Arca Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker Arca! Søde trænere, good value for money, massere af forskellige hold og centre, kompetent undervisning i alt hvad crossfit har at byde på! Derudover har de fantastisk kundeservice. De var mege... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Arcas koncept er grundlæggende fint, men det trænger til en opdatering. Specielt til prisen efter der er indført moms. Value for money er for lille ift faciliteterne. Først og fremmes... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker ARCA! Den beste beslutning jeg har taget å bli med min kollega på en Wod a friend trening! Sjov og lærerikt fra første trening og man merker progressjon ret hurtig! Hyggelig miljø og støtt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har altid trænet, men for første gang synes jeg faktisk, at træning er sjovt. Jeg får et kick ud af at komme ned i centret og give den max gas i 60 minutter sammen med en masse skønne mennesker, som f... Mehr ansehen

1. Fitnessstudio
  2. Sporthalle

Vom Unternehmen geschrieben

Arca er Danmarks største udbyder af holdtræning af meget høj kvalitet. Vores tilgang til træning er unik og vi tror på, at du bliver bedre, sundere og stærkere af at træne med os. Arca betyder box på latin. En box er meget mere end et træningscenter og her er vi fælles om at træne. Fælles om at udfordre kroppen, lege, løbe og svede. Vi er ikke et fitnesscenter. Her er ingen spejle, ingen instruktør med mikrofon og ingen, er overladt til sig selv. Arca startede vi, da vi drømte om bedre og sjovere træning end hvad du kan finde i de gængse fitnesscentre – og fordi det ikke passede ind i deres verden. Vi ville bevæge os, uden at blive begrænset af æstetik, maskiner og monotone workouts. Derfor er dét, vi laver hos Arca ikke noget, du finder andre steder. I dag dukker tusindvis af medlemmer op hver dag op og træner, og selvom vi nu er at finde i alle de større danske byer, er det stadig din lokale box, du træner hos. Vi tilbyder ubegrænset træningsmuligheder i alle boxe og du bliver altid taget godt imod, uanset hvilken box, du træder ind i. Hver eneste box omfavner det helt særlige træningsfællesskab, hvor du kender din træner og hilser på ham og hende, du træner side om side med. Kom ned og træn med os i en af vores 20 boxe i Danmark.

Arca - Sundere. Stærkere. Sammen

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Arca er vi fælles om træningen. Dig og din træner – og resten af holdet. Sammen knokler vi for at blive sundere og stærkere. Vi bruger vores krop til dét, den er skabt til, udfordrer den og lærer nye færdigheder.
Træning hos os er sjov og effektiv træning. Vi træner funktionelt og intelligent, så vi både styrker kroppen nu og på lang sigt. Vi bruger alt fra sjippetov til kettlebells og tilrettelægger træningen så alle kan være med.

Promotion box for Arca

Få et godt opstartstilbud!

Kom i dit livs form. Meld dig ind i dag og spar minimum 650 kr.!

Hervorragend

Alle Bewertungen

171 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Very kind team

Always available to help you

2. November 2025

Hi Gian.
Thank you so much for your kind words! 💪 We're always here and happy to help whenever you need it.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gode hold og dårlige faciliteter

Elsker hold og trænerne, men lokalerne er simpelthen så slidte og beskidte. Det samme er meget af det udstyr som ikke er vægte.
Ærlig talt, man føler man bør tage et bad efter man har været i bad i Arca.

24. Oktober 2025

Hej Oscar.
Tak for din ærlige feedback 🙏
Vi sætter stor pris på, at du deler dine oplevelser både de gode og de mindre gode. Det betyder meget for os at høre, at du er glad for vores hold og trænere 💪
Vi tager din kommentar om rengøring og vedligeholdelse alvorligt og sørger for, at det bliver taget videre til de rette personer. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode trænere, programmer og service!

Mega godt sted at træne! Gode trænere, godt fællesskab, gode programmer og god service når man kontakter dem. Varm anbefaling herfra, har gået her i 8 år og det bliver ved med at være både sjovt, hårdt og lærerigt. Kan stadig mærke jeg udvikler mig hele tiden.
Også en anbefaling som gravid og efterfølgendemed baby på Baby WOD til både at komme i gang igen og for fællesskabet.

31. Oktober 2025

Hej Christine.
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse
Det er så dejligt at høre, at du har haft glæde af træningen gennem alle årene, og at Baby WOD også har været en god oplevelse for dig som gravid og efterfølgende med baby. Vi bliver glade, når medlemmer trives både med træningen og fællesskabet 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig godt sammenhold og en meget…

Virkelig godt sammenhold og en meget anderledes oplevelse end de andre centre

16. Oktober 2025

Hej Kasper.
Tak for din anmeldelse! 🙏
Vi er glade for at høre, at du nyder fællesskabet og oplever, at Arca skiller sig positivt ud fra de andre centre 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig svar fra kontoret på deres mail

Hurtig svar fra kontoret på deres mail. Venlig skriftlig tone og den rette hjælp jeg eftersøgte. Skulle opsige en prøveperiode og kan derfor ikke sige så meget om centeret i sig selv! :-)

21. Oktober 2025

Hej Maria.
Tak for din anmeldelse! 🙏
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice og fik den hjælp, du havde brug for 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Masser af hold at vælge imellem

Masser af hold at vælge imellem. Dygtige og opmærksomme trænere. Kunne godt bruge nogle flere boxe i Aarhus, så jeg kan komme på endnu flere hold, da de populære tidspunkter ofte optages hurtigt:)

22. Oktober 2025

Hej David.
Tak for din fine anmeldelse og feedback! 💪
Vi er glade for at høre, at du er glad for holdene og trænerne 🙌 Vi tager helt sikkert dit ønske om flere boxe i Aarhus med i overvejelserne, det er altid fedt at høre, hvor efterspørgslen er størst!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Arcas kundeservice er altid velnlige og…

Arcas kundeservice er altid venlige og imødekommende og får løst det udestående der nu måtte være. Der kan gå lidt lang tid med besvarelserne, men det er til at leve med :-)

21. Oktober 2025

Hej Gitte.
Tusind tak for din ærlige og venlige anmeldelse! 🙏
Vi er glade for, at du oplever vores kundeservice som imødekommende og hjælpsom og vi tager din feedback om svartid til os, så vi kan blive endnu bedre 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik hjælp fra Patrick og han var super…

Fik hjælp fra Patrick og han var super god til at hjælpe til med min midlertidige udmeldelse. Kommer igen snart!

20. Oktober 2025

Hej Anders.
Tusind tak for din søde anmeldelse! 🙏
Dejligt at høre, at Patrick kunne hjælpe dig godt med din midlertidige udmeldelse.
Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen tilbage! 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

great customer service :)

I had to contact Arca customer service with questions about putting my membership on hold. They replied quickly and were very helpful, warm and sweet through the process.

17. Oktober 2025

Hi Maria.
Thank you so much for your kind review! 🙏
We’re really happy to hear that our team could help you quickly and warmly with your membership pause.

Quick response and helpful 😊

Quick response and helpful 😊

16. Oktober 2025

Hi Ourania.
Thank you so much for your kind words! 🙏
We’re really glad to hear you found our support quick and helpful 😊

Død telefon

Der var lidt knas med at tjekke ind, fordi min telefon var gået ud. Men jeg skrev en mail til kundeservice, og Patrick hjalp med at få rettet op på fejlen uden nogen problemer så jeg undgik en bøde 😊

15. Oktober 2025

Hej Sheraz
Tusind tak for din søde anmeldelse! 🙏
Dejligt at høre, at Patrick kunne hjælpe dig hurtigt, så alt blev løst uden problemer 😊

Fantastisk fællesskab!

Fantastisk fællesskab at være en del af. Motivationen har aldrig været højere. Dertil klasse kundeservice. Top!

13. Oktober 2025

Hej Mikkel.
Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Det er fantastisk at høre, at du både nyder fællesskabet, træningen og vores kundeservice 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Arca svarer altid venligt og hurtigt.

Arca svarer altid venligt og hurtigt.

Hej Bo.
Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Vi sætter stor pris på dine ord — dejligt at høre, at du oplever vores service som både venlig og hurtig 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hurtigt svar og god service

hurtigt svar og god service. god kommunikation

Hej Line.
Tak for din anmeldelse 🙏
Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og god service samt tydelig kommunikation 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Arca er stedet, hvis man ønsker hårde træninger med høj intensitet

Update: Problemet angående betaling er blevet løst, i samarbejde med en af Arcas medarbejdere, der var meget god til at indgå i dialog. Eneste frustration var, at det tog lidt lang tid, før vi fik problemet løst.

Jeg kan i stedet opdatere min anmeldelse og nu give Arca 5/5 (før var den 2/5).

Arca er stedet for dem, der ønsker at træne med høj intensitet i en times tid. Trænerne er søde og kompetente, og programmerne er hårde, men de fleste kan være med. Der er mange centre fordelt rundt omkring i landet (3 i Aarhus C, 10+ i KBH), og der er mange daglige hold.

Omend prisen er i den høje ende, synes jeg klart, at det er det værd - Arca er både sjovere og giver bedre resultater end andre fitnessudbydere. Som oftest har de et godt velkomsttilbud, hvis man overvejer om crossfit er noget for en.

Hej Lukas.
Jeg er utroligt ked af din oplevelse, jeg vil meget gerne se om jeg ikke kan hjælpe dig.

Du skal naturligvis ikke betale dobbelt for dit medlemskab under nogle omstændigheder. :-)

Gider du ikke sende mig en mail på kontor@arca.dk, så skal jeg nok være behjælpelig.

Jeg håber på at høre fra dig.

Edit: Hej Igen Lukas!
Jeg er super glad for at vi kunne få løst problemet så hurtigt! Det er super ærgerligt når den slags misforståelser sker, tak for at være så hurtig til at række ud. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Good training and great coaches.

Good training and great coaches.

9. Oktober 2025

Hi Marko.
Thank you so much! 💪 We're glad to hear you enjoy the training and our coaches — that means a lot to us!

Super fedt Crossfit center

Super fedt Crossfit center, og en rigtig god kundeservice.

Jeg har netop meldt mig ind hos Arca og oplevet nogle udfordringer, men da jeg henvendte mig til deres kundeservice fik jeg lynhurtigt support og mit problem var løst. Ikke nok med de har nogle rigtig dygtige træner og et super fedt miljø, så står de også til rådighed hvis man mangler hjælp.

6. Oktober 2025

Hej Juan.
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌
Det betyder meget for os at høre, at du både har haft en god oplevelse med vores trænere og kundeservice — vi gør altid vores bedste for at hjælpe hurtigt og skabe et stærkt fællesskab omkring træningen 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt træning center og god service når…

Godt træning center og god service når man skriver til dem i support

3. Oktober 2025

Hej Morten.
Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både træningen og vores support — det sætter vi stor pris på 💪

ARCAs personale er dedikerede

ARCAs personale er dedikerede, hjælpsomme, profesionelle og tager alting til øjenhøjde til hver enkelt medlem.

1. Oktober 2025

Hej Jonas.
Tusind tak for de flotte ord 🙏 Det betyder meget for os at høre, at du oplever personalet som dedikerede og nærværende – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give 💪😊

Team Arca

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr