Bestilte et RTC til 33 kr. + 9kr. i forsendelse. Plusserne: * Hurtig levering * Nemt at finde ud af * Billig forsendelse Minusserne: * Indpakningen er 'blot' bobleplast, hvorfor kr... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Gode priser, fremragende service og hurtig levering. Jeg bestilte mine varer, og mindre end 1 time senere, var de pakket og sendt videre til PostNord. Jeg har købt "NodeMcu Lua WIFI V3 ESP-12E ESP826... Mehr ansehen
Bestilte forleden dag et par dele hos Arduinotech.dk, varerne ankom idag, vel beskyttet mod Postvæsenet! :) priserne - vil jeg vove at påstå - er bland de bedste i hele DK, in fact - det eneste ste... Mehr ansehen
Arduinotech vil jeg helt klart anbefale til andre elektronik interesserede! Jeg manglede nogle dele, de blev bestilt fredag formiddag, og allerede inden for en time eller halvanden, var ordren s... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god service på trods af en dårlig…
Super god service på trods af en dårlig fragtmand som ødelagde min første ordre handlede shoppen hurtigt og gav mig en ny ordre uden bøvl. Tusind tak for mega god service!
Hurtig levering og kvalitetssikret
Hurtig levering af KSGER T12 loddestation. Som altid med loddestationer (især fra Kina) er kvalitetstjek en nødvendighed. Jeg kan se at Arduinotech allerede har gjort dette og det gør mig til en glad og tilfreds køber.
Ikke sidste gang jeg køber herfra
Fin service (3,5 stjerne)
3,5 stjerne
Jeg bestilite en højtaler/buzzer som gik i stykker på trods at jeg rent faktisk havde haft den brugt. Tilgengæld fik jeg den returnet. Man kunne måske godt forvente en form for kvalitetskontrol af de ting de sælger samt lidt hurtigere service (er/var igang med et eksamensprojekt, så vi havde også en smule travlt, så tag lige det i betragtning når i køber her)
Men som sagt, fin service
Godt udvalg og hurtig levering!
Har bestilt flere ordre over en kort periode. Alle er kommet frem indenfor 2 hverdage, så super levering (og forsvarligt pakket ind)!
Der er også nem adgang til dataark og manualer for komponenterne, samt en nogenlunde beskrivelse af produktet. Dog kunne jeg godt bruge selve komponenternes tag/navn (fx "TDA7297" o.lign.) så det er nemmere at slå op.
fin hjemmeside mine ting kom frem de…
fin hjemmeside mine ting kom frem de var lidt værre kvalitet end jeg havde regnet med men i forhold til prisen var det stadig bedre end jeg havde betalt for. kan klart anbefales
Good service
Had troubles with an item I bought. Sent it back and was refunded within 24 hours.
Kina priser kommer til Danmark!
Simpelthen fantastisk med sådan en shop i DK! Har været derude og hente stumper et par gange nu, og der er styr på tingene og priserne er helt i bund. Kan kun anbefale det!
Perfekt
Produkterne kom i perfekt stand. God service og meget hurtig levering.
Nu modtaget, men Postnord er åbenbart mega langsomme.
Rettelse:
Min varer er ankommet, det var åbenbart Postnord, der var mega langsomme til at få den frem.
Original tekst:
Har bestilt lidt småting, og bedt om af få dem tilsendt som et alm brev. Det er så over en uge siden det skulle være afsendt, og jeg har stadig ikke modtaget noget. Har ellers aldrig haft problemer med at modtage post.
Total iorden service
Total iorden service. Kan kun stærkt anbefale au benytte arduinotech.dk til køb af jeres hobby komponenter.
Dårlig service
Dårlig service
Handler ikke der mere
Jeg har købt RF-ID USB kortlæsere to…
Jeg har købt RF-ID USB kortlæsere to gange og alt har fungeret fint.
Billigt skidt
Nem Bestilling og hurtig levering. Varerne er ikke af særlig god kvalitet selvom de skriver at det er god og høj kvalitet. Når man skriver, fordi det er i stykker, er der Ikke forståelse for situationen. Man bliver affærdiget med at det er nok en selv der har været voldsom. Brug dem ikke

Antwort von Arduinotech
Elendig service og dårlige produkter
Købte en Ultrasonic Mist Maker. Den er helt korrekt sat op og virker i 65 minutter og derefter stopper den pludselig med at virke. Virksomheden vil ikke bytte den eller give penge retur.

Antwort von Arduinotech
Fin service og omgående levering med…
Fin service og omgående levering med DAO. Alt fungerede og fin telefonisk rådgivning af Torben før ordreafgivelse.
Jeg har købt flere dele gennem firmaet
Jeg har købt flere dele gennem firmaet. God pris og hurtigt levering. Seneste ordre var der dog en strømforsyning der gik i stykker efter 2 dages brug. Men samme dag jeg kontaktede firmaet, sendte de en ny erstatning til mig. Super service.
Overholder ikke købeloven
Som flere andre skriver overholdes købeloven ikke, og der er ingen hjælp at hente hvis varen er defekt eller går i stykker. Hvilket nok ofte vil ske før eller siden, da det primært er billige kina-varer der forhandles

Antwort von Arduinotech
Superfint sted at handle…
Superfint sted at handle Arduino-relateret materiale. Har handlet adskillige gange, og aldrig problemer. Jeg har et par gange også haft brug for telefonisk kontakt. Heller ingen problemer.
Jeg har fundet nogle Kina-ting på nettet billigere, men der er op til to mdr. ventetid. Og hvad så hvis der er fejl, Hvordan returnerer man så? - eller som mange oplever: Varen kommer slet ikke.Så hellere leve med PostNord.
God oplevelse :)
arduinotech.dk. SUPER oplevelse
arduinotech.dk leverer varerne til tiden. Gode priser. Hæderlig hjemmeside. Stort udvalg. Jeg har kun de bedste oplevelser med at handle med dem.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.