Ürünler kaliteli ve orjinal 5 yıldızı hakkediyor. Teslimat gerçekten çok hızlıydı 3 iş günü içerisinde teslimat yapıldı birdahaki alışverişimi güvenle yapacağımdan eminim çok teşekkür ediyorum saygıl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De levering verliep prima op tijd. Het gevraagde werd netjes geleverd door de koeriersdienst. Het enige dat ik wil opmerken is dat de verpakking en dus ook de transportkosten, absoluut niet aansloot b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het product is prima en doet wat het moet doen. De afhandeling van de klacht door de klantendienst ivm bezorgdienst werd zeer klantvriendelijk opgelost waardoor de goede quotatie.
Unternehmen hat geantwortet
Geen respect voor klanten, bestellingen na 10 werkdagen nog steeds niet geleverd, alle e-mail hiervoor melden steeds hetzelfde, als het mogelijk was gaf ik 0 sterren. Update: ze hebben beloofd o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kwalitatief hoogstaande onderdelen voor BMW, Audi, VW, Mercedes en andere merken voordeling online bestellen. Op Autoonderdelen24.be vindt u meer dan 1.500.000 autoonderdelen zoals remschijven, uitlaten, bumpers, oliefilters en schokdempers.
Deutschland
Bittet Kunden um Bewertungen
Men koopt universele dakdragers.
Ik kan deze niet kan monteren om mijn Renault Kangoo, toch moet ik zelf de kosten om terug te sturen op mij nemen.
Ook onderdelen te kort, geen duidelijke handleiding, geen Nederlandstalige handleiding en veel te laat geleverd.
Nadat de verkoper mijn opmerking op trustpilot gelezen had kreeg ik de vraag om opnieuw contact op te nemen wat ik gedaan heb.
Eerst probeerden ze me te sussen met een waardebon, uiteindelijk heb ik alles terugbetaald gekregen maar ik heb er veel tijd en energie moeten insteken.
Omdat het uiteindelijk goed is gekomen wil ik een ster toevoegen aan mijn ervaring.

Antwort von Autoonderdelen24 - Belgium
Sturen gewoon de verkeerde bumperbalk. Bumperbalk op site komt niet overeen met de geleverde en past dan ook niet. Super slecht service. Antwoorden ineens in t Engels.
Ik bestelde gasveren voor de achterklep van mijn Citroën C4 grand picasso. Alle gegevens van het voertuig klopten en toch werden er mij totaal verkeerde gas springs toegestuurd. Dus de fout ligt helemaal niet bij mij. Je kan inderdaad retourneren maar de kosten daarvoor ( meer dan €14) zijn ten laste van de koper. Het is meer dan €14 omdat het pakket moet teruggestuurd worden naar Duitsland Niettegenstaande ik op een Belgische site hebt besteld. Dus kort gezegd, als klant draai je op voor een ander zijn fouten. Een geluk dan nog dat het een licht pakket is van net geen 2kg.
Begrijpen wie het begrijpen kan, maar ik niet.
Mijn onderdelen staan na 8 dagen nog steeds te wachten om opgehaald te worden ! Ook geen antwoord op een e-mail. Met deze mensen doe ik geen zaken meer .
Ze sturen een verkeerde spiegel op. Als ik dit meld hebben ze 3 keer gevraagd voor andere foto's op te sturen. Dit is voor aan het lijntje te houden. Op de doos staat op de ene stikker een L en op de ander sticker een R. Nu moet ik nog betalen voor dit terug te sturen.Hier bestel ik nooit meer.
Echt een belabberde service, 1 week na bestelling zou het pakket geleverd worden bij mij thuis.
Ik was de hele dag thuis en de buren ook,na lang zoeken vind ik terug dat mijn levering terug naar depot is wegens niemand thuis. Contact klantenservice niet mogelijk ook geen info over de zending.
Nooit meer!
Autodoc.de, want daar hoort deze winkel onder en alles wordt geregeld vanuit Duitsland. Hebben zogezegd een Belgische webwinkel, maar in elk land hebben ze een webwinkel. Op de site staat netjes alles op voorraad, maar als je denk dat je bij autoonderdelen24.be besteld en dat je alles binnen de 1 a 2 dagen verzonden krijgt kom je van een kale reis thuis.
Alles wordt vanuit Berlijn geregeld, dat betekent dat je geen Belgische klantenservice hebt, want Nederlands kennen ze niet.
Mijn bestelling had ik op maandag geplaatst en dacht dat de bestelling zeker voor vrijdag zou hebben, daar op de site staat verzonden binnen 1 a 2 dagen.
De 1 a 2 dagen is een lokkertje, daar mijn bestelling pas na 3 dagen voorbereid werd voor verzending en ook het moest van een duits depo/warehouse afkomen.
Had ondertussen de melding gekregen dat een order 2 dagen duurt eer deze bevestigd word en 4 tot 8 dagen nodig heeft voor verzending. Dus levering duurt tussen de 6 tot 10 dagen.
Ook wordt er niet meteen gereageerd op mails, steeds pas de dag na versturen krijg je een antwoord in het Engels.
Ook op een annulatie reageren ze niet en geven doodleuk mee dat deze verzonden is , terwijl online nog netjes staat dat deze nog onderweg is van depo naar depo.
Zeer slechte service, beter wat meer betalen bij de lokale leverancier en een onderdeel binnen een paar dagen ontvangen dan 8 dagen wachten op een bestelling. Nergens op de site dit meegegeven dat een bestelling 6 tot 10 dagen nodig heeft eer deze geleverd wordt en dat voor onderneming die auto onderdelen verkoopt.
Ordered a part that didn't fit the car due to fabrication mistake. I've spend a lot of time to proof that the part was produced incorrectly. About a month weekly communication and sending proof over and over again.
Be careful: even if the part must fit according to original VIN number - there is a big chance that it will not fit and you will never see your money back even if you have insurance to ship the part back or unless you spend hours for useless communication. Don't trust the ''service'' they offer.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.