Wij waren op zoek naar een urne voor onze overleden Berner sennenhond. We wouden een warme en vooral unieke urne. Artemis urnen voldeden meteen aan onze verwachtingen. Het contact met Ram verliep... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer mooie en handgemaakte urnen! Ik heb lang gezocht om een sobere en stijlvolle urne te vinden voor mijn mama die onlangs is overleden en kwam gelukkig Artemis tegen. Ik kreeg een hele goede uitleg,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Toen ons hond Levi overleed wilden wij een mooie urn voor hem zoeken. Via Googelen hebben wij mooie en bijzondere urnen bij Artemis gezien. Bij het eerste contact met Artemis kregen wij een warm, hulp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We zijn Ram enorm dankbaar voor de zeer vriendelijke, integere en respectvolle communicatie en service die we kregen, toen we hem contacteerden voor een urne voor ons babytje. Dit heeft enorm veel voo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Industrielaan 18D unit 7, 9660, Brakel, Belgien
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Artemis urnen
Hele goede service. Mijn eerste keus was niet mogelijk, goed geholpen om een nieuwe keuze te maken. Heel vriendelijk en behulpzaam. Erg tevreden met het eindresultaat.

Antwort von Artemis urnen
Mooi geleverd ! Netjes verpakt ! Helemaal tevreden . De mini-urnes krijgen een mooi plaatsje . Dank !

Antwort von Artemis urnen
Na de eerste bestelling contact opgenomen of deze met nog een bestelling kon worden aangepast. Vriendelijk te woord gestaan. Dit was geen enkel probleem en hierdoor kwamen ook de bezorgkosten nog vervallen.

Antwort von Artemis urnen
Erg hulpvaardig en vriendelijk. Ook zeer begripvol. Hele fijne mensen die mooie producten maken. Unieke makerij, die er niet te typisch uitziet als een urn.
Verzending was ook heel zorgzaam gedaan. Stevig beschermd met recyclebare materialen.

Antwort von Artemis urnen
De hulp en service van dit bedrijf zijn uitzonderlijk. Bij het uitzoeken van een urn, een zeer persoonlijk proces, is het fijn om te ervaren hoeveel zorg en aandacht er aan mijn wensen werd besteed. Nogmaals dank hiervoor.

Antwort von Artemis urnen
Super mooi en duurzaam verpakt. Een heel klein stukje troost na een groot verlies. Prachtige kwaliteit en een mooie laatste rustplaats voor je dierbare.

Antwort von Artemis urnen
We zijn heel goed geïnformeerd over het uitkiezen van de urn. De urn is heel mooi, alleen wat donkerder dan op de foto. De urn was keurig verpakt voor verzending.
Bestellen via internet ging heel gemakkelijk en alles is heel snel afgehandeld.

Antwort von Artemis urnen
Ontzettend tevreden over de prachtige urn.
De levering ervan was volgens planning en de urn was zeer zorgvuldig verpakt.
Het contact vooraf was warm en heel vriendelijk, hartelijke dank daarvoor Artemis.

Antwort von Artemis urnen
Telefonisch goed te woord gestaan.
De verpakking was keurig verzorgd.

Antwort von Artemis urnen
Zeer discreet omgaan met verlies en luisterend zijn en mogelijkheden bieden. Erg blij met de urn voor ons dochtertje.

Antwort von Artemis urnen
Behalve de ruime keuze aan mooie ontwerpen is de service buitengewoon. Er wordt snel gereageerd op vragen en extra foto's gestuurd om de keuze makkelijker te maken.
Het object wordt buitengewoon netjes verpakt waardoor de kans op beschadiging minimaal is tijdens de bezorging.
Hier kunnen veel bedrijven iets van leren. Dank je wel

Antwort von Artemis urnen
Zeer prettig persoonlijk contact en een prachtig product. Ontzettend tevreden!

Antwort von Artemis urnen
Heel sereen bedrijf. Weet perfect te reageren en te handelen in deze moeilijke momenten van het leven. Ook zeer mooie en gepaste producten. Ik kan dit bedrijf enkel maar aanraden.

Antwort von Artemis urnen
Na een lange zoektocht om twee mooie urnen te zoeken voor een geliefd familielid die we moesten afgeven, vond ik éindelijk Artemis Urnen. Alles behalve de klassieke, typische - soms kitschy urnen die standaard ten toon staan (HOERA!).
Enorm goed begeleid geweest in de keuze die ik uiteindelijk maakte. Tussen een gezellige en serene babbel + koffie werd het maakproces van de urnen mij uitgelegd en kreeg ik ook elke vorm en kleur te zien die ik wou.
Bedankt voor de snelle levering, de extra moeite, én het mooiste aandenken die ik me kon wensen op mijn kast (zonder dat anderen meteen doorhebben dat dit niet “zomaar” een meubelstuk is).

Antwort von Artemis urnen
Prima communicatie (heel belangrijk!), mooi product, prima bezorging.

Antwort von Artemis urnen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.