Först försökte få mig att betala för 5 dagar istället för endast 3 dagar hyrning. Sen fick jag kreditfaktura och korrekt faktura som jag betalade. Efter ett tag kom det faktura med förseningsavgift... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hyr inte från Avis
Jag bokade bilen genom avis och betalde både bil och försäkring, men fick ändå frysa deposit på 5300 kr när vi skulle hämta bilen i Banja Luka. Det som jag trodde var summa för "deposit" som man brukar frysa vid biluthyrning som försäkring ifall det händer något med bilen visade sig(enligt avis) att jag "köpte" ytterligare en försäkring (fast jag hade en redan innan)och inte är berättigad till återbetalning. Har aldrig fått frågan om nån extra försäkring utan Avis killen som var där konstaterade bara att allt var betald inklusive premium försäkring som jag tecknade tidigare. Dessutom har jag fått brev från avis där jag anklagades för för fortkörning i Bosnien fast jag hämtade bilen 2 dagar efter att böterna utfärdades av bosniska myndigheter. De lurar folk så boka inte hos dem!
Minusbetyg åt AVIS biluthyrning på Malaga flygplats
Går det inte att lämna minusbetyg? Jag är nyss hemkommen från Malaga, där jag söndagen 15 februari, nekades att hämta ut min förbokade bil. En avskyvärd människa som saknade minsta uns av serviceinriktning eller kundförståelse förstörde fullständigt min tilltro till AVIS biluthyrning på Malaga flygplats. Jag är 63 år, har rest mycket, inte minst i Östeuropa och f.d. Sovjetunionen, där man ofta inte skämts bort med service, men AVIS biluthyrnings medarbetare Maria VICTORIA Campos Lopez måste vara denna planets sämsta servicemänniska. Hur har hon kunnat hamna på en sådan plats?? Efter den verbala misshandel, totala oförståelse, aggresiva och hetsiga attityd, nästintill idiotförklaring som jag fick utstå kommer jag aldrig a, jag kommer att tt använda mig av AVIS biluthyrning mer. Ingen av kollegorna på AVIS-kontoret gjorde minsta lilla insats för att mildra argbiggans framfart. Jag kommer vidare att påtala det i alla sammanhang!
Först försökte få mig att betala för 5…
Efter ett tag kom det faktura med förseningsavgift av den felaktiga fakturan som de hade gjort kredit på.
Sorgligt, kommer aldrig använda dem mera.
Avis är helt oseriöst
Avis är helt oseriöst och du som kund har noll rättigheter. Beskyller mig för en skada jag ej orsakat och ger mig flera tusen i extra kostnader. Kommer aldrig mer hyra en bil av dom och rekommenderar ingen annan det heller. Undvik speciellt Avis Klarabergsviadukten.
Avis är det värsta företaget jag nånsin haft med att göra.
Avis är det värsta företaget jag nånsin haft med att göra. Jag har, två gånger (!), blivit beskyld för skador på bilar som jag inte orsakat. Jag har dock kunnat bevisa via kilometerräknaren att någon annan har kört bilarna många mil efter mig.
Vid ett annat tillfälle blev jag över telefon lovad ett ändrat pris vid ändring av pågående hyra, men företaget förnekar sedan blankt detta och skickar en faktura på ett för högt belopp.
Kundservice är krånglig och omständig att ha att göra med.
Bilar saknar ofta standard utrustning som man vanligtvis får hos andra uthyrare.
Avråder alla från att använda sig av Avis.
Blatant overcharging
This summer 2025 I rented a car from Avis in Gothenberg Sweden for seven weeks and quoted a cost of 19821.89 SEK for the whole period.
On arrival I was unable to drive myself as I had pneumonia, for which I was hospitalised that day. As a result, I added my wife as a named additional driver for 500 SEK. The staff at Avis advised us that as our rental was greater than one month the initial contract would be for one month and then a second contract for the remainder would be emailed to us.
On returning the car to Avis at Gothenberg airport I asked for a breakdown of the final charges but never received it despite my emailing them again on 14 October 2026, when I received two extra debits to my credit card of 799.18 SEK and 562.50 SEK.
The initial period charged 275.00 SEK premium location fee presumably for picking up the car at the airport and 75.00 SEK vehicle licence fee.
The second period was overcharged 850.00 SEK. This was because I was again charged the additional driver fee of 500.00 SEK for my wife, another 275.00 SEK premium location fee, even though I never went back to the airport, until I dropped the car off at the end of the seven weeks, another vehicle licence fee of 75.00 SEK and 600.00 SEK for congestion charge x 10.
As a result, I was overcharged 850.00 SEK ($91.69 US).
I cannot in any way recommend renting from Avis or its partners and I am most unsatisfied with Avis in my attempts to resolve these unauthorised deductions from my credit card.
Förfärlig service och lurade på pengar
Förfärlig service och lurade på pengar.
Dom bedrog oss på 4000 kronor. Det började med att dom hade gjort fel i avtalet första gången vi bokade bilen om var bilen skulle återlämnas. Sen blir vi betalningsskyldiga för något dom har skapat och som vi själva dessutom redan åtgärdat på plats i utlandet och fick hjälp med. Det skulle inte kosta extra sa han där men fakturan kommer ändå. Sen började krånglet med massa samtal där man inte kan nå fram till den man pratar med och dom vill inte hämta beviset på att vi har rätt i ärendet. Vilket var inspelningen på första samtalet. Så med allt dom kunde ville dom lura oss och ha dom pengarna istället för att smidigt bara hjälpa oss. Samtalet sträckte sig över flera veckor och tillslut gav vi upp.
Avis anklagade mig helt felaktigt för…
Avis anklagade mig helt felaktigt för att orsakat en skada på bilen. Oseriöst företag!
They are scammers
They are scammers! They had stole money 10x more than original, if your renting a car please never rent from Avis
Avis ägnar sig åt rent bedrägeri och…
Avis ägnar sig åt rent bedrägeri och jag blev dessutom mycket illa behandlad vid kontakten med kundservice. Hyrde bil i Nimes centre, uthyraren gav ett bra pris och allt verkade bra. när jag skulle skriva på kontraktet var det cirka 250 euro mer men han intygade att det var en estimerad maxsumma som jag absolut inte skulle debiteras. Om jag valde att fylla bilen med bensin skulle heller inte mer debiteras än det som fattades. vid återlämnande kontrollerade de inte mätarställning eller bil men jag skulle få slutgiltig faktura senare. det jag blev debiterad var maxsumman + hel tank trots att jag hade fyllt den. Och de insisterade att jag hade signerat kontraktet så maxsumman var det gällde. jag har haft helt absurda samtal med kundservice i Frankrike flera gånger och sedan med svensk kundservice. I slutändan blir jag debiterad allt plus den bensin jag redan hade fyllt. jag blev dessutom utskälld av den franska kundservicen som kom med lögner om att man inte fick fylla bensin kvällen innan återlämnande med mera.
Hyr inte av Avis i Banja Luka
Vi bokade bilen genom avis och betalde både bil och försäkring, men fick betala 4000 kr extra när vi skulle hämta bilen i Banja Luka. De lurar folk så boka inte hos de!
Otrevlig och oprofessionell personal
Fick ej hyra bil pga att jag frågade om självrisk nästan 10000kr och tyckte att det var orimligt. Bilen var hyrt för mig av Torvalla Bil när jag skulle lämna in bilen till skadecenter efter jag hade blivit på kört. Otrevlig personal och lika otrevlig chef. Haninge AVIS biluthyrning
Avis kriminell företag
Avis kriminell företag som härjar på marknader.
Vi några som kommer att lämna stämnings ansökan till domstol.
Vår förhoppning att några sluter sig till oss.
Avis måste vi sätta stopp, Avis skall så småningom sätta med näringsförbud.
Avis - worst car rental ever, never again
I rented a 7 seater in Sundsvall Sweden. I returned it a day before, it was full of diesel, cleaned and without damage. The manager inspected the vehicle and I got an ok from him, that everything was right. After a few days I see on my bank card that they deducted 800sek from my account! I contacted them 4 times to see why they charged me if everything was fine, their response is always, that they don't know the reason and they will investigate and will send me an email when they have an answer. I am 100% sure that they will never contact me cause they have no reason !
They are real scammers!
Don't rent from them
Avis Mariseille
This company is basically hopeless and will stay this until it hopefully dies ..
Lägger till saker på fakturan
När jag fick fakturan från AVIS (hyrde bil på Frankfurts flygplats), hade de lagt till saker på fakturan som jag inte hade godkänt, och t.o.m. sådant som jag hade tackat nej till! Svarstide från kundsupport uppges vara 15-30 dagar. Vi får se hur det slutar......
Finns ingen bil till oss då vi kommer…
Finns ingen bil till oss då vi kommer till uthyrningen. Pengar drog från oss vid bokningen. Har nu efter 3 månader ännu inte fått tillbaka pengarna utan nu hävdar de att vi ska kräva ersättningen av Cartrawler.
Varit i kontakt med den ett 20-tal ggr men nu efter 3 månader vill de inte ha kontakt längre utan dissar oss.
Akta er för Avis/Budget på…
Akta er för Avis/Budget på Klarabergsviadukten i Stockholm. De kompenserar bra priser med skadekrav som blir många gånger dyrare än själva bilhyran.
När jag hämtade bilen upptäckte jag flera skador som inte fanns nedtecknade i avtalet och lyckades få med mig en person från kontoret så vi tillsammans kunde besikta bilen. Hon hade bråttom men lovade notera några av de värsta, bland annat att en bit av däcket slitits loss. Några dagar senare fick jag ett kravbrev på en lackskada och i brevet uppmanades jag fylla i ett formulär inom tre dagar för att bara behöva betala självrisk, inte hela lackskadan.
Lyckligtvis kunde jag motbevisa påståendet med hjälp av foton och fick efter flera veckor ett svar med en ursäkt. Nu, en månad senare, har jag fått ett nytt kravbrev och denna gång för skadan på däcket. Personen jag visade skadan för gjorde alltså ingen notering så som hon lovade men jag kan lyckligtvis motbevisa även detta påstående med foton.
Hade de gått sätta minus hade jag inte tvekat!
Bokade en Avis hyrbil på nätet i mitten av juli. Blev garanterad en BMW 4 serie cab. När vi skulle hämta bilen fanns inte den bilen vi blivit garanterade utan blev erbjudna en smutsig Volvo XC90 vilket inte alls var samma sak.
Klagade till Avis direkt när vi kom hem o de skapades ett ärende. Ringt dom flera ggr efter men dom säger bara att de ligger under utredning oxå att man ska avvakta. Förstår verkligen att Avis är överfulla med klagomål.
Aldrig mera Avis!!
Jag skulle köra åt min dotter så hon…
Jag skulle köra åt min dotter så hon hittade detta billigaste alternativ, men jag avbokade för jag behövde hyra flera dagar. Sen dess har jag försökt få tillbaka mina pengar men självklart kommer jag inte få det. Kanske hade jag tur som avbokade och bara förlorade 1600kr, istället för depositionsavgift på 4000kr som vissa drabbats av. Kriminell biluthyrning!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.