Badekarret er præcis som forventet. Der stod 2 dages levering på hjemmesiden, men det blev først afsendt efter 2 dage, så leveringstiden var i alt 4 dage fra bestilling
Super fint. Bestilte mandag middag modtog tirsdag eftermiddag. Kvaliteten virker helt som den skal være. Dog er der nogen i virksomheden som ikke kan måle - der manglede et par centimeter i længde... Mehr ansehen
Alt gik som smurt! Vi bestilte et foldebadekar fredag d. 2 februar og modtog allerede varen om mandagen. Det hele klaret på en nem og overskuelig hjemmeside, hvor alt forløb som det skulle. Produk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ordre #2729. Blev lagt ved døren trods aftale om anbringelse i skur. Den ragede langt ud i indkørslen, alle kunne have taget den, inden min søn kom hjem. Problemet er udbringers? Meget venligt perso... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Køb foldebadekar til Danmarks bedste priser Badekaret.dk er en 100% Danskejet webshop med eget lager i Kastrup. Vi er din online shop med foldebadekar til hele familien. Velkommen til vores webshop med salg af foldebadekar i mange størrelser. Alle vores foldebadekar og isbade er perfekt til dig, som altid har drømt om et lækkert badekar, men som ikke har plads til et stående badekar. Det problem løser vi med vores foldbare-badekar, som du kan tage væk når det ikke skal bruges. Alle vores foldebadekar fås i forskellige størrelser og farver. Vi har foldebadekar til enhver smag og til Danmarks nok bedste priser! Hurtig levering indenfor 1-2 hverdage i hele Danmark.
Egensevej 23, 2770, Kastrup, Dänemark
- mail@badekaret.dk
- badekaret.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Badekarret er præcis som forventet
Badekarret er præcis som forventet.
Nemt at bestille og modtog ordren hurtigt
Nemt at bestille og modtog ordren hurtigt. Og badekaret fungerer rigtig fint😊
Super god service
Super god service. Faktisk ud over det sædvanlige. Kan varmt anbefales Brian wind
Super fin service og hurtigt svar…
Super fin service og hurtigt svar tilbage via mail.
Ingen problemer. Kan kun anbefale dem👍
Pakke kom hurtigt og varen er rigtig god
Super
Alt forløb let og badekarret blev stillet i vores garage som aftalt og det fungerer super.
Vi er meget glade for det.
Har købt et foldebadekar i plast 143x60…
Har købt et foldebadekar i plast 143x60 cm. Kontakt med service rigtig godt, og en mand på den anden side rigtig venlig og hjælpsom. Men... rigtig lang ventetid for forsendelse fra København til Skanderborg (2 uger) pga. nogle problemer med pakken. Har kontaktet flere gange både GLS og butikken, hvad med min pakke, som var rigtig træls. Varen er som på billedet.

Antwort von Badekaret.dk
Super super service
Super super service.
Hvis jeg ku gi flere stjerner gjorde jeg det. Har aldrig oplevet så god service nogen steder. Hurtig levering.
Kæmpe anbefaling herfra.
Badekaret er godt og vi er glade for…
Badekaret er godt og vi er glade for det.
Hjemmesiden er god og overskueligt - desværre var mange produkter udsolgte.
Leveringen gik super hurtigt.
Hurtig levering og meget tilfreds med…
Hurtig levering og meget tilfreds med produktet. Det er let at slå ud og klappe sammen. Rimelig let at tømme og tørre af. Ungerne elsker at lege gemmeleg og bade sammen deri.
2 dage fra jeg bestilte til jeg kunne…
2 dage fra jeg bestilte til jeg kunne hente pakken det er godkendt.
Min kæreste er super glad for det. Hun fik det i julegave.
Fremragende kar
Helt igennem et fremragende produkt. Karet holder utrolig længe på varmen, hvilket er et kæmpe plus. Varmeste anbefaling herfra 👍
Fantastisk badekar
Ordre nr. 3020
Fantastisk badekar til mit brug. God service. Dog er den siddepude, jeg bestilte med, ikke god. Jeg fylder jo ikke vand i badekarret for af flyde ovenpå. ;)
Ordre #3023
Ordre #3023
Bestilte et foldebadekar - og mindre end en uge efter blev pakken leveret med GLS. Hurtigt og dejlig nemt! (Jeg bor på en ø, så det er normalt med et par dages længere leveringstid). Badekarret er af overraskende god kvalitet - let at samle, og i sammenklappet tilstand kan det ligge under sengen. Selvom det er af plastic, er det fint stabilt, når først der kommer vand i. Var lidt spændt på, hvordan det ville være at få det tømt, for den medfølgende slange skal lægges hen over en lille barriere i brusekabinen (dvs. lidt opad), men det er overhovedet ikke noget problem. Har kun godt at sige om badekarret - og håber, det også har lang holdbarhed...
Kundeservice kan jeg ikke udtale mig om - for der har ikke været behov for at kontakte dem, men det føles dejligt at handle hos er rigtigt dansk firma...

Antwort von Badekaret.dk
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Mit isbad gik i stykker og modtog et nyt inden for få dage uden problemer.
Super dejligt den kom super hurtigt 2…
Super dejligt den kom super hurtigt 2 dage så fik og har brugt 2 gange den holder vand
Nordisk isbad.
Virkelig et fint produkt (nordisk isbad). Hurtig levering og god kundeservice. Stor anbefaling herfra.
Bestilte et dejligt foldebadekar
Bestilte et dejligt foldebadekar, og modtog det fire dage senere. Det er en super god kvalitet, og har allerede anbefalet det til mine naboer. Det er en dansk ejet webshop, så karret havde ikke en lang rejse. Nu nyder jeg et dejligt varmt bad og når det ikke er i brug, bliver det blot skubbet ind under min seng. Så det fylder jo ikke noget.
Super god oplevelse
Jeg har købt en nordisk steamsauna og er yderst tilfreds. Meget hurtig levering og super kundeservice.
Saunaen lever fuld ud op til mine forventninger. Jeg glæder mig til hver dag hvor jeg kan bruge den. Kan “varmt” anbefales. Ordre nr. 2768.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.