AutoOffer Bewertungen 203

TrustScore 4 von 5

3.9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sivndel Har prøvet at kontakte dem mange gange gennem det seneste år. Men der bliver aldrig svaret De havde lavet en fejl i papirerne på min bil og vil derfor ikke dække den fejl der kom 1 måned... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fem/5 + i Stjerner til AutoOffer og deres team (Søren+Ditte+Jacob) for deres uovertruffen service hele vejen igennem processen med at sælge bil (er) to stk solgt via dem som privat person. Synt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den letteste, hurtigste og billigste måde at få ny bil. Vi brugte Autooffer første gang for 5 år siden, og det var naturligt at bruge dem igen. Nem oversigt på hjemmesiden, god telefonisk vejledning,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte min Mazda 3 via Autooffer, hvilket gav mig den bedste pris. Det var ganske enkelt at bestille bilen samt tilbehør. Blev straks kontaktet efterfølgende min bestilling gik igennem og følte mig try... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Autohändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

AutoOffer giver dig det bedste overblik på bilmarkedet, så du kan træffe et informeret valg omkring din nye bil og opnå seriøse besparelser på dit køb – uden forstyrrelser, uden salgssnak og med gratis levering til døren

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

203 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Et smart koncept

Et smart koncept hvor du gennemfører handlen privat med sælger men opnår forhandlergaranti med brugtbilstest og nysyn gennem AutoOffer.
Rigtig god kundeservice i dialogen med AutoOffer.

15. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre ikke en god oplevelse.

Desværre ikke en god oplevelse.

Vi får bilen oprettet i samråd med Autooffer som annoncerer via. bilbasen & div. salgssider.

Skide godt.

En kunde får oprettet henvendelse til Autooffer - Kanon!
Autooffer ringer, da kunden har lagt et bud, og vi drøfter frem og tilbage hvad min mindstepris er. Igen, Kanon.

Herfra hører jeg så intet mere.

En lille uge efter bliver jeg ringet op af min kollega, fordi han har en veninde som er interesseret i min bil. Jeg siger Kanon, lad os finde ud af noget. - da der ingen steder under vilkår nævnes salg uden annonce er forbudt.

Hun kommer og kigger, prøver og til sidst køber bilen, vi får underskrevet en FDM slutseddel og hun om registrere bilen inden hun får den med.

Auto Offer skriver en mail 1-2 dags tid efter at jeg har solgt bilen til deres kunde, og skal derfor betale (i dette tilfælde) kr. 13.000,- salær.

Hvor jeg efterfølgende stiller spørgsmålstegn til hvordan det kan være deres kunde, da jeg ikke er blevet affileret med deres kunde.

Det viser sig så at, manden til min kollegas veninde, er personen som har haft kontakt til Auto Offer. hvoraf jeg igen stiller spørgsmålstegn hvordan i alverden skal jeg vide det?

Nå - Fair nok.

Mit 'problem' er at de fortsat forlanger kr. 13.000,- i salær, selvom de IKKE stiller garanti som de reklamere med eller får tjekket bilen, som de også reklamere. - Fordi jeg selv har solgt den? I det mindste kom med en fleksibel løsning når i ikke skal stå til ansvar for noget som helst!!

ØV!

Pas på..

12. November 2021

Hej Kasper Clausen,

Du har d. 26.10.21 anmodet om at få din bil sat til salg, og der accepteret vores vilkår. Her står tydeligt at vi er berettiget til salær, hvis sælger opsiger aftalen med AutoOffer og herefter sælger bilen til anvist kunde indenfor 120 dage.

D. 28.10.21: AutoOffer er for første gang i kontakt med Køber Sxxxx Ercxx. Vi blev i samråd med dig enig om en pris på 260.000 kr. og kunden modtog dine kontaktinformationer.

D. 29.10.21: AutoOffer følger op på kunden som er blevet godkendt til finansiering. Han vil lige bruge weekenden på at overveje.

D. 01.11.21: AutoOffer følger op på kunden, men kan desværre ikke få kontakt til ham.

D. 02.11.21: AutoOffer modtager email fra sælger om at han har fundet en køber til bilen.

D. 04.11.21: AutoOffer gør klar til at lukke sagen, og kan i den forbindelse se at der er oprettet lån på den solgte bil. Låntager er Sezxx Ercxx og hans kone Dilxx Ercxx - altså den kunde AutoOffer henviste d. 28.10.21.

Vi oplyser dig derfor at vi fastholder vores salær, da kunden er henvist fra os.

D. 05.11.21: AutoOffer ringer til køber Sezxx Ercxx, som bekræfter at de har købt bilen. Vi tilbyder ham denne dag at få vores garantistillelse med til den bil de har købt.

Vi er meget kede af dette forløb, da det er første gang at vi oplever at en kunde prøver at smyge sig uden om at betale for en service de har fået leveret.

Såfremt du har nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Godt alternativ

En alternativ, god måde at sælge sin bil på. Super arbejde af AutoOffer.dk

11. November 2021

Hej Morten Iversen,

Vi er glade for at have kunnet hjælpe dig. Sig endelig til næste gang du skal have solgt din bil.

Salg af Audi A8

Jeg har solgt en Audi A8 gennem AutoOffer.
Jeg kan varmt anbefale AutoOffer som en meget kompetent virksomhed, hvor alt virkede til UG.
Jeg bruger med glæde AutoOffer en enden gang.

9. November 2021

Super god kontakt/service

Super god kontakt/service
Autooffer har hjulpet mig med at sælge flere biler. Kan kun sige positiv ting om dem. Super god service, og super godt samarbejde. Jeg blev hjulpet hele vejen il salg, og har hele tiden følt mig tryg.
Kan varm anbefale Autooffer

4. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold dig langt fra AutoOffer hvis du…

Hold dig langt fra AutoOffer hvis du vil have et sikkert bilkøb,
Jeg har købt en brugt bil igennem AutoOffer. Inden jeg køber bilen beder jeg om at få sendt betingelserne for den garanti de siger der følger med. De sender mig herefter nogle betingelser. Efter handlen er færdig får jeg tilsendt nogle andre betingelser, hvor der står jeg selv skal betale for fejlsøgning og at de kun dækker 33.000 kr.! De har derfor direkte løjet om, hvad deres garanti dækker, for at få mig til at indgå i en handel.

Desuden har mine bremser været defekte lige siden jeg modtog bilen, og de nægter fortsat at løse problemet.

Aldrig aldrig aldrig AutoOffer igen.

23. Oktober 2021

Hej Adnan Ahmad,

Tak for din anmeldelse, som vi rent ud sagt er meget uforstående overfor, da du jo faktisk er blevet tildelt nye bremseskriver af synshallen d. 22.10.21. Dagen ingen din anmeldelse.

Vi forstår derfor ikke hvordan, du kan sige, at vi fortsat nægter at løse problemer da det jo rent faktisk er os, der har taget alt dialogen med synshallen og sikret dig nye bremser. Se nedenstående.

Email fra AutoOffer til synshal: d 13.10.21:

“Hej,

Vi har en kunde som har modtaget en bil, der efter fejlfri syn og tilstandsrapport (vedhæftet), har konstateret at bremserne er defekte hos lokal mekaniker.

Vi har bedt ham henvende sig til den synshal der foretog gennemgangen for at få dette dobbelttjekket. Han har imidlertid kontaktet den synshal der var tættest ham (ikke dem der testede den ok), som ikke ville gennemse den.

Kan du hjælpe, eller anvise hvem der kan hjælpe kunden, så skal jeg nok sætte dem i kontakt.
Så kan de relevante parter tage dialogen.”

Email fra AutoOffer til Adnan: d.14.10.2021

Kopi af mail:
“Hej, Se følgende email, de vil gerne se bilen igen, I skal blot tage kontakt til dem. “

——

Adnan bekræfter at de har bestilt tid ved synshallen til d. 18.10.2021 så bilen kan blive tjekket og d. 22.10.21 modtages nedenstående email fra synshallen:

Email fra synhal: d. 22.10.2021
Trods det nu er 1 måned siden bilen er overdraget, så har AutoOffer, af synshallen, fået tilkendt at synshallen dækker udgifterne til at sæt nye bremseskiver til forhjulene.

——

Med hensyn til garantien så talte du telefonisk med en af AutoOffers medarbejder og beder om at få tilsendt vilkår på dækningen hvilket du modtaget samme dag d. 09.09.2021 (før underskrift af slutseddel). De komponenter som du oplyses er dækket er præcis de samme, som står i det certifikat du modtager.

——

OBS: Vi tænker der er værd at informere dig om at den bil du indgav i bytte til vores opkøber skulle have ny gearkasse. Du havde oplyst at bilen stod uden mekaniske fejl.

——

Såfremt der er mere vi kan hjælpe med Adnan, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har fået en super behandling af…

Jeg har fået en super behandling af autooffer.
Men mht prisen kurede vi lidt på is … køber og jeg havde tilsyneladende ikke fået det samme at vide fra Autuoffer, og derfor var handlen lige ved at gå i vasken + oveni måtte jeg give mig rigtig meget i købers retning. Men nu kommer den forhåbentlig ud at trille igen vores fantastiske Audi Q7 😉

13. Oktober 2021

Hej Carina.

Tak for din anmeldelse. Begge parter accepterede 345.000 kr. på baggrund af at bilen var som oplyst. Vi er af opkøber efterfølgende blevet informeret om at bilen stod overfor at skulle have stort service.

Men vi er meget glade for at have fundet en rigtig god opkøber til en specialbil og tilmed i dit nærområde :-)

Venlig hilsen AutoOffer

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

VW Transporter

Det har igen været en fornøjelse at få Autooffer til at hjælpe med at sælge en bil.

11. Oktober 2021

Hej Kim,

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med salget af din 4. bil gennem os snarest :-)

Venlig hilsen AutoOffer

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr