Afgezien dat ze niet de goedkoopste zijn, had ik omdat zij de enige waren die mijn maat nog hadden de gok gewaagd ondanks de slechte ervaringen van mensen. Via de webshop besteld en kreeg netjes... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
jan 2026 Jaren geleden Meindl wandelschoenen bij AS Adventure gekocht en zeer tevreden. Ik heb inmiddels wat 'moeilijker' voeten. Bij AS Adventure Meise werd ik uitermate goed geholpen door Fré. Eerst... Mehr ansehen
Polaroid 7031/s zonnebril gekocht in December 2025. Oor brak gewoon af bij normaal gebruik. Blijkbaar had andere klant dit ook al voorgehad volgens een review op hun website. AS beschermt zijn lev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Winterjas binnen gedaan bij ASAdventure om nieuwe rits in te zetten. Volgens man aan de balie zou het 12 dagen duren en 60 euro kosten. Na 12 dagen weet men mij te vertellen dat het 4 weken zal duren.... Mehr ansehen
Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Ons doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in onze winkels, waar we met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. De reis eindigt trouwens niet aan de kassa, maar kent een vervolg in de wonderlijke verhalen van het A.S.Magazine. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode hebben we alles in huis voor jouw buiten(gewone) ervaringen! ----------- Depuis 1995, A.S.Adventure est devenu le spécialiste de l'outdoor et des loisirs en plein air, avec plus de 50 magasins implantés dans trois pays. Notre objectif est d’encourager nos clients à élargir leurs horizons en éveillant leur curiosité. Cela commence déjà dans nos magasins, où un large assortiment, un service personnalisé et des conseils professionnels vous ouvrent à de nouvelles expériences. Mais l'aventure ne s'arrête pas à la caisse : elle se poursuit avec les récits extraordinaires de l'A.S.Magazine. Randonneurs de montagne, campeurs amateurs, globe-trotters, explorateurs urbains... A.S.Adventure accueille les aventuriers en tout genre ! Car adventure is everywhere. Des activités de plein air au prêt-à-porter, en passant par les sports d’hiver, le vélo, l'activewear et la plage, vous trouverez tout ce dont vous avez besoin pour vivre des expériences uniques !
Belgien
Hat 41 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Le service dans le magasin de awans est vraiment top ! en ce qui concerne le e-commerce je n'ai pas eu de problème, un peu lent par rapport aux concurrents mais je pense que c'est dû à un stock décentralisé dans les différents points de vente . je suis un fidèle client de l'enseigne. ils ont toujours trouvé une solution en cas de problème . je recommande ++

Antwort von A.S.Adventure
Al twee keer een Fjallraven jas binnengebracht voor reparatie. Steeds vriendelijk en vlot geholpen. De laatste keer moest een rits vervangen worden buiten garantie. Dit werd zelfs kostenlois gedaan. Top.
"J'ai commandé une paire de chaussures Lowa taille basse.de taille 48 numéro 12 sur ce site, mais les informations sur la largeur n'étaient pas précisées. J'ai donc supposé que c'était le modèle large. Cependant, après plusieurs jours de marche pénible sur le chemin de Compostelle, j'ai réalisé que c'était le modèle standard. Le site est mal renseigné et trompeur, et le personnel qui répond aux emails est odieux et irrespectueux envers les clients. Je déconseille fortement de commander sur ce site marchand dangereux. Ils sont malhonnêtes dans leurs démarches et trompent leur clientèle en ne fournissant pas toutes les informations nécessaires sur leurs produits. Si vous cherchez des chaussures adaptées pour votre activité, cherchez ailleurs."

Antwort von A.S.Adventure
You're sh** ads on youtube are trash and F'ing annoying.
Bonjour ou bonsoir,
Très très grave problème de décollement avec des semelles des chaussures LOWA aussi bien au niveau Hommes que Dames...
Présentation visuelle chez AS de ce problème et retour verbal " vous avez dépassé les 2 ans de garantie nous ne pouvons rien faire pour vous...
Chez AS quand le client est acquit le geste commercial n'existe plus...fuyez cette enseigne et surtout la marque "Lowa"...

Antwort von A.S.Adventure
Last minute annulatie van skilatten (10 dagen na besteling) kost me een pak zorgen, rush en extra kosten.

Antwort von A.S.Adventure
Je commande une veste NorthFace à 70 euros, trop petite, nous demandons un retour, "PAS de bon de retour, renvoi à vos frais". Nous renvoyons avec le "numéro de retour" écrit sur le colis comme ils le demandent. MAIS les jours passant, ils ne remboursent pas prétextant ne rien avoir reçu, réclamant subitement un numéro postal (qu'ils n'ont pas indiqué dans les modalités de renvoi). Bref mauvaise foi ? Malhonnêteté ? J'attends toujours mes 70 euros....

Antwort von A.S.Adventure
Commande expédiée très rapidement et service client très réactif et qui plus est sympathique par WhatsApp je recommande vivement

Antwort von A.S.Adventure
Chouette enseigne physique mais expérience e-commerce désastreuse.
Je demande une livraison en magasin, lisant la promesse de livraison rapide.
Livraison pour le lendemain (soi disant). 3 jours plus tard, pas de livraison, aucun e-mail, zéro communication, un statut inutile qui ne dit rien sur le site
Bien dommage de foirer l'acquisition client de cette manière, ce sera la première et dernière commande pour moi sur ce site.
On est 2023, plus en 2013.

Antwort von A.S.Adventure
Achat effectué sur site web. Envoie rapide et conforme à mes attentes. Produit conforme.
Parfait. Aucun pbs

AS Reference: ASF12203982
Bought an expensive GPS/heart rate running watch in March 2023.
Begin December 2023 it did not work anymore so brought it in for repair.
I was told that I had to wait more than a month before getting it back, which already was a chock.
On January 12th I got it back, but it showed the same issue. Nothing had been done, the watch cannot be used.
I complained formally in the shop that January 12th where I was told that the situation would be treated with urgency. They noted in my case that I wanted not a repair anymore but a swap to another watch from a different type.
On February 6th (nearly 4 weeks later) I received an email from their headquarters asking me what the problem was and where the watch was (??).
Now, on February 24th I still had no news nor swap.
Emails sent as reminder did not get a reaction.
Very very poor service.

Antwort von A.S.Adventure
Nieuwe wandelschoenen besteld, 2 verschillende schoenen ontvangen. Moest ik ze zelf nog terugsturen, wachten tot ze deze hebben ontvangen voordat ze nieuwe, correcte konden opsturen. Klantenservice 0,0. Nooit bestel ik hier nog.

Antwort von A.S.Adventure
Vraiment déçue du manque d honnête franchement acheté une paire de chaussures de randonnée meindl en décembre 2021 et janvier 2023 chaussures de randonnée plutôt des pantoufles puisqu'il ne faut surtout pas marcher avec pfff retour l expéditeur et la verdict tombe sa me coûte 150 euro pour changer semelles sachant qu'elles sont garantie 2ans bref on se moque de qui acheté acheté sans garantie voyons 😡😡😡

Antwort von A.S.Adventure
Wandelschoenen gekocht van het merk Meindl twv €250 in juli 22. Na enkele dagen kwam de tip aan beide schoenen los bij het allereerste gebruik. De schoenen werden opnieuw naar de winkel gebracht en hersteld. Na enkele dagen wandelen kwamen de tippen alweer los. De schoenen werden voor een tweede keer hersteld. Helaas alweer zonder succes, de tippen kwamen alweer los na enkele dagen wandelen.
Heel duidelijk dat dit het hier om een productiefout gaat en dat de schoenen niet naar behoren hersteld kunnen worden dus. Desondanks weigert de klantendienst een waardebon twv aankoopprijs. Steeds wordt er een of andere reden verzonnen dat het mijn schuld zou zijn dat de tippen steeds loskomen, terwijl er absoluut geen sprake is van een abnormaal gebruik of onvoldoende onderhoud. Ze schuilen zich achter het “advies van experience” maar moeten als verdeler en verkoper gewoon hun verantwoordelijkheid nemen in dergelijke overduidelijke dossiers. Schoenen die na enkele dagen van normaal gebruik stuk gaan = productiefout. Als het product niet naar behoren hersteld kan worden, moet dit vervangen worden.
Een echte schande dat de schoenen - die na enkele dagen reeds stuk gingen - na twee mislukte herstellingen alsnog niet onder garantie vervangen worden. Het gaat hier om DERDE herstelling, op amper ZES maanden tijd.
Een zeer pijnlijke en zeer frustrerende afhandeling van een zeer duur product dat duidelijk onder garantie vervangen dient te worden. Aan de reviews te zien, ben ik trouwens niet alleen ... Dure producten koop je dus best elders!
Reply van AS adventure: "we geven het door aan dienst verkoop ... "
Hier ben ik al twee weken mee in gesprek, ook zij komen niet met een gepaste oplossing en schuiven verantwoordelijkheid van zich af. Zoden aan de dijk tot nu toe ... ! Een gepaste oplossing graag, zoals het hoort.

Antwort von A.S.Adventure
Mon dieu…ils ne savent même pas gérer leur stock. 3 commandes validées, 3 commandes annulées par leur soin avec des articles mis en
Ligne et que vous pouvez acheter et qui finalement ne le sont pas. Pas du tout sérieux…

Antwort von A.S.Adventure
Een paar winter mtb schoenen besteld, zouden tussen vrijdag en dinsdag de week er op binnenkomen, maar kwamen al op de woensdag er voor binnen, Super dus.
Schoenen zijn perfect snel geleverd goede communicatie via de mail.
En de prijs was echt goed ( de helft van de advies prijs)
Wat huiverig geworden door de reviews toch besloten twee truien te bestellen via de website voor een erg mooie prijs. Niet alleen zijn het fijne truien, ze zijn beiden ook prima op tijd geleverd en zelfs een akkefietje met een wel erg bureaucratische pakjesbezorger is na overleg met de klantenservice op een prima manier opgelost.
Produkten die je via hun site opzoekt en zogezegd op voorraad zijn zijn in werkelijkheid helemaal niet op stock. Prijzen ook veel te hoog tgo andere shops. Verder een zeer klein aanbod, lange wachtrijen aan de kassa en te weinig personeel

Antwort von A.S.Adventure
Superslechte klantenservice. Meindl schoenen van 200€ waar de zool na een jaar dragen van splijt valt niet onder de garantie, wel een voorgestelde rekening om te herzolen van 120€ . Mijn andere meindl draag ik al 5 jaar zonder scheuren. Erg jammer dit en zal hier niks meer kopen

Antwort von A.S.Adventure
Klantendienst laat te wensen over. Denken niet meer naar een gepaste oplossing.
Bestel regelmatig online en nog nooit meegemaakt dat retourzending geweigerd wordt, omdat deze door omstandigheden een beetje te laat is toegekomen. Heb uiteindelijk zelf voorstel gedaan om in de plaats van geld terug te storten een voucher te bezorgen, maar ze blijven hardnekkig.

Antwort von A.S.Adventure
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.