Bestilte et RTC til 33 kr. + 9kr. i forsendelse. Plusserne: * Hurtig levering * Nemt at finde ud af * Billig forsendelse Minusserne: * Indpakningen er 'blot' bobleplast, hvorfor kr... Mehr ansehen
Gode priser, fremragende service og hurtig levering. Jeg bestilte mine varer, og mindre end 1 time senere, var de pakket og sendt videre til PostNord. Jeg har købt "NodeMcu Lua WIFI V3 ESP-12E ESP826... Mehr ansehen
Bestilte forleden dag et par dele hos Arduinotech.dk, varerne ankom idag, vel beskyttet mod Postvæsenet! :) priserne - vil jeg vove at påstå - er bland de bedste i hele DK, in fact - det eneste ste... Mehr ansehen
Arduinotech vil jeg helt klart anbefale til andre elektronik interesserede! Jeg manglede nogle dele, de blev bestilt fredag formiddag, og allerede inden for en time eller halvanden, var ordren s... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bestilte en digital laser…
Bestilte en digital laser omdrejningstæller. Kom dagen efter. Virkede perfekt
Bestilte 3 development board om…
Bestilte 3 development board om torsdagen og fik en mail om fredagen at varerne var klar til afhentning i pakkeshoppen.
Det var f&ndeme hurtigt🙂
Alt var pakket fint ind.
Handler jeg der igen? Ja helt klar
Sikker leverandør
Har handlet her flere gange og aldrig oplevet problemer. Hurtig levering. Jeg har med succes fået byttet en vare, som viste sig at være defekt.
Grådig garagebutik uden kundeservice.
Elendig kundeservice.
Pas på denne butik, titlen på produkterne er misvisende og samtidig er beskrivelserne under hvert produkt kopieret direkte fra Alibaba.
Kontakter man manden bag, så det bare og betale ved kasse ét.
Find et andet sted til dig hobbygrej.
God oplevelse
Har bestilt derfra 2 gange uden problem. Hurtig levering, hurtig svar fra deres online hjælp. Jeg havde et problem med en af mine circuit boards som de meget hurtigt svaret på og hjalp mig fikse.
lidt skuffene køb
købte en robot arm kit til 1800 kr dsv er kvaliteten ikke særlig god og skruene passer ikke i de huller de skal i, og der mangler værktøj til at montere så det skal man ud og købe værktøj vis man vil bygge den.så lidt øv oplevelse. men hurtig lervering
Gode produkter og god service
Gode produkter og god service. Hurtig levering og i rigtig god indpakning.
Kan varmt anbefales
Hurtig med mange lagervarer
Hurtig, billig nok, stort udvalg. Tja helt perfekt faktisk!
Godt sted at købe fra
Det er nogle meget gode priser og de har også hurtigt support. Der er også en okay stor udvalg af produkter at vælge imellem.
Jeg vil rekommandere at købe fra Arduinotech :)
Hurtig levering, god pakning og rigtige varer
De sørgede for hurtig levering, havde pakket forsvarligt ind, og det var de rigtige varer. Hvad mere kan man ønske, når prisen også er rimelig :-)
Super-duper...
Hurtig svar på henvendelser til 'info'
Hurtig ekspedition af ordrer.
Solid emballage så ingen komponenter bliver mast af PostNords håndtering.
Lidt smalt udvalg, men gode priser.
Kommer helt sikkert igen.
Modtaget 2 Arduino nano v3 der ikke…
Modtaget 2 Arduino nano v3 der ikke virker de har en falsk FTDI chip som nogle versioner af Windows "bricker" og dem jeg modtog var programmeret med en blink sketch, og kopi sikret så yderligere programmering var umulig.
Jeg har forsøgt at skrive mails og fik en fin mail i dag hvor jeg skulle anmelde de produkter jeg havde købt men lige meget hvor mange gange jeg har forsøgt at skrive den negative anmeldelse bliver den slettet, jeg er utrolig langt fra tilfreds og jeg føler mig snydt og bedraget.
I bliver nød til i det mindste at svare på mails, eller acceptere jeg har problemer med de produkter i har solgt mig og forsøge at gøre det godt igen. Istedet for bare at stikke hovedet i busken. Ellers ender jeres forretning et uheldigt sted.
Kort sagt gør det godt igen.
Ring
Ring, ringere, ringest...
Lad være med at handle her. De er uprofessionelle sælger produkter som ikke har dokumentation.
Spild af penge ...
Gode priser
Gode priser, fremragende service og hurtig levering.
Jeg bestilte mine varer, og mindre end 1 time senere, var de pakket og sendt videre til PostNord. Jeg har købt "NodeMcu Lua WIFI V3 ESP-12E ESP8266" og "NodeMcu Lua WIFI Baseplate ESP8266 testing" samt "Geeetech StepStick A4988 Stepper Motor Driver" som virker perfeckt. testet og ingen problemer. Tak ArduinoTech.
Lynhurtigt respons
Lynhurtigt respons på små fejl på en bestilling, og erstatningsdel var send af sted denne samme dag. Godt og ærligt service.
De varmeste anbefalinger
Gode priser, fremragende service og hurtig levering.
Jeg har handlet her en del til mit arbejde, som lærer, og har aldrig oplevet nogen problemer.
Alle produkter har virket upåklageligt, hver eneste gang.
På hjemmesiden er der eksempler, som er så nemme at følge, at elever i udskolingen kan lave kredsløbene uden vejledning, når de først er blevet instrueret i at bruge et breadboard og Arduino IDE
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Sindssyg hurtigt indpakning! Jeg bestilte mine varer, og mindre end 1 time senere, var de pakket og sendt videre til PostNord. :) Derudover modtog jeg pakken dagen efter! Jeg kan varmt anbefale dem, de har også et kæmpe lager. Tusind tak for den fantastiske oplevelse, Arduinotech!
Rigtig god oplevelse og fantastisk kundeservice
Jeg har handlet et par gange hos Arduinotech, og har altid haft en super god oplevelse.
I dag stod jeg så og manglede en gave akut, sent om eftermiddagen, meget kort før lukketid. Jeg lagde en ordre, med en note om at jeg håbede, den ville kunne blive afsendt hurtigt. Arduinotech sørgede for at varen blev sendt af sted med det samme og med hurtigste leveringsmetode, så den nu når frem til tiden. Tusind tak for den fantastiske oplevelse!
Jeg har også skrevet til dem en gang angående et nyt produkt, og fik svar rigtig hurtigt. Kort efter havde de produktet i deres sortiment til en god pris.
Jeg kan klart anbefale Arduinotech 🙂
Ingen problemer og hurtig levering
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.