Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og hurtig betjening. Bestilte et cover der var sat meget ned i pris, der stod på hjemmesiden at det grundet at coveret sad stramt på telefonen. Tog chancen og købte det, det passed... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig super god service. Bestilte et ur hos Balar.dk som desværre blev defekt en måned efter jeg havde købt det. Jeg skrev derefter til Balars kundeservice om de defekte ur, og efter lyn hurtig r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kundeservice der yder ekstra. Jeg har købt et AI fuglehus fra BALAR.dk Og har været meget tilfreds med produktet. Da der dsv kom en fejl i kameraet på fuglehuset, blev dette hurtigt sendt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig go service Der var lidt rod i min ordre Det er ikke muligt at afbestille ordren fra hjemmesiden Hvis man vil bestille mere, eller ændre i bestilling Hurtig levering Sol opladeren funge... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  2. Elektrofachmarkt
  3. Bürobedarfsgeschäft
  4. Fachhandel für Bürobedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Balar.dk er en del af distributørvirksomheden BORN Nordic ApS, der holder til i Odense. Som distributør har vi adgang til et stort udvalg af produkter fra mange forskellige leverandører rundt omkring i verden. Vi køber altid store partier hjem til lager, hvilket giver os muligheden for at tilbyde attraktive priser til dig på balar.dk.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bestilte den ene dag

Bestilte den ene dag, leveret næste dag.. 👍👍👍👍👍

14. August 2024

Hej Søren

Mange tak for de 5 stjerner. Er glad for kunne levere hurtigt og smertefrit. Ønsker dig en god dag.

Fin oplevelse

Købte solcelle panel. Fin pris. Fik varen hurtigere end forventet.

16. Juni 2024

Hej Niels

Vi håber du får god brug af solcellepanelet - også selv den danske sommer ikke har vist sig fra sit bedste - indtil videre. Vi krydser fingre for den bliver bedre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig levering

Jeg købte et ur til mit barn på 5 år og han er utrolig glad for denne. Godt produkt til en rimelig pris. Hurtig levering samt god service.
Det er bestemt ikke første gang jeg handler hos jer. Varmt anbefales Balar
Mange tusinde tak for det.

4. Juni 2024

Hej Sahar

Dejligt, at både du og dit barn har haft en god oplevelse hos os. Håber vi ses på shoppen igen.
Ønsker jer begge en god sommer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering
Varen levede fuldt ud, op til forventningerne.

28. Mai 2024

Hej Finn
Dejligt at høre vi levede op til forventningerne! Håber du bliver / er glad for produktet.
Ønsker dig en god sommer.

Super god hårtørrer

Super god hårtørrer

29. Mai 2024

Hej Jan

Dejligt, at du er glad for din nye hårtørrer! Ønsker dig en dejlig dag.

Rigtig go service

Rigtig go service

Der var lidt rod i min ordre
Det er ikke muligt at afbestille ordren fra hjemmesiden
Hvis man vil bestille mere, eller ændre i bestilling

Sol opladeren fungere fint

21. Mai 2024

Hej Kimmy

Rigtig go' anmeldelse - mange tak for det.
Er glad for du havde en god oplevelse, og at produkterne lever op til forventningerne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og kompetente svar på…

Hurtig levering og kompetente svar på spørgsmål efterfølgende.

13. Mai 2024

Hej Erik

Tusinde tak for de 5 stjerner.
Er glad for vi kunne leve op til hurtig levering og besvarelse af spørgsmål.
Ønsker dig en rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt noget modellervoks

Jeg havde bestilt noget modellervoks, som var blevet for hårdt. Fik straks respons på min reklamation med gode råd. Og da det ikke virkede, blev pengene refunderet uden yderligere spørgsmål - fin service.

24. April 2024

Hej Karin

Jeg er glad for vi fandt en god løsning - tak for din tålmodighed og de 5 stjerner.
Ønsker dig en dejlig dag.

super god service og hurtig Levering

super god service og hurtig Levering

27. März 2024

Hej Suzan

Mange tak for topkarakteren.
Vi er glade for vi kunne yde en god service og hurtig levering.
Husk du altid kan kontakte os, hvis der skulle være det mindste.
Ønsker dig en rigtig god dag.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig betjening og udlevering fra lager

25. März 2024

Hej Connie

Mange tak for de 4 stjerner.
Er glad for du havde en god oplevelse.
Hvad kan vi gøre for at få den sidste stjerne?

Send meget gerne en mail til info@balar.dk - jeg vil rigtig gerne høre fra dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kundeservice der yder ekstra

Super kundeservice der yder ekstra.

Jeg har købt et AI fuglehus fra BALAR.dk
Og har været meget tilfreds med produktet. Da der dsv kom en fejl i kameraet på fuglehuset, blev dette hurtigt sendt til reparation. Da det ikke kunne fikses, blev der med det samme tilbudt et helt nyt fuglehus i løbet af få dage!
En meget behagelig og professionel oplevelse med køb og kontakt med BALAR.dk, de kan varmt anbefales!

1. Februar 2024

Hej Caroline

Dejligt, at du har haft en god oplevelse hos os trods et defekt kamera i fulgehuset.
Mange tak for de søde ord - det varmer - især fordi vi værdsætter glade og tilfredse kunder.

Fin service

Fin service. Varen kom omgående i den aftalte kvalitet

1. März 2024

Hej René

Mange tak for de 5 stjerner.
Dejligt at vi kunne leve op til både leveringstid og kvalitet.

God service

God service, fine produkter til en overkommelig pris.
Hurtig levering.
***** Herfra

22. Februar 2024

Hej Christian
Tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.
Håber vi ses på shoppen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varen lever fuldt ud op til…

Varen lever fuldt ud op til beskrivelsen.
Og hele processen gik uden problemer.

23. Januar 2024

Hej Erling

Mange tak for de 5 stjerner.
Jeg er glad for du har haft en god oplevelse hos os.

Hurtig levering til pakkeshop

Hurtig levering til pakkeshop. Det er en julegave, så jeg ved ikke om produktet er godt.
Dejlig med email og sms information 😊

18. Dezember 2023

Hej Linda

Tak for de 5 stjerner.
Jeg håber vedkommende bliver glad for julegaven - god jul.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr