Arca Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Arcas koncept er grundlæggende fint, men det trænger til en opdatering. Specielt til prisen efter der er indført moms. Value for money er for lille ift faciliteterne. Først og fremmes... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker ARCA! Den beste beslutning jeg har taget å bli med min kollega på en Wod a friend trening! Sjov og lærerikt fra første trening og man merker progressjon ret hurtig! Hyggelig miljø og støtt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har altid trænet, men for første gang synes jeg faktisk, at træning er sjovt. Jeg får et kick ud af at komme ned i centret og give den max gas i 60 minutter sammen med en masse skønne mennesker, som f... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fitnessstudio
  2. Sporthalle

Vom Unternehmen geschrieben

Arca er Danmarks største udbyder af holdtræning af meget høj kvalitet. Vores tilgang til træning er unik og vi tror på, at du bliver bedre, sundere og stærkere af at træne med os. Arca betyder box på latin. En box er meget mere end et træningscenter og her er vi fælles om at træne. Fælles om at udfordre kroppen, lege, løbe og svede. Vi er ikke et fitnesscenter. Her er ingen spejle, ingen instruktør med mikrofon og ingen, er overladt til sig selv. Arca startede vi, da vi drømte om bedre og sjovere træning end hvad du kan finde i de gængse fitnesscentre – og fordi det ikke passede ind i deres verden. Vi ville bevæge os, uden at blive begrænset af æstetik, maskiner og monotone workouts. Derfor er dét, vi laver hos Arca ikke noget, du finder andre steder. I dag dukker tusindvis af medlemmer op hver dag op og træner, og selvom vi nu er at finde i alle de større danske byer, er det stadig din lokale box, du træner hos. Vi tilbyder ubegrænset træningsmuligheder i alle boxe og du bliver altid taget godt imod, uanset hvilken box, du træder ind i. Hver eneste box omfavner det helt særlige træningsfællesskab, hvor du kender din træner og hilser på ham og hende, du træner side om side med. Kom ned og træn med os i en af vores 20 boxe i Danmark.

Arca - Sundere. Stærkere. Sammen

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Arca er vi fælles om træningen. Dig og din træner – og resten af holdet. Sammen knokler vi for at blive sundere og stærkere. Vi bruger vores krop til dét, den er skabt til, udfordrer den og lærer nye færdigheder.
Træning hos os er sjov og effektiv træning. Vi træner funktionelt og intelligent, så vi både styrker kroppen nu og på lang sigt. Vi bruger alt fra sjippetov til kettlebells og tilrettelægger træningen så alle kan være med.

Kontaktinformationen

Promotion box for Arca

Få et godt opstartstilbud!

Kom i dit livs form. Meld dig ind i dag og spar minimum 650 kr.!

Hervorragend

Alle Bewertungen

171 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hjælpsom support selvom teknikken…

Altid hjælpsom support selvom teknikken i selvbetjeningsmodulet havde fejlet.

6. Juli 2026

Hej Jakob.
Tusind tak for de søde ord! Vi er glade for at høre, at du har oplevet vores support som hjælpsom. Vi beklager samtidig, at der har været tekniske udfordringer med selvbetjeningsmodulet det tager vi til efterretning og arbejder løbende på at forbedre.

hjælpsomhed tillid forståelse

hjælpsomhed

1. Juli 2026

Hej Charlotte,
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord om vores hjælpsomhed – det betyder meget for os! 😊
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi håber at se dig igen snart.

Virkelig god kundeservice 🙏🏻

30. Juni 2026

Hej Weinrich,
Mange tak for din anmeldelse og de søde ord – det varmer virkelig at høre, at du har oplevet god kundeservice hos os!

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at se dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og nærværende kunderservice!

25. Juni 2026

Hej Mads.
Tusind tak for din anmeldelse! :-)
Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores kundeservice som både nærværende og hjælpsom 🙌

fun and welcoming

fun and welcoming! There are so many different classes to choose from and loctions, which is great!

25. Juni 2026

Hi Chloe.
Thank you so much for your review!

We're so happy to hear that you find Arca fun and welcoming! It's great to know you're enjoying the wide variety of classes and locations

Love the trainings

18. Juni 2026

Hi Adriana.
Thank you so much for your review!

We're so happy to hear that you love the training! We look forward to seeing you at many more sessions! :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

They are always helpful from the help…

They are always helpful from the help desk :).

21. Juni 2026

Hi Cristina.
Thank you so much for your review!

We're delighted to hear that you've had such positive experiences with our help desk. We're always happy to help! 🙌

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Udslidt koncept.

Først og fremmest er de fleste boxe decideret ulækre med mangelfuld rengøring. Bade og toiletter i klubben, posthuset, Garagen, Trykkeriet m.fl. har skimmel i hjørnerne er slidte, har manglende udluftning og har med andre ord udtjent deres værnepligt.

Udstyret er ofte slidt og uddateret, og der mangler basalt udstyr og træningsmuligheder. Slæder og prowlers men også ting som håndvægte. Træner man tungt er springet alt fra stort og går med 5kg’s intervaller fra 25-30-35-40-45 hvis man da overhovedet kan finde de tungere håndvægte.

Derudover mangler der accessories udstyr, nyere bænke uden huller, som kan stilles skråt, osv osv.

Konceptet er fint men det trænger til nye og friske ideer, til investering i faciliteter og til konkurrencedygtige priser.

Er mest af alt medlem pga manglende alternativer og nogle fine trænere og ildsjæle herunder Emil og David fra Posthuset, Simon som underviser i power i Klubben og trykkeriet, og der kan nævnes flere som er engagerede og kompetente.

Stram nu op og invester i jeres medlemmer i stedet for udelukkende at kigge på bundlinjen.

Potentialet er stort.

14. Juni 2026

Hej Hjulmand!
Tak for din grundige anmeldelse og for den ærlige feedback.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du oplever, at vores faciliteter og udstyr flere steder ikke lever op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele dine oplevelser og konkrete forslag til forbedringer.

Samtidig er vi glade for at høre, at du fremhæver vores trænere og fællesskabet som en styrke. Vi er meget stolte af de engagerede coaches, som hver dag gør en forskel for vores medlemmer.

Hvis du oplever konkrete problemer med lokalerne, rengøringen eller udstyret, må du meget gerne skrive direkte til os på kontor@arca.dk. Så kan vi få det undersøgt og udbedret hurtigst muligt. Det gælder naturligvis også forhold som den skimmel, du beskriver – den slags ønsker vi at tage hånd om med det samme.

Vi tager din feedback med videre i vores løbende arbejde med at udvikle både faciliteter, udstyr og medlemsoplevelsen. Tak fordi du fortsat er en del af Arca og for at dele dine tanker om, hvor du ser potentiale for forbedringer.

Super crossfit center

Super crossfit center, flinke trænere og altid en god træning hos Arca.

3. Juni 2026

Hej Louis.
Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er glad for både træningen og vores trænere. Vi glæder os til at se dig til mange flere gode træninger. :-)

Som altid skøn service

9. Juni 2026

Hej Laura.
Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at træningen gør en positiv forskel for din krop det er præcis derfor, vi gør det, vi gør. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Always super efficient and helpful…

Always super efficient and helpful staff!

5. Juni 2026

Hi Andrea.
Thank you so much for your review!
We're delighted to hear that you've had such positive experiences with our team. We always strive to be both helpful and efficient. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og tillid til abonnenten

Der er altid god service og kommunikation fra kontoret, når man henvender sig. Der er fx altid tillid til at fejlen ligger i teknikken, hvis deltagelse på et hold ikke er registreret i systemet og bøder eftergives derfor.

5. Juni 2026

Hej Line.
Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplever god service og kommunikation fra kontoret. Vi bestræber os altid på at møde vores medlemmer med tillid og forståelse, når der opstår udfordringer. :-)

Customer Service - Patrick

Patrick was extremely helpful, prompt, and friendly in responding to my issue. Thanks!

3. Juni 2026

Hi Lauren.
Thank you so much for your review!
We're delighted to hear that Patrick was able to help and provide a friendly and prompt experience. We'll be sure to pass along your kind words! :-)

Elsker Arca!

Elsker Arca! Søde trænere, good value for money, massere af forskellige hold og centre, kompetent undervisning i alt hvad crossfit har at byde på! Derudover har de fantastisk kundeservice. De var meget venlige, svarede hurtigt tilbage på min henvendelse og fik straks løst problemet. Kan virkelig anbefale!

2. Juni 2026

Hej Lili.
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🙌

Det betyder meget for os at høre, at du er glad for både træningen, trænerne, variationen i holdene og vores kundeservice. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse og tak for den varme anbefaling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har træner Arca i måske tre år

Har trænet i Arca i måske tre år. Det har utvivlsomt været det mest effektive jeg har prøvet
Ddr er god stemning, venlige trænere og fuld power til træningerne

2. Juni 2026

Hej Reda.
Tusind tak for din anmeldelse og for at have været en del af Arca i så mange år! :-)

Det glæder os virkelig at høre, at træningen har gjort en forskel for dig, og at du sætter pris på både stemningen, trænerne og energien på holdene. Vi glæder os til mange flere træninger sammen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en god oplevelse med god og…

Jeg havde en god oplevelse med god og hurtig svartid vedr barsel. Det er gratis og meget fleksibelt, hvilket er en god service

31. Mai 2026

Hej Tine.
Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores barselsordning og kundeservice. Vi er glade for, at du oplever løsningen som både fleksibel og nem. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Arca er et super godt træningssted fuld…

Arca er et super godt træningssted fuld af gode mennesker

31. Mai 2026

Hej Lene.
Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du synes Arca er et godt træningssted og vi er helt enige i, at vores medlemmer er noget helt særligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Træning muligt alle dage både tidligt…

Træning muligt alle dage både tidligt og sent - nødvendigt i en hverdag med børn og meget rejseaktivitet.
Kompetente og motiverende trænere.
Hverken mere eller mindre - bare rigtig god træning!

25. Mai 2026

Hej Mona.
Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at vores mange træningstider passer godt ind i en travl hverdag, og at du er glad for både træningen og vores trænere! :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

fast and super nice people :))

27. Mai 2026

Hi Ana.
Thank you so much for your review!
We’re really happy to hear that you had a great experience with our team :))

Kom nuuuuuuu

Kom nuuuuu🙏🏼💪🏼

25. Mai 2026

Hej!
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏🏼

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr