Afgezien dat ze niet de goedkoopste zijn, had ik omdat zij de enige waren die mijn maat nog hadden de gok gewaagd ondanks de slechte ervaringen van mensen. Via de webshop besteld en kreeg netjes... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
jan 2026 Jaren geleden Meindl wandelschoenen bij AS Adventure gekocht en zeer tevreden. Ik heb inmiddels wat 'moeilijker' voeten. Bij AS Adventure Meise werd ik uitermate goed geholpen door Fré. Eerst... Mehr ansehen
Polaroid 7031/s zonnebril gekocht in December 2025. Oor brak gewoon af bij normaal gebruik. Blijkbaar had andere klant dit ook al voorgehad volgens een review op hun website. AS beschermt zijn lev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Winterjas binnen gedaan bij ASAdventure om nieuwe rits in te zetten. Volgens man aan de balie zou het 12 dagen duren en 60 euro kosten. Na 12 dagen weet men mij te vertellen dat het 4 weken zal duren.... Mehr ansehen
Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Ons doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in onze winkels, waar we met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. De reis eindigt trouwens niet aan de kassa, maar kent een vervolg in de wonderlijke verhalen van het A.S.Magazine. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode hebben we alles in huis voor jouw buiten(gewone) ervaringen! ----------- Depuis 1995, A.S.Adventure est devenu le spécialiste de l'outdoor et des loisirs en plein air, avec plus de 50 magasins implantés dans trois pays. Notre objectif est d’encourager nos clients à élargir leurs horizons en éveillant leur curiosité. Cela commence déjà dans nos magasins, où un large assortiment, un service personnalisé et des conseils professionnels vous ouvrent à de nouvelles expériences. Mais l'aventure ne s'arrête pas à la caisse : elle se poursuit avec les récits extraordinaires de l'A.S.Magazine. Randonneurs de montagne, campeurs amateurs, globe-trotters, explorateurs urbains... A.S.Adventure accueille les aventuriers en tout genre ! Car adventure is everywhere. Des activités de plein air au prêt-à-porter, en passant par les sports d’hiver, le vélo, l'activewear et la plage, vous trouverez tout ce dont vous avez besoin pour vivre des expériences uniques !
Belgien
Hat 41 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Ik koop zeer regelmatig bij AS Adventure, zowel online als bij de winkels in Antwerpen en Wilrijk. Ik heb altijd vriendelijke medewerkers gesproken, goede dienst na verkoop gehad (vorige zomer regelden ze herstel van een gebroken wandelstok voor mij) en ben algemeen tevreden over hun aanbod. Ze bieden de duurdere kwalitatieve merken maar ook goedkopere opties van hun eigen merk Ayacucho en er is aandacht voor duurzaamheid.
Ik werd vandaag ontzettend goed geholpen door medewerker A. ,filiaal Brugge voor dienst verhuur skimateriaal.
De verkoper was erg behulpzaam, geduldig en had kennis van zaken!
Top!!
Hoera voor de klantenservice,
Na mijn klacht over de kwaliteit van een kledingstuk werd dit spontaan terug genomen en kreeg ik een waardebon.
De klantenservice viste mijn bericht uit hun inbox na een telefoontje van mijn kant en alles werd vlot en naar tevredenheid afgehandeld.
Top!
de klantendienst telt 1 voor 1 geweldige mensen die niet genoeg gewaardeerd worden. Jullie zijn allemaal geweldig en jullie verdienen het om ook positieve ervaringen te horen tussen alle boze klanten door!
Ik ben zeer tevreden over de service van de ski-botten die ik heb gehuurd bij AS Adventure in Roeselare. De dame van de ski-afdeling was uiterst behulpzaam en professioneel, en ze nam de tijd om ervoor te zorgen dat de botten perfect aansloten bij mijn voeten. De kwaliteit van de huuruitrusting was top, en ik had gedurende de hele skireis geen enkel ongemak. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar uitstekende service en betrouwbare materiaal!
De slechte score en negatieve ervaringen betekenen eigenlijk dat je hier niet moet bestellen. Daarnaast is de verzendindicatie naar Nederland slecht (besteld voor de middag en het pakket arriveerde 24 uur later).
Al met al dus redelijk tevreden. Het artikel besteld vanwege de 50% korting, daarom dus maar de gok genomen. Goed ingepakt. Netjes.
Condities voor eventueel ruilen zijn minder gunstig dan de meeste webwinkels. Verder kijk je tegen we website van Bever aan met een ander logo. Het is dezelfde eigenaar. Maar qua service lijkt het erop dat voor online bestellingen je vele malen beter gewoon naar de Bever toegaan. Mijn intentie bij ruilen was ook om bij een fysieke winkel het artikel terug te brengen.
Het is overigens opvallend dat ze niet echt iets doen aan de slechte review scores op deze website en andere websites...
Ordered something 03/01/2025. 10/01/2025 they sent an email that there was a delay and that I was going to recieve an email with more info in the next days...28/01/2025 I sent another email asking where my order was. I did not get a reply back. Is the second order I do during the sales and the second order that goes wrong. If you want to make an online shop you need to make sure your stock is updated. Thanks to paypal I will get my money back.
Klantenservice zoals meerderen al hebben aangegeven “waardeloos”. Kans op antwoord lijkt stilaan kleiner dan de kans op een lotje winnen.
Eerste poging rond nieuwjaar. Mailtje terug “vraag omgezet in dossier 117089x”, het is momenteel erg druk. Het kan een paar dagen duren.
Poging 2 een week later als reply all op de voorgaande.
Ondertussen poging 3…
Ik heb het vermoeden dat er meer moeite wordt gestoken in het standaard antwoord op deze pagina posten dan om echt klanten van dienst te zijn.
Kwaliteit van goederen wordt geregeld geopperd bij jullie superieur te zijn, helaas niet mijn ervaring.
Ter info @asadventure: recent ook bij Decathlon support gecontacteerd. Supersnel antwoord en meteen vergissing rechtgezet. Dag nadien alles in huis.
Jullie kunnen op zijn minst iets leren over snelheid van respons. Het gevoel dat je er als klant toe doet, maakt vele fouten goed…
Ik hoop in de toekomst hier een betere review te mogen posten, maar voorlopig zou ik “0” sterren willen geven.
Bart
Le service entretien de chaussure est une arnaque. J'avais un reçu un bon pour entretien lors de l'achat. Mais, comme toujours quand on veut tromper le client, il était indiqué en tout tout petit en bas au verso une durée limitée, dans mon cas limitée à 7 mois après l'achat. Evidemment on me l'a dit au moment de payer, pas quand j'ai apporté les chaussures. Résultat : 19€ pour récupérer des chaussures avec juste un peu d'imperméabilisant, des lacets moches et les semelles qu'on a abimées en les enlevant car elles étaient collées. Perte de temps et d'argent. Je déconseille ce service.
Commande annulée après 15 jours sans explication.
Plus qu'à commander les produits chez un concurrent au prix fort, les soldes étant clôturées.
5 dagen na mijn bestelling krijg ik een mail dat de bestelling is geannulleerd omdat de stock toch op blijkt te zijn. Schandalige service!
Ik heb een spijtige ervaring met de winkel te Mechelen gehad, hadden onze snowboards eerst voor een lagere huurprijs aangeboden en de store manager was toen vrij onbeleefd. Intussen een 10 maanden geleden.
Als je het snertgehalte van de Belgische bedrijfswereld wilt ervaren moet je eens bij AS Adventure in Zaventem gaan winkelen. AS Adventure is de neutrale zone in aankoopemoties rond Brussel. Ik wandel binnen en zie geen personeel. Ik kies mijn kleren en zie geen personeel. Een klant komt mij om uitleg vragen over de voorhanden zijnde maten in een model van jas. Een winkeljuffrouw snuistert in haar rekken zonder enige klant te bregroten noch te informeren. Ik kom met 3 hemden een jas en een jeans aan de kassa en daar staat een steriele kassiester. Zij is haast de lethargie nabij. Plots vraagt ze of ik een zakje wens. Een papieren zakje kost twintig cent zegt ze. Gelet op de hoegrootheid van mijn aankoop stel ik haar de vraag wie eigenlijk de CEO van de winkel is. Zij zegt Bea. Ik vraag Bea wie? Weet ik niet zegt ze en gaat steriel verder. Ik begin mijn goederen zelf in te pakken want de kassierster is volop bezig met 5 prijzen in te tikken...en de 20 cent van het papieren zakje. Ik word stilaan zeer ambetant en wens zo snel mogelijk de winkel te verlaten. Ik roep nog..ik kom hier voor 568 euro kopen en u vraagt of ik een papieren zakje van 20 cent wil? Vind U dat normaal? Ja dat vind ze normaal. Bij mijn laatste aakoop kocht ik voor een paar honderd euo en liep buiten op de parking in de regen met een pakje kleren waar aan de andere kant met heel veel liefde en een super bedrijfs ethiek aan gewerkt was. Bea ...Wat een schandaal!! oh ja uw kassiester wou me noch per c de rekening overhandigen. Dat papiertje mocht ze houden hoor.
Ik ging voor wanelschoenen, voeten werden vriendelijk opgemeten en er werd een schoen voorgesteld van merk Lowa want dit was de enige die deze maat hadden. Gepast maar zei dat is te groot waarop verkoopster zei ik ga u geen kleiner maat evrkoepen want dit is uw maat, dus deze gekocht maar na een paar wandelingen echt te groot, nu kleinere maat gekocht en zelfs deze is te groot hoe betrouwbaar is het systeem v voetopmeting zou ik zo zeggen dus ondertussen 500€ armer en nog geen passende wandelschoen echt schandalig
Het verwonderde me zo veel negatieve reviews te lezen, ook over de online retour service. Ik kocht er een (te) dure julbo skihelm online, wat blijkbaar een productfout in de visor zat. Gezien ik op skireis geen andere helm mee had (gelukkig wel een goedkope, maar goede skibril) moest ik de helm wel een weekje dragen, waardoor er gebruikssporen waren. Ik was na terugkomst van de skireis direct naar de winkel in Kortrijk gegaan, waar ik het probleem aankaartte. Emiel van de ski afdeling heeft het probleem aanhoord en onderzocht. Ondanks er gebruikssporen waren (anders was het een week skiën zonder helm)… kreeg ik een full store credit, gezien het probleem blijkbaar gekend was. En Emiel heeft me ook een andere helm aangeraden, die ik uiteraard direct heb gekocht! Bedankt aan het volledige team van ASA Kortrijk. U was geweldig.
Online bestellen en iets retour sturen is een nachtmerrie. Ze betalen je niet terug als er duidelijk op de tracking staat dat het afgeleverd is. Benieuwd of de terugbetaling nog zal volgen. Ik raad het ten zeerste af om hier te bestellen.
Venant de la Meuse, je me rendais souvent à votre magasin à Thillois. J'avais une carte cadeau arrivant à expiration le 20 décembre. Malheureusement, pour raison de santé, je n'ai pas pu venir pour utiliser cette carte Je suis venue le 26 décembre , trop tard hélas. Je suis très déçue.
I ordered and paid online. My order was supposed to be ready for pick-up within 5-6 hours. After 24 hours still no news. I rang the customer service which directed me to the shop in Drogenbos. The employee in Drogenbos categorically refused to check whether they had the item in the shop (no time) and hung up the phone!
Ping pong between the shop and the customer service and nobody takes ownership nor cares.
J’ai passé 2 commandes pour le même produit pour être certaine d’être livré à temps pour mon départ au ski et aucunes des 2 n’est arrivée !
Du coup pas de casque pour mes garçons !!!
Je trouve cela incorrecte de promettre une livraison que ce soit en magasin ou à domicile dans un délais qu’on ne respecte pas !!!!
Et pas de solution à donner , c’est honteux !
Bref c’est une mauvaise expérience et les personnes au téléphone ne savent pas aider , à part dire qu’elles ne comprennent pas pourquoi le colis n’est pas expédié de l’entrepôt ???
AUCUN geste commercial !
J’avais acheté pour ma fille un gobelet à 15€ pour le camping qui avait un sigle avec de la vaisselle dessus (fourchette et assiette) j’ai pense naturellement qu’il s’agissait du sigle pour le lave-vaisselle ; donc je le lave avant sa première utilisation mais il ressort tout ternis et malgré plusieurs avis de vendeurs qui m’ont affirmé que c’était compatible avec le L-V, le service client AS Adventure me dit que c’est un sigle pour dire que… le gobelet est compatible avec la consommation seulement ! Absolument TROMPEUR et aucun geste commercial pour un premier achat chez eux d’une valeur de 15€ !
Je n’achèterai dorénavant plus de matériels techniques chez cette marque qui se montre peu commerciale.
Très mauvaise expérience !!!

Antwort von A.S.Adventure
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.