Havde købt en ring til fruen i gave den knækkede desværre skrev så til den og bum inden for en dag svarede de og sender en ny ring retur virkelig god service
Opdatering!!! Efter denne anmeldelse kontaktede Maja mig, og sagen blev hurtigt bragt i orden. Jeg fik, som lovet, refunderet beløbet. De fire stjerner gives for løsningen på problemet, den m... Mehr ansehen
3. X jeg nu handler hos ARHMS: Flotte & elegante smykker. Flot & elegant indpakning. Så Hurtig levering. Elsker de smukke smykker. Handler meget gerne én 5-6-7. X hos ARHMS igen-igen da de er T... Mehr ansehen
Flotte smykker, hurtig levering og meget hurtige og super søde svar på kundeservice. Jeg har en gang fået tilsendt et nyt par øreringe uden problemer, da et par desværre gik i stykker. Denne gang havd... Mehr ansehen
Hos ARHMS har det lige fra første dag været intentionen at sælge smukke smykker til en pris, som er til at betale. Hos os betaler du ikke for mærket men for kvalitet og design. Vi arbejder med kunden i centrum, og for os starter og slutter det hele med god kundeservice. Du kan altid kontakte os over mail eller Instagram @arhms_smykker . Husk - ægte skønhed kommer indefra <3
København, Dänemark
- Info@arhms.dk
- arhms.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super hurtig levering og smykkerne…
Super hurtig levering og smykkerne svarer helt til forventningerne.

Antwort von Arhms.dk
Service og produkt i top!
Hurtig forsendelse og ikke mindst et smukt produkt. Det er IKKE sidste gang jeg har handlet hos Arhms.

Antwort von Arhms.dk
Simpelhent bare så iorden.
Simpelhent bare så iorden.
Allerede kort tid efter at have lagt ordre, var varen pakket og nærmest sendt afsted.

Varmeste anbefalinger!
Super fine smykker og rigtig god service! Kan kun give Arhms.dk mine varmeste anbefalinger 😃

Antwort von Arhms.dk
Hurtig levering og venlig og hjælpsom…
Hurtig levering og venlig og hjælpsom personale.

Antwort von Arhms.dk
Hurtig levering og lever op til det de…
Hurtig levering og lever op til det de lover.

Antwort von Arhms.dk
Hurtig service og smukkeste smykker i…
Hurtig service og smukkeste smykker i den fineste indpakning.

Fantastisk service fra Maja
Fantastisk service fra Maja - helt ud over det forventelige.
Du får lige en 6. stjerne fra mig ;)