7 1/2 år.... med normalt brug og belastning. Sengen blev nyindkøbt i 2018. Nu ryster, hakker og rasler elevationsbunden. Auping kan ikke reparere den, anbefaler en ny bund, garantien er udløbet. S... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min elite madras er 1 år og jeg har har ondt i den øverste del af ryggen 4-7 dage.... Det er ikke pengene værd, resten af sengen er dog super pæn, har en original box... meeen det jo ikke noget ma... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min Auping seng, efter mere end 15 års tro tjeneste, gik bogstavelig talt i stå i en oprejst stilling. Jeg ringede til Auping og talte med en super sød og kompetent medarbejder, Natasha, som hjalp mig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Liggekomforten er helt i top, på vores Auping Vivo. Prisen er dog også i den høje ende. Derfor er det rigtigt ærgeligt, at Auping tilsyneladende ikke vil anerkende, når de har lavet en fejl. De... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Auping er et bæredygtigt sengebrand med prisvindende designs i høj kvalitet med fokus på komfort og god søvnkvalitet. I mere end 150 år har Auping været trendsættende inden for god søvn med fokus på komfort, kvalitet og design kombineret med den nyeste teknologiske viden. I dag har Auping et bredt udvalg af komplette senge, som kan kombineres og tilpasses, så den passer til den enkelte kundens behov og præferencer. Auping er B-corp registreret og har fabrik og produktion i Holland.
Høffdingsvej 16, 2500, Valby, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
7 1/2 år.... med normalt brug og belastning.
Sengen blev nyindkøbt i 2018. Nu ryster, hakker og rasler elevationsbunden.
Auping kan ikke reparere den, anbefaler en ny bund, garantien er udløbet.
Så det var en dyr fornøjelse.

Antwort von Auping Nordic
Det er ikke pengene værd, resten af sengen er dog super pæn, har en original box... meeen det jo ikke noget man bare skal kigge på, jeg er nødt til at skifte til en anden madras og jeg går tilbage til noget Bonell, pocket fjeder er dårlige, man synker ned i et hul og den bløde hovde ende synker halsen ned og skaber en skrå hals stilling da hovdepuden skubber op... hader det, men alle de andre senge er også elendige

Antwort von Auping Nordic
Fik hjælp med manglende smådedele, der var forsvundet under flytning uden beregning og meget hurtigt. Meget fornemt!

Antwort von Auping Nordic
Vi har haft vores Royal Auping seng i 7 år. Det er virkelig en dejlig seng som har levet op til forventningerne. Vi har igennem årene haft et par reklamationer, men de er blevet løst på meget tilfredsstillende maner.

Antwort von Auping Nordic
Perfekt komfort og æstetik. Alle pengene værd.
Jeg har haft rygproblemer herunder fået en diskusprolaps operation, så jeg havde udfordringer med at sove i min seng. Vi anskaffede os Auping senge,
nu glæder jeg mig til at komme i seng. Fantastiske madrasser og det er jo ikke altid, at man vejer det samme, så køber man individuelle madrasser, der passer til den enkelte person.
Så vores køb af Auping senge, har givet os meget større soveglæde. Den største udfordring er nok, at man bliver afhængig af disse senge, vi har nu også købt Auping senge til vores sommerhus.
Det er nok det bedste, vi har gjort for os selv i mange år, vi sover jo ca. 1/3 af vores liv!
Bedste seng vi har haft!
Stort udvalg og god kvalitetet. Gitterbunden giver optimal ventilering og madrasserne er virkelig gode. Sublim service hos Auping Østerbrogade👌🏼

Antwort von Auping Nordic
Fantastisk at sove i en Auping. Alle pengene værd.

Antwort von Auping Nordic
Auping senge er fantastisk gode at sove i. Når man først har sovet i Auping seng, er det svært at sove i andre senge. Derfor har vi anskaffet Auping senge både hjemme og i sommerhuset.
Jeg kan på det varmeste anbefale senge fra Auping.

Antwort von Auping Nordic
Fantastisk seng! Vi har 180 sengen og har aldrig sovet bedre! Så nem at vedligeholde (yderst vaskbar til snavsede børn!) og kan matche forskellige behov ift. vægt, højde og sovestilling.
Alle pengene værd🌟

Antwort von Auping Nordic
Fantastiske senge af høj kvalitet og smukt design. Fabelagtig service. Kan kun anbefale!

Antwort von Auping Nordic
Auping Elite var det perfekte valg til mig. Jeg har igennem hele mit liv sovet uroligt om natten. Seneste forsøg på en bedre nat var Tempur, som desværre heller ikke hjalp. Elite Madressen har givet mig en fuld nattesøvn og endelig følelsen af at være udhvilet.

Antwort von Auping Nordic
Bedste køb vi har foretaget os. Fantastisk god kunde-service.

Antwort von Auping Nordic
En stjerne, fordi jeg ikke kan give mindre… hvis man ønsker en god madres så hold jer langt væk fra auping. Vores madresser er 3 år gamle, og det sidste 1,5 år har vi vendt dem modsat fordi det er alt for bløde. Vi har taget kontakt til auping et par gange. Da man udlukkede kan reklamere for at de har sat sig, vil auping ikke gøre noget ved sagen, da de “kun” har sat sig knap 2 cm, og det skal være over 2 cm…. Det er som om der lige er tryk nok på produktionen.

Antwort von Auping Nordic
We spent good amount of money on elite model and I have to say, I’m only having pain and sometimes I move to the couch and I sleep better there ! … since you only can change once, it is so difficult to do the right choice and after trying to put cupboard in different parts of the bed ( to mimic firmness recommended by the seller) I still can’t sleep. Now I chose a new one and I’m gonna try another firmness… what if it doesn’t work… then what? Can it be that that this mattress just doesn’t fit some people?? Still going to physiotherapy!!

Antwort von Auping Nordic
God service fra Sengespecialisten - fik de rigtige madrasser, så vi sover fantastisk. Flot ramme.
Leveringstid overholdt. God oplevelse

Antwort von Auping Nordic
Flot desing. MEN jeg kan ikke anbefale deres madrasser, grundet service og manglende løsninger på fejl på helt ny madras. UPDATE - bliver lavet nu/snart af auping.
(Tidl. - Når man har fået en helt ny seng, og samme dag klager, og der på indermadrassen er et stort stykke løst stof, lige hvor lynlåsen skal sidde. Deres respons er bare at det ikke funktionelt har betydning, og at garantien stadig dækker.)
Når man køber en madrass til 20.000 + forventer jeg bedre kvalitet end at den funktionelt ikke af påvirket af løse stofstykker på indersiden af madrassen!
OPDATERET - Hvorfor skal man skrive en dårlig anmeldelse for at blive hørt? Auping fikser det snart.

Antwort von Auping Nordic
Købte en Auping prestige visco topmadras til min Auping Maestro madras. Men man ligger i et hul i midten, og jeg må konkludere, at denne topmadras ikke egner sig til at blive brugt med en Maestro madras. Men det er jo ikke Aupings skyld at jeg ikke er blevet vejledt godt nok i forbindelse med købet. Auping er behjælpelig med at finde en løsning med butikken.

Antwort von Auping Nordic
Vi købte for 2 år siden en Auping, hvor den ene madras er fladet sammen på en måde, så man får utrolig ondt i læn og ryg. (Begge madrasser er medium)
Min kone og jeg må skiftes til at lægge henholdsvis godt og dårligt.
Vi har taget kontakt til butikken og haft en konsulent fra Auping hos os for 5 uger siden - Trods utallige rykkere fra vores side sker der inden ting.
Vi forlanger ikke penge retur, andre produkter eller hårdheder i madrassen, blot EN tilsvarende medium uden fejl, så vi kan sove, uden at en af os skal vågne op med ondt i ryggen. ( min kone også med spændingshovedpine )
Hvis i havde bare en smule tillid til os som kunder, ville i bytte denne ene madras.
Jeg håber der er tale om en administrativ fejl, hvor teknikkerens resultat, blot ikke er noget frem og vores rykker fra butikken til afdelingen for reklamationer heller ikke er faldt til den rette person.
Denne anmeldelse vil blive endeligt vurderet, når jeg hører retur fra jer.

Antwort von Auping Nordic
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.