Jeg har brugt Bandagist Centeret siden 1993, og været super tilfreds. De er løsnings-orienteret, og står altid parat med en god og pæn løsning, ikke mindst en hjælpende hånd og 100% forståelse for mi... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Kommer til bandagist i Herning på Industrivej 9 7400 Birk. Et meget upersonligt sted med tomme lokaler, hvor bandagisten har lejet sig ind. Ingen personlighed eller hygge. Kunne måske overvejet a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lykke Maansson har gjort en stor forskel. Hun mødte mig, hvor jeg var i en svær situation og turde udfordre mig for at finde den bedste løsning på mine udfordringer. Yderst kompetent, nærværende og me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bliver altid mødt med ønsket om at gøre det bedst mulige for mig, i min situation. Jeg føler mig hørt, hvilket er vigtigt i forhold til at få min protese til at fungere bedst muligt.
Unternehmensdetails
- Orthoptist
- Hersteller medizinischer Geräte
- Anbieter von Mobilitätsausrüstung
- Fachhandel für orthopädische Schuhe
- Orthopädietechnik
- Prothesentechnik
Vom Unternehmen geschrieben
Bandagist Centret er et professionelt bandageri med 14 afdelinger i Jylland og på Fyn. Vores erfarne og autoriserede bandagister og professionelle fagfolk, sætter altid dig som kunde i centrum. Vi har fokuserer på muligheder frem for begrænsninger og skræddersyr individuelle løsninger, der passer præcist til dine behov og din livssituation. Med mange års erfaring sætter vi en ære i at lytte og forstå, så vi kan skabe hjælpemidler, der giver dig størst mulig bevægelsesfrihed og et aktivt liv. Hos os er du med hele vejen – fra den første samtale til den færdige løsning – for kun gennem dialog og samarbejde kan vi sikre, at du får kvalitet og funktionalitet i hverdagen. Faglighed og tryghed er kernen i alt, hvad vi gør. Alle vores bandagister er autoriseret af Sundhedsstyrelsen, og vores skomagermestre og produktspecialister har solid uddannelse og erfaring. Vi overholder altid Det Medicinske Direktiv, så du kan være sikker på, at dine hjælpemidler lever op til de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Vi ved, hvor vigtigt dit hjælpemiddel er for din dagligdag. Derfor arbejder vi effektivt for, at vi kommer i mål for dig hurtigst muligt. Hos Bandagist Centret arbejder vi for og med mennesker – hver dag.
Kontaktinformationen
Torsøvej 1A, 8240, Risskov, Dänemark
- bc@bandagist.nu
- bandagist-centret.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Knæskinde
Knæskinde
Har kun godt at sige om Bandagist Centert i Hjørring. Altid god service

Antwort von Bandagist Centret
Rigtig god information og vejledning.

Antwort von Bandagist Centret
Jeg har brugt Bandagist Centret i ca 40 år.
Jeg har brugt Bandagist Centret i ca. 40 år og har pensioneret et par Bandagister, har været i flere afdelinger gennem årene, Aarhus, Randers, Silkeborg og Herning, har altid været super tilfreds med behandling, som har altid været super professionnel, med de nyeste tiltag inden for faget.

Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse. Dejlig modtagelse, med super professionelle personale. God vejledning og stort udvalg af det jeg skal bruge😊👍🏼

Antwort von Bandagist Centret
Har fået lavet fodinlæg der i flere år…
Har fået lavet fodinlæg der i flere år det har altid fungeret fint

Antwort von Bandagist Centret
En rigtig god fornemmelse for mine…
En rigtig god fornemmelse for mine fødder. God og dygtig betjening. Det var i det hele taget en god oplevelse .

Antwort von Bandagist Centret
Den venlige modtagelse fra personalet
Den venlige modtagelse fra personalet, gør at det er en god oplevelse og jeg følte mig hjemme i de nye sko med nye indlæg med det samme, så det øger også lysten til at gå mere

Antwort von Bandagist Centret
Det er bare et fantastisk sted at komme…
Det er bare et fantastisk sted at komme og alle er utrolig søde og hjælpsomme, så kæmpe anbefaling herfra. Bandagist Henrik Tingleff har en stor stjerne hos min datter som elsker at komme hos Bandagist Centret - afdeling Aarhus

Antwort von Bandagist Centret
Altid god og imødekommende service.
Altid god og imødekommende service.
Rigtig gode produkter af høj kvalitet.

Jeg skulle for 3 gang have proteser
Jeg skulle for 3 gang have proteser. Valgte Bandagist centret i Risskov. Sikke en forskel fra andre leverandører. Her blev jeg hørt,og jeg fik en super vejledning, absolut bedste anbefalinger.
Synd at denne forretning ikke reklamerer, for de er super.

Antwort von Bandagist Centret
Altid rigtig god hjælp til at finde det…
Altid rigtig god hjælp til at finde det rigtige.

Kun positiv
Altid lydhør og gør hvad de kan for at leve op til de specielle krav, jeg stiller. Jeg refererer til Aalborgafdelingen.

God service
God service. Den bedste vejledning jeg har fået nogensinde. Tusind tak Dorthe for dine gode råd 👍🙏

Antwort von Bandagist Centret
Jeg har 2 gange nu fået lavet mine såler ved Sanne H fra Odense-afdelingen. Hun er yderst professionel, har styr på sit håndværk og er meget imødekommende. Så skal I have lavet såler, så spørg efter Sanne👏🏽
Virkelig go’ oplevelse ☺️

Antwort von Bandagist Centret
Søde ansætter og god service

Antwort von Bandagist Centret
Fantastisk hurtig og professionel…
Fantastisk hurtig og professionel behandling

Antwort von Bandagist Centret
Meget venlig og god service 😍

Forhøjelse af eget fodtøj
Jeg har været forbi Bandagist Centret i Randers, hvor konklusionen blev, at jeg skal have lave forhøjelse af eget fodtøj. Super behagelig samtale. Jeg fik at vide, at jeg skulle anskaffe det fodtøj, som jeg ønskede forhøjet og aflevere det på adressen. Jeg fik også at vide, at jeg ikke behøvede at aftale en specifik tid for at aflevere fodtøjet - jeg kunne bare komme forbi og aflevere det. Indtil videre har jeg været forbi 3 gange, og har stadig ikke fået afleveret mit fodtøj:
1. gang: jeg var forbi med fodtøjet var der ikke nogen på adressen. (fair nok, jeg var der først 15:45 ish, så jeg burde måske have ringet inden og sikret mig, at der var nogen på adressen)
2. gang: ringede jeg ind for at høre efter, om der ville være nogen på adressen torsdag/fredag i ugen efter. Det ville der. Jeg cyklede derud igen og der var ikke nogen på adressen (ved 14-tiden).
3. gang: jeg har i ugens løb haft ringet ind, igen, for at få styr på nøjagtigt hvilke tidsrum som jeg kunne aflevere mine sko. Her fik jeg at vide, at hvis jeg ville være helt sikker, så fredag i tidsrummet 09:00-13:00 ville der i hvert fald være nogen på adressen. Jeg har taget fri fra arbejde for at aflevere skoene. Jeg var der ca. 11:30. Endnu engang var der lukket...
Jeg har nu fået lagt en ny tid i kalenderen, men jeg må indrømme, at jeg er lidt frustreret over det her... Jeg føler virkelig at jeg spilder min tid, og at der er noget kommunikation, som ikke bliver videregivet, når jeg ringer ind.
Ellers, super behageligt personale, overhovedet ikke noget der. Men, det er godt nok irriterende at ringe ind inden for at sikre sig at der er nogen på adressen, tage fri fra arbejde, køre ud på adressen, og så er der alligevel lukket.
Beklager irritationsudbruddet.

Antwort von Bandagist Centret
Den skomager som laver mit fodtøj
Den skomager som laver mit fodtøj, er god til at vejlede mig i hvilken model der passer bedst til mit handicap. Ligeledes i valg af farve, er han dygtig til at guide mig.
Jeg har kun haft positive møder med min skomager. Jeg har ikke oplevet at der har været fejl eller andet, når jeg har modtaget det færdige fodtøj.
Helt igennem et troværdigt og seriøst firma.

Antwort von Bandagist Centret
Det er den bedste behandling jeg har…
Det er den bedste behandling jeg har fået
Super skøn samtale
Sikke en masse omsorg

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.