Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Yderst dygtig Hundefrisør som har styr på alt❤️Fantastisk resultat. Vi giver top karakter og glæder os til næste besøg til august. Mvh søren, Lone og Hermann
Hundefrisør med den 3 årige uddannelse i hundesoignering, og 20 års erfaring. Lille hyggelig hundesalon beliggende i Randers sø, kun 7 min fra E45. Tilbyder klip, trim, bad, produkter og en masse kærlighed til dit kæledyr.
Skolevej 46, Drastrup, 8960, Randers sø, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Buster var glad for at være der og blive trimmet og Michelle havde god kontakt med Buster, var første gang vi var der men ikke sidste.

Antwort von Assentofthundesalon
Den bedste klippe salon vi har været på i årevis 🤩🤩🤩 Virkelig dygtig ❤️både hund og ejer bliver mødt med varme og venlighed 🌻🌻🌻

Antwort von Assentofthundesalon
Kan varmt anbefale Assentoft Hundesalon - sød og kompetent. God vejledning og så flot en klip af vores cockerpoo Milo.

Antwort von Assentofthundesalon
Vi elsker at komme ved Assentoft hundesalon, Michelle er så dygtig, god til at komme med tips og god ved dyrene. Buster ser altid så flot klippet ud når han kommer fra hende. Helt klart en stor anbefaling! Vi har brugt hende til vores Maltipoo Buster siden han var hvalp og det en fornøjelse!

Antwort von Assentofthundesalon
Kun de varmeste anbefalinger herfra til søde Michelle🤩 Chili og Melvin, vores 2 små maltesere, er så fine, når de har været i salonen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Assentofthundesalon
De aller varmeste anbefalinger til Michelle .. Vi har udelukkende benyttet Michelle (siden 2018) til vores labrador tæve, Luna .. Efter MANGE ubehagelige og traumatiske oplevelser med klipning af klør hos dyrlæge - måtte vi simpelthen finde en anden løsning .. Vi blev opmærksomme på Michelle, bookede tid hos hende, hvortil vi informerede om vores skrækslagen hund .. Michelle satte ekstra tid af, bad os om at vente udenfor (da hundens angst ofte kan blive forstærket af en nervøs ejer er tilstede) .. Vupti efter 2-3 gange havde vi en hund der var tryg ved at få klippet klør og siden har Michelle fundet ud af, at Luna oftest fortrækker af få dem filet ..
Som om det ikke skulle være nok, har vores hund også en sjælden genetisk hud/pels-sygdom - som resultere i at hun ser FRYGTELIG ud .. Et besøg hos Michelle også har vi en hund der skinner de næste 8 uger ..
Luna på 11 år, bliver til en hvalp så snart vi triller ind i Michelle’s i indkørsel - hvis en hund kan glæde sig, så er det det hun gør ..

Antwort von Assentofthundesalon
Michelle får de bedste anbefalinger til klip af Westie fra Eddie og familie.