Afgezien dat ze niet de goedkoopste zijn, had ik omdat zij de enige waren die mijn maat nog hadden de gok gewaagd ondanks de slechte ervaringen van mensen. Via de webshop besteld en kreeg netjes... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
jan 2026 Jaren geleden Meindl wandelschoenen bij AS Adventure gekocht en zeer tevreden. Ik heb inmiddels wat 'moeilijker' voeten. Bij AS Adventure Meise werd ik uitermate goed geholpen door Fré. Eerst... Mehr ansehen
Polaroid 7031/s zonnebril gekocht in December 2025. Oor brak gewoon af bij normaal gebruik. Blijkbaar had andere klant dit ook al voorgehad volgens een review op hun website. AS beschermt zijn lev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Winterjas binnen gedaan bij ASAdventure om nieuwe rits in te zetten. Volgens man aan de balie zou het 12 dagen duren en 60 euro kosten. Na 12 dagen weet men mij te vertellen dat het 4 weken zal duren.... Mehr ansehen
Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Ons doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in onze winkels, waar we met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. De reis eindigt trouwens niet aan de kassa, maar kent een vervolg in de wonderlijke verhalen van het A.S.Magazine. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode hebben we alles in huis voor jouw buiten(gewone) ervaringen! ----------- Depuis 1995, A.S.Adventure est devenu le spécialiste de l'outdoor et des loisirs en plein air, avec plus de 50 magasins implantés dans trois pays. Notre objectif est d’encourager nos clients à élargir leurs horizons en éveillant leur curiosité. Cela commence déjà dans nos magasins, où un large assortiment, un service personnalisé et des conseils professionnels vous ouvrent à de nouvelles expériences. Mais l'aventure ne s'arrête pas à la caisse : elle se poursuit avec les récits extraordinaires de l'A.S.Magazine. Randonneurs de montagne, campeurs amateurs, globe-trotters, explorateurs urbains... A.S.Adventure accueille les aventuriers en tout genre ! Car adventure is everywhere. Des activités de plein air au prêt-à-porter, en passant par les sports d’hiver, le vélo, l'activewear et la plage, vous trouverez tout ce dont vous avez besoin pour vivre des expériences uniques !
Belgien
Hat 41 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Ik ben zeer goed geholpen geweest door de klantendienst!
Ik had handschoenen en een muts online aangekocht (er was dan geen verzendkosten, aangezien mijn bedrag hoog genoeg was). Toen ik de bestelling geleverd kreeg, bleek dat de muts een andere kleur had, niet zoals op de foto online. Ik heb toen de klantendienst gecontacteerd en zij lieten mij vrij snel weten, dat dit inderdaad niet klopte. Er werd mij gevraagd wat ik wou, de correcte muts of mijn geld terug. Ik wou de muts. Deze bleek dan ook uit stock te zijn, dus wouden ze mijn geld terug storten van de muts. Hierbij stelde ikzelf voor of ik een andere muts kon kiezen, dit was geen probleem, ik moest evengoed mijn rekeningnummer geven, want deze was goedkoper. Ondertussen het verschil teruggestort gekregen, de muts die ik daarna wou is aangekomen en ook nog heb ik een voucher gekregen met een waarde van €5. Maar buiten dit allemaal, vooral een fijne, snelle en zeer correcte ervaring gehad met de klantendienst van A.S.Adventure!
Op 8/12 heb ik de klantendienst gecontacteerd en op 19/12 is alles opgelost, ik vond dit top gedaan!

Antwort von A.S.Adventure
Twee weken terug ons skimateriaal gekocht voor het hele gezin. Nu 10 dagen later zien we dat alle skimateriaal verkocht wordt aan 10% korting. Hadden we dit geweten, dan toch gewacht met deze grote aankoop. Naar de klantendienst gebeld om een tegemoetkoming te vragen maar absoluut geen klantvriendelijk gesprek gehad. Zal toch 2x nadenken als we nog sportmateriaal nodig hebben....
Helaas zijn de 5 dagen verstreken en de labeltjes zijn uiteraard reeds van de kledij verwijderd.

Antwort von A.S.Adventure
We ordered a Eagle Creek packing cube. It arrived with some loose threads, but we did not have time to return it before leaving on our holidays. As expected, the packing cube started to tear at the seams. We contacted AS Adventure to ask how to deal with warranty, but it's been over 3 weeks and we haven't even got a reply. The quality of the products that arrived was below expectation. This might not be AS Adventures fault. But it is there responsibility to deal with warranties and supply us with a repair or return option
Update: AS Adventure reached out to us: They explained that they had not received the e-mail and have provided a solution for the warranty issue. Thanks!

Antwort von A.S.Adventure
Zeer goed geholpen door verkoper Bart te Oostende, super tevreden met mijn nieuwe Garmin edge explore 2. Uitbundig uitleg gekregen en kan altijd terug met vragen. Top service

Antwort von A.S.Adventure
Très très déçue et pourtant j'étais une cliente fidèle. Avant 2018, j'ai acheté des chaussures Meindl à 200 euros sur les conseils d'une charmante vendeuse. Je les mets encore et je viens d'ailleurs de faire un raid de 130 km avec. J'ai racheté une paire identique même prix en septembre 2021. Elles ont tenu 11 mois.....la raison de Meindl et la vôtre mauvais entretien...alors que je n'ai rien changé à ce niveau ...produit perlant..... On m'a dit que le cuir n'était peut-être pas le même donc que j'aurais dû m'adapter.....Alors cela devrait être indiqué noir sur blanc que la matière nest plus identique. Suite à mon mecontentement, le service après-vente m'a tt simplement signifié de ne plus leur écrire à ce sujet. Le service clientèle n'a pas fait mieux et quant à la responsable de Namur une certaine S. presque 3 semaines après notre rencontre .....elle m'a dit j'ai tel mais ils ont dit que le dossier était clôturé....il a fallu ATTENDRE tout ce temps pour entendre cela. J'ai vraiment l'impression d'être prise pour une imbécile. Suite à ma mauvaise expérience je ne retournerai plus chez vous et je n'ai pas l'intention d'en rester là. Je voudrais exclure de cette note désagréable mes deux vendeuses habituelles de Namur qui ont vraiment été à l'écoute. Je voudrais également spécifier que je n'ai jamais eu de retour par rapport à l'enquête de satisfaction reçue sur mon adresse Gmail. J'espère que mon avis sera vu par de nombreux internautes.
J ai commandé des Lowa au magasin de Meise . Accueil au top et les chaussures livrées en 24h chez moi . Bravo 👍👍

Antwort von A.S.Adventure
Bonjour, petit retour d'expérience après ma première commande chez A.S. Adventure.
Commande rapidement arrivée, j'ai commandé vendredi et livraison samedi matin ! difficile de faire plus rapide...
Le produit commandé (Columbia) est conforme et bien emballé. Je ne parlerai pas de la tenue dans le temps, car trop récent et de toute façon, la marque est juste vendue pas A.S.Adventure.

Antwort von A.S.Adventure
Wij zijn al jaaaren klant bij AS Adventure. Nu hebben we simpelweg wieltjes nodig voor onze Deuter reistas. Al 3 weken probeer ik deze bij hen te bestellen. In de winkel, per telefoon, per mail... Uiteindelijk heb ik zelfs Deuter gecontacteerd en een link gekregen waar AS ze moet bestellen...toch blijven ze zeggen dat ze deze niet kunnen bestellen !! Dat is dus gewoon een kwestie van niet willen! Bedankt AS adventure voor jullie klantvriendelijkheid, ik bestel ze wel elders !! Wat een teleurstelling...

Antwort von A.S.Adventure
de dienstverlening en de kwaliteit van de producten zijn altijd top. Ook het terugbrengen van het materiaal wordt met een glimlach afgehandeld.

Antwort von A.S.Adventure
Ik kocht een stadsrugzak van het merk Herschel voor meer dan 100 euro. Een paar maanden later breekt de plastieke sluiting. Volgens een standaardantwoord van de dienst na verkoop van AS Adventure behoren 'scheuren' tot de normale slijtage. Voor een winkel die zich profileert als duurzaam en kwalitatief, is dit ondermaats. Zeker voor die prijs.

Antwort von A.S.Adventure
Déçue du service après vente ni professionnel ni adéquat
Fidèle cliente depuis des années, j ai acheté il y a deux ans une boîte à salade de la marque mepal pour emporter cela lorsque je voyage. A chaque utilisation (très ponctuelle car uniquement en voyage) , c est l inondation dans mon sac même sans avoir mis de vinaigrette au préalable. Les premières fois j ai mis cela sur le fait que j avais peut être mal fermé la boîte mais non, en réalité la boîte n est pas du tout étanche. Je contacte le service client qui me conseille de me rendre en magasin. Je me déplace en magasin, la boîte part au service après vente, je recois quelques semaines plus tard un e-mail m invitant à venir rechercher la boîte en magasin car « il est normal qu elle ne soit pas étanche, ceci clôt le dossier »… euuuuuhhhh comment dire… une boîte de TRANSPORT oui de TRANSPORT spécifiquement pour les salades qui coule dans le sac est normal pour as adventure. J essaie d expliquer l absurdité de la situation au service client qui maintient de la boîte n est pas sensé être étanche (bien qu elle soit spécifiquement étudiée pour le transport de nourriture comme mentionné sur leur site….). Bref j ai laissé tombé la discussion, as adventure aura juste perdu une cliente qui ne fera plus leur pub. In fine un Tupperware IKEA fait mieux l affaire et en bcp moins cher!
Edit suite à la réponse d'as adventure: il s'agit d'un descriptif erroné sur votre site internet, j'ai acheté ce produit pour transporter des salades "en toute sécurité (sans que ca coule dans le sac évidement)", le produit n'est pas conforme à la description de votre site qui induit le client en erreur lors de l'achat. une entreprise correcte aurait remboursé le client tout simplement.

Antwort von A.S.Adventure
Bij telefonisch contact in de winkel in Leuven werd ik op een zeer vriendelijke en gedienstige manier verder geholpen door de mevrouw aan de kassa. Was betreffende het invullen van een cadeaubon online, we werden stap voor stap verder geholpen tot het in orde was. Dikke duim!! Ook als ik ter plaatse ga dan krijg je daar een heel vriendelijk onthaal, goede en correcte uitleg en begeleiding. Super!

Antwort von A.S.Adventure
Je me suis rendu dans un magasin As Adventure pour y acheter une paire de sandales renseignée en stock. La vendeuse ne les a jamais trouvées. Elle m'a proposé de les commander, ce que j'ai accepté et j'ai payé. Elle devaient m'être envoyée dans les 4 jours. j'ai reçu une ceinture banane à la place. J'ai interrogé le service. J'ai eu droit a des excuses mais personne n'a essayé de trouver une solution pour me faire parvenir ma commande. J'ai écrit à la direction.

Antwort von A.S.Adventure
Een prima bedrijf, snel antwoord op vragen via de mail, levertijd binnen de gestelde termijn en pakket goed verzorgd bezorgd. Produkt voldoet aan omschrijving.
Opvallend is de altijd positieve en oplossingsgerichte reactie op alle negatieve reviews.
Le délai de livraison et l'adresse de livraison n'ont pas été respectés. J'ai pris pris contact avec le service client. Leur réponse "veuillez nous excuser pour le désagrément" ou "le colis était trop grand" ou "le colis ne pouvait pas être livré à un point relais".

Slechte service,
Artikel in kwestie is in geen enkel filiaal op stock.
Je kan op de website niet kiezen om een artikel in de winkel af te rekenen, enkel online betalen, maar dit gaat niet met ecocheques.
Dus ik bel (AS in Tielt winge) om te vragen of dit besteld kan worden zodat ik deze in de winkel af kan rekenen,
maar dit wilt men niet doen.
Bijgevolg moet ik tweemaal naar de winkel gaan (terwijl ik er zo al bijna niet geraak) om dit artikel te kopen.
Prachtige klantenservice

Antwort von A.S.Adventure
Ondanks een hoop negatieve reacties te hebben gelezen hier toch besteld. Vooraf via de chat de voorraad gecheckt, werd direct goed te woord gestaan. Bestelling inmiddels binnen, perfect binnen de aangegeven tijd. Wat mij betreft een goede ervaring!

Antwort von A.S.Adventure
Ik heb twee maanden geleden een pakket teruggestuurd twv 75 euro .Ik heb mijn geld nog steeds niet terug gestort gekregen. Helaas ben ik mijn verzendbewijs kwijt dus ik kan naar mijn geld fluiten.Stel boeven.

Antwort von A.S.Adventure
Een maand na bestelling van een jas nog niets ontvangen. Terwijl enkele dagen beloofd was. Wel veel smoesjes mails. Voorlopig geen jas en geen geld terug! Ik wou dat ik eerst naar deze ervaring site had gekeken.

Antwort von A.S.Adventure
Super service, le magasin de awans est génial, personnel compétent et sympathique

Antwort von A.S.Adventure
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.