Super god køreskole. Lærerne er meget dygtige og gode til at videreformidle teori og praktik. Jeg havde Hassan som kørerlærer. Han gjorde det trygt at køre - og lave fejl - fordi han formår at hol... Mehr ansehen
Jeg har haft en rigtig god oplevelse som elev på Ballerup C Køreskole. Forløbet var forholdsvist kort selvom det var over sommeren. Jeg havde Abdul som kørelærer som var god til at forklare tingen... Mehr ansehen
Fremragende oplevelse. Bestod både teori og køreprøven i første huk! Har haft flere venner der har valgt Ballerup C og alle har anbefalet det. Havde Hasan som kørelærer og han var grineren og en go... Mehr ansehen
Jeg tog et lynkursus hos Ballerup C Køreskole. Min kørelærer var Abdul. Det var en fremragende oplevelse, man forstår stortset alt man bliver lært, grundet deres gode faglige kompetencer. Jeg bestod b... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ballerup C Køreskole tilbyde kørekort til bil og motorcykel i Ballerup, vi har med garanti erfaringen og kompetencerne til at videregive en kvalitetsfuld undervisning – både teoretisk og i praksis, hos Ballerup C køreskole kan du får dit bilkørekort og motorcykel kørekort på en nemt og hurtigt måde. Udover et godt undervisningsmiljø, så har køreskolen en central beliggenhed i Ballerup Centeret lige op af Ballerup Station.
Centrumgaden 24, 1. sal, 2750, Ballerup, Dänemark
- info@ballerupckoreskole.dk
- ballerupckoreskole.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
En stensikker vinder blandt køreskoler i Ballerup
Vil klart anbefale Ballerup C køreskole til enhver der leder efter et hurtigt og friktionsløst kørekorts forløb. Køreskolen er kørt af en håndfuld talentfulde og passionerede kørelærere der ønsker det bedste til deres elever.
Ingen siger at det er billigt at tage kørekort, men prisen kan hurtigt løbe op i ekstra køretimer hvis man gør med den billigste lovpakke. Det er ikke for sjov at køreskolen får så gode anmeldelser
Virkelig fantastik køreskole bestod…
Virkelig fantastik køreskole bestod begge prøver i første forsøg✨
Kæmpe anbefaling!!!
Jeg tog mit kørekort på Ballerup C køreskole, og jeg har været virkelig glad for mit valg. Tusind tak til Hussain, som var min både teori- og kørelærer. Han forklarede alting på en let og forståelig måde. Han var utrolig tålmodig og støttende gennem hele forløbet, hvilket gjorde, at jeg følte mig tryg og godt forberedt til køreprøven. Jeg kan varmt anbefale denne køreskole.
Kæmpe anbefaling!!!
Ballerup C køreskole har været helt perfekt i gennem hele forløbet.
Har haft Hasan som teorilærer alt var perfekt, gode oplæg og man følte sig klar til teoriprøve. Desuden super rar person. Hussain var min kørelærer, utrolig god, professionel og enorm rar at snakke med.
De fik altid løst hvis der var problemer, og meget fleksibelt, lige som man ønsker det.
Kom i gennem begge prøver første gang, og det havde jeg også 2 venner som gjorde. Kan ikke sætte en finger på noget som helst.
Kæmpe anbefaling herfra!!!
Det hele var vildt godt
Det hele var vildt godt, og det gik hurtigt med kørekortet.
Og så havde en mega god kørerlærer som hed abdul, tusind tak til ham.
Så jeg vil helt klart anbefale Ballerup c kørerskole.
Det hele var Perfekt
Det hele var Perfekt. Kørelærerne lærte mig alt hvad man skal lære og mere til. Teoritimerne var fokuseret og de var gode til at inkludere os elever. Til køretimerne lærte jeg tingene hurtigt, også fordi de tror på en og kaster en ud i det. Lærerne var rigtig søde og havde styr på alt, inklusiv alle papirer. Så det var rigtig nemt og rart. Kæmpe anbefaling!
Mega godt sted
Mega godt sted, og strukturet. Jeg har fået mit kørekort på 3 måneder, og der har været ingen problemer. 100% en anbefaling og vildt søde mennesker!
Jeg kan varmt anbefale Ballerup C…
Jeg kan varmt anbefale Ballerup C Køreskole! Fra start til slut har jeg følt mig tryg, godt guidet og taget seriøst som elev. Undervisningen er struktureret, lærerig og samtidig afslappet, så man aldrig føler sig presset eller dum over at stille spørgsmål.
Kørelærerne er utrolig dygtige og tålmodige, og de tager sig virkelig tid til at sikre, at man forstår både teori og praksis. Der er en rar og venlig atmosfære, og man mærker tydeligt, at de brænder for at hjælpe eleverne med at blive sikre og ansvarlige bilister.
Kommunikationen har været supergod gennem hele forløbet, med fleksible tider og hurtige svar, når man havde brug for det. Jeg følte mig altid godt forberedt – både til teoriprøven og den praktiske prøve – og bestod første gang.
Alt i alt en virkelig professionel og imødekommende køreskole, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger!
Jeg fik mit kørekort tilpas hurtigt og…
Jeg fik mit kørekort tilpas hurtigt og følte mig tryg på vejen
Super god oplevelse
Fantastisk oplevelse, kørelærerne stod for papir arbejde mv. så man som elev kunne lære mest muligt. Teoritimerne er underholdende og du bliver inkluderet i så meget som muligt. Min kørelærer var Abdul og han var en verdensmand, vi havde det sjovt, samtidigt med at jeg lærte alt jeg skulle. Han hjalp med at jeg bestod i førsteforsøg. Rigtig god køreskole med rimelige priser og gode lærere. Endnu engang tak til Abdul og resten af holdet.
Det tog 2,5 måneder og de var rigtig…
Det tog 2,5 måneder og de var rigtig gode
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole, der er styr på tingene og man kan stole på kørelærerne
Perfekt
Rigtig god køreskole kom hurtigt og nemt igennem. Jeg kan anbefalde Abdul som kørelærer
Ballerup c køreskole er en fantastisk kørskole
Ballerup c køreskole er en virkelig god køreskole. De er gode til at tage sig tid og hjælpe en med at blive god og så man også har selvtilliden.
Jeg kan varmt anbefale Ballerup C…
Jeg kan varmt anbefale Ballerup C Køreskole! Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg, og det er i høj grad takket være deres dygtige undervisere.
Jeg havde Hussein til teori, og han forklarer stoffet virkelig klart og forståeligt, så man føler sig godt forberedt.
Til køretimerne havde jeg Hassan, som er en super god kørelærer. Han er tålmodig, rolig og rigtig god til at hjælpe, når noget driller. Jeg lærte en masse af ham, og han sørgede altid for, at man følte sig tryg bag rattet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse – kan kun anbefale stedet! 🚗💯
Utrolig god undervisning og virkelig…
Utrolig god undervisning og virkelig dygtige kørelærerer. Klaret begge prøver i 1 forsøg. Anbefaler 100% Ballerup C køreskole til andre!
Godt og hurtigt forløb
Super søde kørelærere, og virkelig hurtigt og trygt forløb. 😊
Virkelig gode kørelærer
Bedste køreskole nogensinde!!!
Jeg synes det har været en rigtig god oplevelse at tage kørekort her. Underviserne var virklig søde og imødekommende, undervisning er meget lærerig.
Ville helt klart anbefale hussain og Hassan.
Jeg kan 100% anbefale at tage kørekort der👍
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.