BALKE Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestelling komt maar niet binnen, ondanks verzend bevestiging. DHL heeft het pakket nooit in handen gekregen. Wacht al weken en er is met deze mensen gewoon geen contact te krijgen. €88,- foetsie... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Op 26 juli een bestelling gedaan welke helaas nog steeds niet bezorgd is. ze adverteerden netjes dat de verzend tijd op 3 tot 5 werkdagen zou liggen vanwege vakantie wat ik meer dan prima vond. Nu zij... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb 4 hydrogel pads van Lansinoh besteld die nergens anders op het internet te krijgen zijn. Vanwege de vakantie en de langere levertijden was er een 20% korting wat super coulant is. Na 4 d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service.. 02-08 een bestelling geplaatst. daarbij zat één product die als pre-order besteld werd. op de site stond aangegeven dat het 2-3 weken zou gaan duren... Hierover contact opgen... Mehr ansehen

1. Babyausstattungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

BALKE Van een mama, voor een mama. Een webshop waarbij ik (Judith, mama van Emma '22) mijn favoriete items voor moeders' baby's, kids en borstvoeding verkoop.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

120 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik wacht al meer dan een maand op een retourlabel waarvoor ik heb betaald

Ik heb op 18-05 een retourlabel gekocht en daarna een mail ontvangen dat ik het retourlabel zo snel mogelijk zou ontvangen. Ik heb meerdere malen contact opgenomen per mail, maar geen reactie ontvangen. Toen ik via Instagram een berichtje stuurde kreeg ik reactie. Op 02-06 is mij toegezegd dat er de volgende dag naar gekeken zou worden, maar het is inmiddels 27-06 en ik heb nog niets gehoord. Ik heb op 18-06 opnieuw een bericht gestuurd per Instagram, maar geen reactie…

18. Mai 2026

Slechte ervaring

Eerste keer dat ik hier een bestelling heb geplaatst. Helaas erg slechte ervaring. Na bijna een maand nog steeds geen bestelling ontvangen of een update. Dagen lang geen contact te krijgen via de mail of instagram. Uiteindelijk een reactie vanuit een ‘privémail’. Was van korte duur want ineens geen reactie meer en dus nog steeds geen bestelling ontvangen of een update.

26. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling vertraagd zonder enige communicatie

Op 8 juni heb ik via de webshop van Balke Barneveld twee invulboekjes besteld voor een babyshower. Op de website stond (en staat nog steeds) vermeld dat beide boekjes op voorraad zijn en binnen 1 tot 3 werkdagen worden verzonden.

Inmiddels zijn we 11 werkdagen verder en heb ik via meerdere kanalen geprobeerd contact op te nemen. Ik heb geen enkele berichtgeving ontvangen over eventuele vertragingen en krijg bovendien geen reactie via Instagram, het contactformulier of e-mail.

Het is erg teleurstellend dat de afspraken en levertijden die op de website worden vermeld niet worden nagekomen. Door het uitblijven van communicatie acht ik de kans klein dat ik mijn bestelling nog op tijd zal ontvangen. Erg teleurstellend!

22. Juni 2026

Snel geleverd

Snel geleverd, super fijn. Echter de verkeerde maat geleverd gekregen. Maat 21-23 zwemschoentjes besteld en 18-20 qua maat geleverd.

18. Juni 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goed product, maar geen reactie

De wollen deken is van goede kwaliteit. Daar niets op aan te merken, maar ik heb meerdere malen gemaild en geappt met vragen over terugsturen, omdat ik niet het juiste product had besteld, maar nooit een reactie gehad, daarom toch minder sterren moeten geven.

3. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg fijne webwinkel

Erg fijne webwinkel,
Mijn dochter van 4 maanden heeft enorm veel last van eczeem en balke verkoopt daar natuurlijke verzorging voor en meerdere dingen van die lijn wat erg fijn is!

5. Juni 2026

Mooie dekentjes

Heerlijke wollen dekentje besteld voor in de kinderwagen. Ze zijn erg mooi qua kleur en de tweeling lag heerlijk in de reiswiegjes. De groene kleur pastte erg goed bij de wagen forest green. Ze liggen nu (helaas) niet meer in de wiegjes maar de dekentjes gebruiken we nog wel bij koud weer voor in autostoeltjes. De levering ging vlot en was blij met het assortiment. Veel winkels verkopen toch fleece en wilde graag wol.

22. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne (web)shop Balke

Op kleine wonderen kennis gemaakt met de (web)shop van Balke.
Mooie producten en vooral fijn voor een pasgeboren baby en nieuwe mama.

Daarna meerdere bestellingen gedaan. Je word goed op de hoogte gehouden van de bestelling, de bestellingen zijn goed verpakt en het zijn fijne producten.
Het retour proces is ook fijn, zelfs al ben je perongeluk vergeten het order nummer te noteren.

Ik zou vooral inschrijven op de nieuwsbrief, er staan vaak leuke deals in en nieuwe producten waarvan je niet wist dat je het nodig had.

Ik ben fan van het natuurlijke wasmiddel en de wollen producten!

17. Juni 2026

Geen bestelling ontvangen

Na 3 weken nog steeds geen verzendbevestiging ontvangen en na meerdere pogingen tot contact nog steeds niks vernomen. Geen telefoonnummer om te bellen, alleen een e-mailadres.
Erg slechte service!

28. Mai 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen communicatie

Goede producten. Wel bijna 3 weken moeten wachten op mijn bestelling (zonder dat dit gecommuniceerd werd). Ik heb een aantal keren geprobeerd contact te krijgen op verschillende manieren maar hier werd niet op gereageerd. Hopelijk was dit een tijdelijk iets.

15. Juni 2026

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr