Afgezien dat ze niet de goedkoopste zijn, had ik omdat zij de enige waren die mijn maat nog hadden de gok gewaagd ondanks de slechte ervaringen van mensen. Via de webshop besteld en kreeg netjes... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
jan 2026 Jaren geleden Meindl wandelschoenen bij AS Adventure gekocht en zeer tevreden. Ik heb inmiddels wat 'moeilijker' voeten. Bij AS Adventure Meise werd ik uitermate goed geholpen door Fré. Eerst... Mehr ansehen
Polaroid 7031/s zonnebril gekocht in December 2025. Oor brak gewoon af bij normaal gebruik. Blijkbaar had andere klant dit ook al voorgehad volgens een review op hun website. AS beschermt zijn lev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Winterjas binnen gedaan bij ASAdventure om nieuwe rits in te zetten. Volgens man aan de balie zou het 12 dagen duren en 60 euro kosten. Na 12 dagen weet men mij te vertellen dat het 4 weken zal duren.... Mehr ansehen
Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Ons doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in onze winkels, waar we met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. De reis eindigt trouwens niet aan de kassa, maar kent een vervolg in de wonderlijke verhalen van het A.S.Magazine. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode hebben we alles in huis voor jouw buiten(gewone) ervaringen! ----------- Depuis 1995, A.S.Adventure est devenu le spécialiste de l'outdoor et des loisirs en plein air, avec plus de 50 magasins implantés dans trois pays. Notre objectif est d’encourager nos clients à élargir leurs horizons en éveillant leur curiosité. Cela commence déjà dans nos magasins, où un large assortiment, un service personnalisé et des conseils professionnels vous ouvrent à de nouvelles expériences. Mais l'aventure ne s'arrête pas à la caisse : elle se poursuit avec les récits extraordinaires de l'A.S.Magazine. Randonneurs de montagne, campeurs amateurs, globe-trotters, explorateurs urbains... A.S.Adventure accueille les aventuriers en tout genre ! Car adventure is everywhere. Des activités de plein air au prêt-à-porter, en passant par les sports d’hiver, le vélo, l'activewear et la plage, vous trouverez tout ce dont vous avez besoin pour vivre des expériences uniques !
Belgien
Hat 41 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
In januari 2024 ging ik langs in de winkel van Genk. Ik ging kijken voor bergwandelschoenen. Omdat ik hier geen ervaring in had, vroeg ik om advies.
Ik vertelde de verkoper dat ik maat 39 heb in schoenmaat. Hij liet mij Meindl schoenen passen in maat 39. Ik zei dat deze aan 1 voet knelde, maar toch wou de verkoper mij geen maat groter of zelfs een halve maat groter geven. Hij zei dat ik dan vooruit zou schuiven. Uiteindelijk de verkoper gevolgd aangezien hij de kenner zou moeten zijn. Grootste fout ooit! Ik heb heel mijn wandelvakantie doorgebracht met pijnlijke tenen die vol blaren en volledig rood tot zelfs blauw zagen. Hierna liet ik mijn mama met maat 37 de schoenen passen en voor haar pasten ze perfect.
Schandalig om een schoen die voor iemand met maat 37 perfect past aan iemand te verkopen met maat 39. En dit voor schoenen van 248 euro.
Kledij ter waarde van 200€ geretourneerd via retourlabel en tegoedbon in de plaats gekregen van 50€

Antwort von A.S.Adventure
Ik bestel online wandelschoenen die in promotie zijn en een bijbehorende gel om ze te onderhouden. Een dag later krijg ik bericht dat de schoenen niet leverbaar zijn (annulatie). Ik krijg een apart bericht dat de gel onderweg is, maar die heb ik nu niet meer nodig (geld hoorde immers bij dit type schoenen). Ik stuur een mail waarin ik aangeef dat dit laakbare praktijken zijn. Ik vraag om me ook de gel terug te betalen (zonder dat ik hem ga terugsturen want ik heb daarvoor geen tijd en vind dat het niet mijn verantwoordelijkheid is dat die gel toch opgestuurd werd). Ik krijg een bericht dat dit niet kan en dat ik de gel kan retourneren via de post of in een verkooppunt. Dat ga ik niet doen (veel tijd, veel moeite, veel gedoe). Dit is niet zoals het hoort. Mijn advies: opgelet met deze keten. Koop liever je spullen bij een kleine onafhankelijke verkoper (zoals ik het altijd gedaan heb, stom van me om me daaraan niet te houden, ik heb mijn lesje geleerd).

Antwort von A.S.Adventure
J'effectue une commande .Je vais retirer la commande et les vêtements ne quittent pas le magasin.Je ne prend pas le pantalon (taille trop grande) et celui-ci reste dans le magasin.Je reçois un mail qu' ils ont reçu le retour (forcément le pantalon n'a jamais quitté le magasin).Pas de remboursement (soi-disant ils n'ont pas reçu la commande de retour...).Le remboursement a été effectué mais le personnel chez A.S Adventure ,c'est vraiment la catastrophe .Ils affirment des choses par écrit qu'ils ne se sont même pas donné la peine de vérifier.
Ce jour (7/11) il me disent que je peux envoyer un mail chez eux.Mais c'est ce que j'ai fait en première intention !!!!Mais sans résultat.Merci Truspillot !!!

Antwort von A.S.Adventure
Als het goed is mag het zeker ook gezegd worden. Op 1 maart 2024 koop ik in de A.S adventure van wijnegem een softshell zip- off afritsbroek van het merk ayacucho. Toen ik deze enkele weken geleden in de kast zag liggen zag ik dat de rits van de linkerpijp kapot was.
Enkele dagen geleden waren we in de A.S adventure en spraken we 1 van de verkoopsters aan ivm iets helemaal anders en kwam het gesprek ineens bij het onderwerp van de kapotte rits. De verkoopster zei kom eens langs met de broek want misschien kan er iets aan gedaan worden.
Ik vandaag terug naar de A.S adventure. Terug dezelfde verkoopster aangesproken die zei "we zullen eens kijken". Na 5 minuutjes krijg ik de melding. Morgen komt Bpost uw nieuwe broek bij u thuis leveren. Dus die rits was een technisch defect die binnen de periode van garantie reden is voor vergoeding. In dit geval dus een nieuwe broek! Dus Bedankt aan de verkoopster en A.S Adventure Wijnegem!!!!
Top Service!!!!
Pour notre deuxième visite en deux ans (toujours avant de partir en voyage), nous avons eu un excellent accueil de Laura autour de 12h ce 19 octobre. Ses conseils pour choisir le sac de randonnée étaient très avisés, et la démonstration pour les réglages du sac ainsi que ses recommandations sur les chaussettes de randonnée et les chaussures ont été précieuses. Nous avons vraiment senti qu'elle avait à cœur de nous conseiller au mieux, avec un vrai sens du service.
J'ai acheté la veste 3 en 1 Inlux Triclimate de The North Face chez AS Adventure. Produit garanti 2 ans par la marque. 1 an et demi après l'achat (sachant que la veste n'a été portée que les mois d'hiver), la fermeture éclair s'est cassée. AS adventure refuse de réparer la veste car il estime qu'il s'agit de l'« usure naturelle de la veste » et donc ce n'est pas couvert par la garantie. L'usure naturelle ??? Vous devriez préciser que la veste ne tient qu'une saison. Une fermeture éclair qui lâche après si peu de temps, ce n'est pas de l'usure naturelle, c'est un défaut de fabrication ou une mauvaise conception de la veste. On n'achète pas une veste à 469,95 euros pour la jeter à la poubelle après 1 an et demi !! C'est scandaleux et pas écologique... Par contre, on peut faire réparer la fermeture éclair pour la modique somme de 75 euros. Une somme à débourser tous les ans apparemment puisque la fermeture éclair s'use en une saison.

Antwort von A.S.Adventure
We hadden een bon ontvangen en uit het oog verloren. Deze was een maand over datum en konden deze zonder probleem inruilen in de vestiging in Harelbeke. ook zeer vriendelijk personeel.
goede ervaring. bedankt en houden zo

Antwort von A.S.Adventure
2 gamellen gekocht waarvan na wassen in de vaatwas 1 gamel is uitgeslaan. De gamellen waren gelabeld als vaatwasbestendig. Ik kan geen omruiling krijgen voor deze ene beschadigde gamel. Ik moet de gamel die niet beschadigd is ook teruggeven. De verantwoordelijke van de winkel was heel onvriendelijk en ging onmiddellijk in de verdediging door te zeggen dat de gamel zeker niet in de vaatwas mag……wat achteraf niet juist bleek te zijn. Had ik toch maar beter een gamel gekocht in de Decathlon???

Antwort von A.S.Adventure
Bij mijn wandelschoenen van 20 maanden oud (Meindl) liet de tussenzool los.
Na het versturen van foto's van de defecten kon ik de schoenen opsturen nadat ik via de mail een retourbon had ontvangen.
Vier weken later had ik mijn schoenen weer terug voorzien van compleet nieuwe zolen inclusief nieuwe veters en binnenzolen.
Geweldige service van een top bedrijf dank jullie wel
Mat

Top klantenservice!
Ik kan niet anders zeggen, hier kunnen een hoop (web)winkels nog een voorbeeld aan nemen!

Jullie moeten merken van broeken verkopen zoals Big Boy (Polar), Homeboy, NNSNS
Bonjour,
Très très bien & efficace l'envoi par la poste.
Je recommande vivement

Antwort von A.S.Adventure
Nothing went wrong but people need to beware when buying here. I bought some shokz open pro headphones and when ai got home and advertisment came up on my phone for the same article €60 euros less. I certainly regret buying there.

Antwort von A.S.Adventure
Ik heb een bikini besteld, die niet goed blijkt voor mij qua maat. Op tijd geleverd, prima bikini, maar niet voor mij.
Helaas is de retourmethode erbarmelijk. Via Homerr als je vanuit Nederland besteld. Hiervoor moet ik 10 km heen en terug rijden om een punt te vinden en betaal nog eens 7 euro!! ?? Terwijl Homerr juist bekend staat als goedkoop. Blijkbaar niet als je koopt bij AS. Adventure.

Antwort von A.S.Adventure
Afgelopen zaterdag in de winkel te T. geweest voor wandelschoenen. Vriendelijk geholpen door verkoopster. Maat van mijn vrouw was er niet ,maar kon besteld worden. Zo gezegd,... Bij bestellen opgemerkt dat de prijs niet overeenkwam met prijs in de winkel (20 euro duurder). Oei, prijs op kaartje klopt niet was het antwoord. Ook de prijs op de schoenen die ik kocht bleek idem ; 20 euro te laag geprijsd. Ik stond erop de schoenen te krijgen voor de prijs op het kaartje. Dit was geen probleem, maar die van mijn vrouw kon niet worden aangepast. Uiteindelijk dus met 1 paar schoenen naar huis. thuis online gekeken (wat niet mijn gewoonte is. Ik bestel zelden online), maar dezelfde schoenen vrij snel gevonden voor dik 60 euro minder. Ik voelde me dus een beetje gerold. Winkel en personeel moeten betaald worden, maar als je een prijs zet moet dit correct zijn. Op deze manier jaag je dus mensen online.
Surprise ! Le 25/06, achat d'un polo au AS Adventure des Grands Prés à Mons. Prix de vente 59 €. On me fait payer 60 €, et on me donne un bon d'achat de 1€ ! C'est quoi cette arnaque ??

Antwort von A.S.Adventure
Slechte kwaliteit en dan nog geen oplossing … wat een drama van een communicatie met de klantenservice ..nee voor mij niet meer

Antwort von A.S.Adventure
ASADVENTURE a une belle vitrine et des produits de marque. Cependant, ce n'est pas suffisant. Ce qui fait la différence entre les Enseignes, c'est le SAV. Je me joins donc aux 53 % de clients mécontents. J'ai acheté en mai 2023 des chaussures de randonnée Lowa, prix public 180 euros. Au bout d'un an, le talon est troué, laissant apparaître la 2ème semelle. On me répond au magasin que je marche mal, presque que je suis mal fichu, puis que je marche trop sur sol dur. Le SAV me dit que l'usure est normale et que ces chaussures peuvent ne pas être adaptées à mon syle de randonnée. Qu'est ce qu'ils en savent? donc ne prend pas sous garantie (2ans) mais ils peuvent réparer (55 euros) . C'est honteux. J'ai à peine fait 400 kms en petite randonnée. Beaucoup de mauvaise foi pour ne pas prendre en garantie.
Je ne mettrai plus les pieds chez Asadventure, ni n'achèterai des chaussures Lowa. Il y a mieux pour beaucoup moins cher ..

Antwort von A.S.Adventure
Ik had online een paar wandelsandalen gekocht die tijdelijk in promotie stonden. Kwamen op tijd aan. Helaas waren ze te klein en nam ik direct contact op met klantendienst aangezien gewoon terugsturen en nieuwe bestellen geen optie was gezien ze ten tijde van bestelling in promotie stonden en nadien niet meer. De zeer vriendelijke dame aan de andere kant van de lijn heeft ervoor gezorgd dat ik ze gewoon kon terugsturen en nog voor de retour daar aangekomen was werd de omruiling in bestelling geplaatst EN geleverd. Dit kan tellen wat betreft ‘vertrouwen hebben in de klant’ want in werk ook in de verkoop en je komt vanalles tegen hoor.
Dikke duim voor AS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.