Myllerup Oestergaard Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

1. Tierpark

Vom Unternehmen geschrieben

🦙 alpacafarm 🦙 MYLLERUP ØSTERGÅRD’s alpacafarm få km. fra gudenåens udspring. Vi arrangere walk’n talk og guidede ture i Danmarks smukkeste natur langs Gudenåen. Efter oplevelsen må man benytte ‘Alpaca-haven’ til medbragt mad - drikkevarer købes i Gårdbutikken. Kom og få en unik oplevelse - helt ud over det sædvanlige. Vi kan også følges på Facebook og Instagram. Gæster på gården SKAL bestille tid før de kommer. Ud over alpacaer har vi også skotsk højlandskvæg og 2 æsler ♥️. Besøg også vores gårdbutik - her kan købes alpacagarn og glaskunst mm. Ses vi..?? Mange hilsner Annette Myllerup Østergård

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Skøn oplevelse

Sikke en fantastisk oplevelse i de smukkeste omgivelser! Blev taget godt imod og fik en kyndig introduktion til dyrene og deres væsen! Gåturen, udsigten og interaktion med alpakaerne var alle pengene værd!

11. Mai 2026

Antwort von Myllerup Oestergaard

Tusinde tak for dine søde ord ❤️🙏🏻
Det varmer meget.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En pengemaskine uden service

Det er en pengemaskine og hvis du bliver syg efter du har betalt er der ingen refusion overhovedet. Dårlig service til høj pris!

Knap 400 kr for en gåtur uden at kunne afmelde ved sygdom. Det er for galt.

Update: De bruger samme dårlige undskyldninger, ved ikke hvem der har besøgt dem og taler dårligt om kunder med masser af mærkelige ideer om at kunder kun vil snyde dem og de blokere folk der er uenige med deres "service".

De burde få 0 stjerner og burde ikke arbejde med kundeservice.

1. Mai 2026

Kære Sofus

Pris for at gå med egen alpaca 325.-
Pris for ledsager 175.-

Når man booker Walk’n talk hos os, så bliver man gjort opmærksom på at booking er bindende på lige vilkår med koncerter mm.
Man må også sælge eller give sin tur videre til anden side hvis man bliver forhindret 👌🏻.

Vi har arrangementer med små hold med 10 alpacaer og der er ofte booket langt frem, derfor tager man en plads for andre og derfor er booking bindende.

Der kan aldrig være tale om en pengemaskine, da vi jo ikke tjener mere ved at gæsten melder sig syg. Omvendt taber vi penge hvis vi ikke har bindende booking.
Dyrene skal passes og have mad uanset.

Da vi ved at du aldrig har haft booket hos os, så undrer det os at du laver dårlige anmeldelser om os alle vegne.?

På vores fb side har vi den politik at hvis man har dårlig tone, genere andre følgere osv. så bliver man blokeret.
Vi ønsker ikke en side med chikane og dårlig retorik.
Siden er lavet til at skabe glæde og frirum for dem der syntes at det er fantastisk frit at følge med i hvordan en dag oftest er på gården.
Ganske gratis og til stor glæde for mange. 🦙🦙🫏🫏

Ønsker dig en god dag trods alt 🦙

Ps: vi taler aldrig dårlig om vores gæster, men vi skal heller ikke finde os i at blive uretfærdigt svinet til.

Elsker denne her Alpacha farm

Elsker denne her Alpacha farm. Super professionelt med ALT på dyrenes præmisser. Ejerne er virkelig fantastisk søde og nærværende. Stedet får mine varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

31. Mai 2025

Antwort von Myllerup Oestergaard

Tak 🙏🏻 Vi gør vores allerbedste.
Det varmer meget med din søde tilbagemelding ♥️🦙🦙

En kæmpe oplevelse!

En kæmpe oplevelse!! Søde og kompetente ejere, som brænder for deres dyrs velfærd! Og alpacaerne er så vidunderligt søde. Fantastisk oplevelse, vi kommer helt sikkert igen.

23. März 2025

Tusinde tak 🙏🏻 ♥️🦙🦙

Skøn og mindeværdig oplevelse

Det har været en skøn og mindeværdig oplevelse at være på gåtur med de sødeste alpacaer i den smukke natur ved Myllerup Østergaard. Vi føler os rigere på både ro og glæde efter besøget. Annette er dygtig til at fortælle og meget nærværende - og man kan mærke, hvor meget hun går op i dyrene og deres velfærd. Den dejligste dag ved jer. Tak for det.
Vi ses helt sikkert igen!

8. Juli 2024

Tusinde tak 😍

en rigtig dejlig oplevelse

en rigtig dejlig oplevelse, med søde dyr og sødt ægtepar, som brander for det liv med dyr. Kommer igen, kan kun anbefales :-)

15. Juli 2023

Tusinde tak 🙏🏻 ♥️

Anbefaler at tage til Myllerup Østergård

Myllerup Østergård ligger dejligt naturskønt, og vi blev modtaget af en smilende Annette. Hun har, til trods for at de ikke har haft alpacafarm særlig længe, en stor viden om alpacaer generelt, men også om hver og én af deres knap 30 alpacaer 🦙🦙
Vi fik en fin tur rundt i det grønne med en alpaca hver 🌳🌿🌱 Jeg kan kun anbefale at booke en walk'n'talk eller guidet tur på Myllerup Østergård 🙂

15. April 2023

♥️♥️♥️

Et virkelig imødekommende sted

Min søn og jeg kommer på gården ca én gang om måneden, for at få "renset" vores hoveder og kommer lidt væk.
Min søn har lidt udfordringer indimellem, og det giver naturligvis lidt "overarbejde" til os forældre ind imellem.

Fra første dag blev vi simpelthen taget så godt i mod. De får min søn til at føle sig tryg og som en del af stedet.
Dyrene er simpelthen så søde og man kan nærmest kun have et stort smil på imens man er der.

En kæmpe tak og anbefaling skal lyde herfra 🙏

8. April 2023

♥️♥️♥️

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr