Wij waren op zoek naar een urne voor onze overleden Berner sennenhond. We wouden een warme en vooral unieke urne. Artemis urnen voldeden meteen aan onze verwachtingen. Het contact met Ram verliep... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer mooie en handgemaakte urnen! Ik heb lang gezocht om een sobere en stijlvolle urne te vinden voor mijn mama die onlangs is overleden en kwam gelukkig Artemis tegen. Ik kreeg een hele goede uitleg,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Toen ons hond Levi overleed wilden wij een mooie urn voor hem zoeken. Via Googelen hebben wij mooie en bijzondere urnen bij Artemis gezien. Bij het eerste contact met Artemis kregen wij een warm, hulp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We zijn Ram enorm dankbaar voor de zeer vriendelijke, integere en respectvolle communicatie en service die we kregen, toen we hem contacteerden voor een urne voor ons babytje. Dit heeft enorm veel voo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Industrielaan 18D unit 7, 9660, Brakel, Belgien
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Artemis urnen
Super fijne en vriendelijke klantenservice en prachtige kwaliteit urn. Werd heel goed verpakt heel snel geleverd.

Antwort von Artemis urnen
Artemis heeft ons op een hartverwarmende manier ontvangen en een mooi exemplaar van de gewenste urn laten kiezen. Je voelt de liefde voor hun werk. Mooi om mijn moeder zo te kunnen gedenken.

Antwort von Artemis urnen
Goede en vriendelijke informatie. Product is prachtig volledig naar verwachting.

Antwort von Artemis urnen
Kwalitatief goed en een hele mooie urn.
Fijne communicatie tot aan de verzending. Op tijd! We kijken terug op een mooi traject samen met Ram.
🙏🏽

Antwort von Artemis urnen
Vooral de aardige en vriendelijke communicatie via de mail heeft me erg goed gedaan! De urn was ook prachtig en met veel zorg gegraveerd en daarna opgestuurd.

Antwort von Artemis urnen
De service is uitmuntend! Ram heeft er persoonlijk voor gezorgd en opgevolgd dat de levering tijdig werd bezorgd. Wij waarden zijn persoonlijke inzet enorm. Ook de urne is bijzonder mooi en uitstekende kwaliteit. Zo dankbaar dat ik jullie website heb gevonden.

Antwort von Artemis urnen
Zeer aan te raden. Buitengewone service. De heer Ram Broekaert was het geen moeite te veel om te helpen een goede keuze te maken van het gewenste product, in ons geval een urn.

Antwort von Artemis urnen
Alles keurig geregeld. Zelfs foto's met diverse kleuren van dezelfde glazuur, om hier uit te kiezen.
Het waren 5 sterren geweest als er ook meteen een factuur meegeleverd was. Had ik nodig voor de erfbelasting

Antwort von Artemis urnen
Fijn persoonlijk contact gehad over de kleur van de urn, zodat het hele plaatje van de urn klopte. Netjes verzonden. Echte aanrader voor een waardige plek voor geliefden die niet meer bij ons op het aardse zijn… <3

Antwort von Artemis urnen
Prima geholpen en zeer attent met de communicatie over de producten. Geeft goed advies en is duidelijk. Echt heel tevreden over deze persoon.

Antwort von Artemis urnen
Duidelijke site, fijne e-mails met informatie over het verloop van de bestelling.

Antwort von Artemis urnen
Zeer prettige communicatie en betrokken reacties

Antwort von Artemis urnen
Duidelijke website, mogelijkheid om opmerkingen te plaatsen. Goede verzending.

Antwort von Artemis urnen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.