Jeg er 100% tilfreds. Alle behandlinger bliver foretaget af faglig dygtigt personale, der giver deres behandlinger efter, det behov vi som kunder har. Det er altid en glæde at komme til en behandling... Mehr ansehen
Gavekort Købte et gavekort online, hvilket fungerede som det skulle
Jeg har fået den bedste service, man kan forestille sig! Varerne blev bragt til døren👍 og virkelig fantastisk rådgivning med hensyn til hvordan jeg skulle bruge produkterne😊 Rigtig gode produkter... Mehr ansehen
Jeg er altid meget tilfreds med både produkter og behandlinger fra Art by Cat. Sidste lørdag bestilte jeg to produkter på hjemmesiden og kun få timer senere blev de leveret på min adresse. Service i t... Mehr ansehen
VELKOMMEN Her finder du alle vores populære produkter fra klinikken. Forkæl dig selv eller en du holder af med populære produkter fra blandt andet Decléor, Elemis, M2-Beatué, BareMinerals. På shoppen finder du et bredt udvalg af hudpleje produkter og Make-up. God shoppelyst fra ArtByCat temaet
Rungsted Strandvej 107, 2960, Rungedsted kyst, Dänemark
- 28443414
- catharina@artbycat.dk
- artbycat.net
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God mindre klinik med et godt udbud af…
God mindre klinik med et godt udbud af behandlinger og skønt personale
Jeg har fået den bedste service
Jeg har fået den bedste service, man kan forestille sig!
Rigtig gode produkter som virkelig har hjulpet på min hud.
De varmeste anbefalinger herfra😊
Hurtig levering og lige til døren
Hurtig levering og lige til døren! Dejligt!! Elsker jeres produkter og håber, at I snart kan åbne igen for behandlinger!
Professionelle, imødekommende og smilende
Altid søde, imødekommende og meget dygtige. Har fået behandlinger hos Art by Cat i 9 år, og er meget glad for at komme hos dem.
Dejlig personlig vejledning
Dejlig personlig vejledning. Nem bestilling og hurtig leveringen :-) helt igennem en dejlig oplevelse.
God service og gode produkter.
Superb service og de bedste produkter
God service og hurtig levering
Jeg købte en julegave fra ArtByCat shoppen. Det var nemt og produktet kom efter 2 dage. Jeg var også i kontakt med deres kundeservice, som svarede hurtigt. Rigtig god service- vil helt sikkert anbefale shoppen videre.