Sivndel Har prøvet at kontakte dem mange gange gennem det seneste år. Men der bliver aldrig svaret De havde lavet en fejl i papirerne på min bil og vil derfor ikke dække den fejl der kom 1 måned... Mehr ansehen
Fem/5 + i Stjerner til AutoOffer og deres team (Søren+Ditte+Jacob) for deres uovertruffen service hele vejen igennem processen med at sælge bil (er) to stk solgt via dem som privat person. Synt... Mehr ansehen
Den letteste, hurtigste og billigste måde at få ny bil. Vi brugte Autooffer første gang for 5 år siden, og det var naturligt at bruge dem igen. Nem oversigt på hjemmesiden, god telefonisk vejledning,... Mehr ansehen
Købte min Mazda 3 via Autooffer, hvilket gav mig den bedste pris. Det var ganske enkelt at bestille bilen samt tilbehør. Blev straks kontaktet efterfølgende min bestilling gik igennem og følte mig try... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
AutoOffer giver dig det bedste overblik på bilmarkedet, så du kan træffe et informeret valg omkring din nye bil og opnå seriøse besparelser på dit køb – uden forstyrrelser, uden salgssnak og med gratis levering til døren
Fruebjergvej 3, 2100, København Ø, Dänemark
- 70 605 608
- kontakt@autooffer.dk
- autooffer.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Behagelig oplevelse
Auto-offer var meget imødekommende og hjælpsomme. Bilen blev ikke solgt til en kunde på de 2-3 uger, jeg havde som bagkant, så jeg lod AutoOffer indgå aftale med en opkøber, som hentede den få dage senere.
Salg af brugt Ford Fiesta
Som sælger af min 4.5 år gamle Ford Fiesta har jeg haft en 100% god oplevelse med Autooffer. Det tog kun 3 uger at sælge bilen - og det til den aftalte garantipris. Jeg blev kun præsenteret for 2 seriøse køber henvendelser. Havde en rigtig god kontakt til Søren hos Autooffer.
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales
Autooffer leveret en rigtig fin service, og at det samlet set var en rigtig god oplevelse, prisen var 20% højere end hvad jeg ellers havde fået tilbudt.
Hurtig respons og god hjælp fra…
Hurtig respons og god hjælp fra AutoOffer.
Bilen solgt på få dage til opkøber. Opnåede en fortjeneste på næsten 10% i forhold til bud fra lokal forhandler.
Yderst professionelt firma
Yderst professionelt firma, med god og hjælpsom service, hele vejen igennem handlen, både til køber og sælger.
Professionel service
Behagelige, servicemindede og professionelle folk hos Autooffer. Levede til fulde op til mine forventninger. Kan klart anbefales.
En fornøjelse at samarbejde med…
En fornøjelse at samarbejde med AutoOffer.
Let og smidigt bilsalg. God opfølgning i processen hele vejen igennem:-)
Det kan klart anbefales.
Hurtigt og nemt!
Hurtigt og nemt!
Jeg havde som de fleste andre her inde fat i Søren, som hjalp mig med at komme af med min Vw Polo. Dette gjorde han i løbet af 48 timer som lovet hvorefter jeg havde en aftale med en forhandler, som en lille uge efter kom og hentede bilen, og jeg modtog pengene med det samme, så jeg følte mig sikker hele vejen igennem. Jeg er klar over at der er måder man kan sælge en bil for mere end hvad forhandlerne er villige til at give, men til gengæld, var det eneste det krævede af mig, at indtaste nogle oplysninger om bilen, acceptere et tilbud og overdrage nøglerne.
Det bliver ikke nemmere.
Det kan simpelhen ikke blive nemmere at sælge din bil. Jeg blev holdt i hånden gennem hele forløbet.
Super søde og professionelle mennesker. Kommunikationen var hurtig og prisen var fair.
Det var dejligt nemt at sælge vores BMW…
Det var dejligt nemt at sælge vores BMW touring igennem Søren fra Autooffer. Det kan anbefales, hvis man ikke selv har tid til at sælge sin bil. Det er en nem professionel måde at handle bil på.
Havde en god oplevelse fra start til…
Havde en god oplevelse fra start til slut. Fik bilen solgt ved anden henvendelse.
Super nemt
Super nemt. Godt og trygt. Altid mulighed for spørgsmål.
AutoOffer levede helt op til mine forventninger
Rigtig god service fra AutoOffer. Hurtig og effektiv betjening. Bilen blev solgt på ganske få dage. AutoOffer levede helt op til mine forventninger.
AutoOffer... en sikker og fair handel🙂
AutoOffers koncept er bare godt og fuldt ud overskuelig. Deres service niveau er top og de har virkelig en interesse i at guide dig sikkert og gnidningsfrit igennem salget. De håndtere kundekontakt og det er kun de seriøse de sender videre. Oveni financierer de brugtattest, syn og 1års garanti af drivline til køber. Dette giver virkelig tryghed for alle parter.
Fin service og info under hele…
Fin service og info under hele processen.
Salg af min bil Renault Clio som Søren…
Salg af min bil Renault Clio som Søren stod for det har været en forhandling imellem os på alle måder jeg kan kun anbefale Bilbasen til andre jeg siger mange tak Søren Mvh John Lybkær Andreassen
En let proces til dig med meget i hænderne
AutoOffer giver gode instrukser på hvordan forløbet foregår, og guider potentiale købere din vej.
Jeg fik fornøjelsen at arbejde med Søren til at sælge min bil, og det var til at få kontakt med ham selv efter fyraften eller i weekenden.
Det eneste kritik fra min side var at det var ikke altid let at få kontakt med mobil opkald, men det skyldes også at jeg havde få tidsrum at arbejde med, og jeg er jo ikke den eneste der sælger sin bil. :)
Professional service
Professional service, punktlig opfølgning og altid imødekommende. Alt i alt en perfekt håndtering af salget.
God service og hurtigt salg
Det har været supernemt og der har været en god service hele vejen igennem med Autooffer ☺️ De forklarer alt og hjælper til med alt i forbindelse med salget. Bilen blev solgt efter første prøvekørsel. Kan klart anbefales!
Easy, simple and efficient
I can only recommend AutoOffer to anyone trying to sell their car. The terms are clear, simple and attractive with no hidden surprises. The seller is involved and kept in the loop of the sales process, but all negotiations being administered through your AutoOffer agent.
The price of your car is revised regularly to ensure its competitiveness in the car market for best chances of sale.
I've had experience with other car dealerships attempting to sell my car and the difference is unmeasurable. They are well invested in your sale and easy to get a hold of via phone or sms, and even outside business hours when necessary.
My sale went quick with no trouble whatsoever.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.