Elsker Arca! Søde trænere, good value for money, massere af forskellige hold og centre, kompetent undervisning i alt hvad crossfit har at byde på! Derudover har de fantastisk kundeservice. De var mege... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Arcas koncept er grundlæggende fint, men det trænger til en opdatering. Specielt til prisen efter der er indført moms. Value for money er for lille ift faciliteterne. Først og fremmes... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Elsker ARCA! Den beste beslutning jeg har taget å bli med min kollega på en Wod a friend trening! Sjov og lærerikt fra første trening og man merker progressjon ret hurtig! Hyggelig miljø og støtt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Arca er Danmarks største udbyder af holdtræning af meget høj kvalitet. Vores tilgang til træning er unik og vi tror på, at du bliver bedre, sundere og stærkere af at træne med os. Arca betyder box på latin. En box er meget mere end et træningscenter og her er vi fælles om at træne. Fælles om at udfordre kroppen, lege, løbe og svede. Vi er ikke et fitnesscenter. Her er ingen spejle, ingen instruktør med mikrofon og ingen, er overladt til sig selv. Arca startede vi, da vi drømte om bedre og sjovere træning end hvad du kan finde i de gængse fitnesscentre – og fordi det ikke passede ind i deres verden. Vi ville bevæge os, uden at blive begrænset af æstetik, maskiner og monotone workouts. Derfor er dét, vi laver hos Arca ikke noget, du finder andre steder. I dag dukker tusindvis af medlemmer op hver dag op og træner, og selvom vi nu er at finde i alle de større danske byer, er det stadig din lokale box, du træner hos. Vi tilbyder ubegrænset træningsmuligheder i alle boxe og du bliver altid taget godt imod, uanset hvilken box, du træder ind i. Hver eneste box omfavner det helt særlige træningsfællesskab, hvor du kender din træner og hilser på ham og hende, du træner side om side med. Kom ned og træn med os i en af vores 20 boxe i Danmark.
Vom Unternehmen geschrieben

Dänemark

Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Virkelig god kundeservice med hurtig respons tid og ægte mennesker i den anden ende :-)

Antwort von Arca
Elsker træningsmiljøet - de dygtige trænere - de øvrige holddeltagere, energien - og de mange holdtilbud.

Antwort von Arca
Rigtig dygtige trænere, fede og hårde hold med god variation og læring!

Antwort von Arca
Meget hjælpsom og super venlig kundeservice :)

Antwort von Arca
Udmærket træning. Jeg følger kun hold med trænere og det fungerer godt i forhold til at få fremmødt og få arbejdet godt i gennem. Langt de fleste trænere er super gode og imødekommende til at hjælpe når man er ny.

Antwort von Arca
Har altid trænet, men for første gang synes jeg faktisk, at træning er sjovt. Jeg får et kick ud af at komme ned i centret og give den max gas i 60 minutter sammen med en masse skønne mennesker, som faktisk hilser på hinanden , hepper, giver high-fives og siger “tak for i dag”, når træningen er slut.

Antwort von Arca
Patrick was such a gem, he really help me to fix an issue with the membership and I am so grateful thank you 🌞🫶🏻

Antwort von Arca
Kanon fed træning- Gode instruktører, der viser hvordan øvelserne skal laves rigtigt og kan skaleres til at blive nemmere/sværere, vil klart anbefale

Antwort von Arca
Godt træningscenter, søde træner og søde mennesker. Måske lidt hårdt for ny-begyndere, men man får så meget hjælp af alle derinde

Rigtig fede træninger!
Rigtig søde og forstående til at hjælpe, når der var problemer med min indmeldelse.

Antwort von Arca
Dejligt sted at træne. Trænerne husker én og sørger for at man konstant er i udvikling. Kan kun anbefale ARCA!

Antwort von Arca
Jeg synes instruktørerne gør det super godt, de er god til at vise de forskellige øvelser og hvis man har nogle skavanker man skal have tage hensyn til lytter de. Finder nogle andre alternative måder man kan træne på.

Antwort von Arca
5 years choosing Arca for my weekly workout. I really enjoy the place and engaging with the coaches. It's exactly what I like

Antwort von Arca
God udnyttelse af faciliteterne og hodt udbud af hold

Antwort von Arca
Dejligt og motiverende træningssted med godt sammenhold og mange dygtige trænere til en fair pris. Simple lokaler med vægtløftning i fokus. Som mor kunne jeg have ønsket mig bedre efterfødselshold. Ville ønske der var flere boxe i forstæderne.

Antwort von Arca
Overordnet fed træningssted, dygtige trænere, godt med plads. Det store minus er at der “ikke er plads” til kunder som er under 160 cm, f.eks hvad angår pull-up racks. Det er for højt. Jeg ville ønske der var lavere stativer til pull ups og t2b

Antwort von Arca
Jeg har trænet i Arca Gentofte i ca. 8 måneder. Desværre er der ikke mange alternativer ift CrossFit i nærområdet, og det er en af grundene til, at jeg er blevet så længe.
Min oplevelse er, at holdene ofte er for store. På grund af dette, er meget sjældent bliver rettet på teknik – hverken hos mig selv eller andre. Jeg har flere gange lagt mærke til mangelfuld teknik hos deltagere uden at det bliver rettet, hvilket ikke føles trygt.
Derudover oplever jeg, at instruktørernes tilstedeværelse varierer. I nogle tilfælde virker det som om opmærksomheden er rettet mod telefoner frem for deltagere under træningen.
Jeg har tidligere trænet CrossFit andre steder med stærkere fællesskab og mere engagerede, veluddannede trænere, og derfor føles dette desværre som et skridt ned i kvalitet.
Det som trækker op er én instruktør - Emil. Han virker engageret i deltagerne, og bruger tid på forklaringer af øvelser.

Antwort von Arca
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.