Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og hurtig betjening. Bestilte et cover der var sat meget ned i pris, der stod på hjemmesiden at det grundet at coveret sad stramt på telefonen. Tog chancen og købte det, det passed... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig super god service. Bestilte et ur hos Balar.dk som desværre blev defekt en måned efter jeg havde købt det. Jeg skrev derefter til Balars kundeservice om de defekte ur, og efter lyn hurtig r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kundeservice der yder ekstra. Jeg har købt et AI fuglehus fra BALAR.dk Og har været meget tilfreds med produktet. Da der dsv kom en fejl i kameraet på fuglehuset, blev dette hurtigt sendt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig go service Der var lidt rod i min ordre Det er ikke muligt at afbestille ordren fra hjemmesiden Hvis man vil bestille mere, eller ændre i bestilling Hurtig levering Sol opladeren funge... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  2. Elektrofachmarkt
  3. Bürobedarfsgeschäft
  4. Fachhandel für Bürobedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Balar.dk er en del af distributørvirksomheden BORN Nordic ApS, der holder til i Odense. Som distributør har vi adgang til et stort udvalg af produkter fra mange forskellige leverandører rundt omkring i verden. Vi køber altid store partier hjem til lager, hvilket giver os muligheden for at tilbyde attraktive priser til dig på balar.dk.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg modtog en uovertruffen service ifb…

Jeg modtog en uovertruffen service ifb et lettere defekt keyboard - ingen diskussion - kun service ved at bytte varen. Min allerbedste anbefaling gives hermed.

19. Mai 2023

Hej Søren

Mange tak for de 5 stjerner - er glad for vi fandt en god løsning. :-)

Handsprit, ytdesinfektion

De är bra varor som jag har köpt.

3. Mai 2023

Hej Petra

Dejligt at høre at vores varer er gode.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fint sted at handle, jeg blev snydt af min egen tvivl om det firma pga navnet.

Har ikke før handlet her, hvilket skyldes at jeg ikke kendte til det firma, men faldt over det hed et tilfælde, og jeg må sige at alt gik som jeg havde forventet og håbet på, jeg var meget i tvivl om det nu var et ok sted og ikke et svindel firma, men det var over alt forventning og varerne kom og alt var iorden, handler gerne her igen.
Min tvivl ligger nok både i et ukendt navn for firmaet og at jeg ikke havde set det før samt at det ikke er så tit jeg handler ved steder som jeg ikke kender, men jeg er så tilfreds.

1. Mai 2023

Hej Tommy

Vi er glade for at du valgte at handle hos os trods tvivlen, og endnu mere glade for at vi kunne og give dig en god oplevelse.
Håber vi ses på shoppen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er en god service og kvalitet…

Det er en god service og kvalitet levering 😊

4. Mai 2023

Hej Hristo

Tak for den fine anmeldelse - vi er glade for vi lever op til forventningerne.
Rigtig god dag. :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nem og hurtig og billig

24. April 2023

Hej Bo

Tak for den fine anmeldelse!
Vi håber at se dig på shoppen snart.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse med at få byttet et…

Super oplevelse med at få byttet et smart watch / ur til knap 400kr, som ikke kunne lade op efter 4 mdr. nyt ur leveret efter 2 dage!

22. März 2023

Hej Dan

Tak for de 5 stjerner!
Vi er glade for at du kontaktede os, så vi kunne finde en god løsning sammen.
Ønsker dig en rigtig god dag og tak for nu.

Alt var som forventet

Alt var som forventet og der var ikke noget bøvl overhovedet. Det må vel være 5 stjerner 😅👍

18. März 2023

Hej Frederik

Dejligt at høre - tak for den fine anmeldelse. Kontakt os endelig, hvis der skulle opstå det mindste.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Selvom det headset vi havde bestilt…

Selvom det headset vi havde bestilt ikke virkede optimalt til min søns PlayStation, tog de ansvar og havde en hurtigt og god kundeservice. Kan virkelig anbefale dem. Derudover fik vi også varen inden for få dage som også er kæmpe +

15. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varen blev ikke afleveret på min…

Varen blev ikke afleveret på min adresse, så den vender retur på et tidspunkt.

1. März 2023

Hej Mads

Beklager at pakken ikke blevet leveret på din adresse, hvis du har bestilt levering til privat adresse.
Hvad er dit ordrenummer?
Så undersøger jeg sagen.

Alt fungerede som lovet

Alt fungerede som lovet - afhentede selv ved lageret i Odense

23. Februar 2023

Hej Jes

Tak for de 5 stjerner!
Kontakt os endelig, hvis du oplever de mindste problemer med produkterne.
Håber vi ses igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varen blev afsendt samme dag

Varen blev afsendt samme dag, og jeg fik track and trace med det samme. Derudover er jeg tilfreds med varen.

14. Februar 2023

Hej Maria

Dejligt at høre du er tilfreds med hele forløbet.
Kontakt os endelig, hvis der skulle være det mindste.
Ønsker dig en rigtig god dag.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Billigst på nettet

Billigst på nettet, men dog dyr levering.
Powerbank Rawpower virker indtil videre ok.

23. Januar 2023

Hej Søborgenserne

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for du valgte os. :-)
Kontakt os endelig, hvis der skulle være det mindste med powerbanken.

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside, hurtig levering

18. Januar 2023

Hej Lis

Tak for den fine anmeldelse - glad for vi kunne leve op til hurtig levering. :-)
Rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og de er søde og…

Super god service og de er søde og venlig og det går så hurtigt at får sine varer flot

20. Januar 2023

Hej Michael

Tak for den superfine anmeldelse - vi håber at se dig på webshoppen igen en anden gang. :-)
Rigtig god dag.
Venlige hilsner

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr