lavet, gav mig større gener, end jeg havde før, selv efter tilretningsforsøg.
Når inkompetence går hånd i hånd med ovenstående, har man opskriften på kundeflugt.
Jeg har mistet tilliden til Bandagist-Centret.

3. November 2021

Uprofessionel og dårlig service

Utrolig dårlig service og kommunikation.
Skulle have lavet kompressionsstrømper og under måltagning så hun mine egne klasse 3 i fladstrik.
Ved modtagelse af første strømpe ser jeg den desværre er rundstrikker og i en anden model end jeg plejer at få. Når jeg så ringer dem op og gør opmærksom på fejlen får jeg ar vide at det er min egen skyld - for de laver som standard altid en rundstrikket og skal selv gøre opmærksom på t man vil have andet!
For det første så de min fladstrikket strømpe og for det andet anede jeg ikke noget om deres standard strømper var i rundstrik.
Det havde været på sin plads at oplyse dette sim god kundeservice!
Jeg annullerede ordren og henvendte mig til Sahva i stedet for.
Min mand havde også en uheldig og ret kedelig oplevelse med hans nye skoindlæg som ikke passede. Men den anmeldelse laver han selv!
Kan ikke anbefale dem til hverken strømper eller fodindlæg!

27. Dezember 2019

Protesefod knækker sammen

Min protesefod knækkede sammen og jeg bestilte med det samme en ny hos min egen Bandagist som er SAHVA. Tønder kommune ville imidlertid have 2 tilbud på protesefoden så jeg skulle ringe til Bandagist centret som Tønder kommune samarbejder med - som de siger. Jeg ringer altså og siger at jeg skal have en pris på en protesefod af typen Vari-Flex sp/tå VFXE4280 str.28 Cat 4. Den kunne de ikke give mig uden at jeg skulle møde op. Jeg kunne på det tidspunkt ikke gå på protesen. Vi taler om en reservedel som monteres med 2 skruer hvilket jeg selv kan gøre. Det er ikke på den måde de får kunder i butikken

22. Mai 2019

Uacceptabelt

Bandagist centeret i Risskov/Århus
Ingen problem at få tid til at få lavet sålen, der er selvfølgelig en forventelig ventetid. Men nu af vores afhentning og prøvning af såle blevet aflyst to gange og hver gang skal vi så vente i ca en måned på ny tid, det er ikke acceptabelt!

14. Mai 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Uprofessionelt

Jeg bestilte indlæg til nedsunken forfod i forsommeren ved Bandagist Centret i Herning og blev lovet, at de ville være færdige før ferien, men blev ringet op efter nogen tid og fik at vide, at det alligevel ikke kunne lade sig gøre. Udleveringen/tilretningen blev derfor flyttet til starten af august og et kvarter inden aftalen kom der så en ny opringning med besked om, at indlæggene var blevet væk. På det tidspunkt var jeg kørt næsten hele vejen fra Ringkøbing til Herning. På spørgsmålet om det ikke havde været muligt at ringe tidligere fik jeg et undvigende svar. Jeg har nu opgivet Bandagist Centret og leder efter en ny bandagist, som er bedre organiseret. Jeg kan desværre ikke anbefale dette sted.

7. August 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr