anthons.dk Bewertungen 142

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og søde medarbejdere. Jeg bestilte et Savic hamsterbur hos Anthons, som jeg hurtigt modtog med levering. Det var dog gået i stykker under forsendelsen og jeg kontaktede butikken der b... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Levering mindst 3 hverdage, det synes jeg bør kunne gøres hurtigere. Absolut billigste på markedet på kvalitetshvalpefoder! 15 kg Royal Canin Giant Puppy til kun 350 kroner, det må jeg nok sig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte et stort kanin bur torsdag aften, og fik det allerede fredag middag! Leveret lige til døren indenfor 20 timer. Leverandøren ringede endda 10 min før han kom. Super hurtig levering, og skøn s... Mehr ansehen

1. Geschäft für Heimtierbedarf
  2. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Anthons.dk har et vel assorteret sortiment af produkter til hunde, katte, fugle, gnavere og akvarier tilbehør, og de tilbyder kvalitetsprodukter fra kendte mærker til konkurrencedygtige priser. Vores udvalg omfatter hundefoder, kattefoder, godbidder, legetøj, halsbånd, seler, transporttasker, senge, huse, bure og meget mere til kæledyrsejere, der ønsker at give deres dyr det bedste. Vi tilbyder også produkter til både erfarne og nye akvarieejere, herunder pumper, filtre, vandpleje og akvariedekorationer. Vi har alt, hvad du har brug for til smådyr som kaniner, gnavere og fugle, inklusive foder, strøelse, hø, Indendørs kaninbure og et stort udvalg af udendørs kaninbure, legetøj og andre relevante produkter. Anthons.dk integrerer tryghed ved at handle ved at tilbyde hurtig levering, fleksibel returret og gratis fragt ved køb over en bestemt pris. Vi har også en effektiv kundeservice, der kan hjælpe med spørgsmål og problemer, og mange kunder roser os for den gode service. Samlet set er Anthons.dk en pålidelig og tryg online forhandler af produkter til kæledyr med et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til fordelagtige priser. Vi afsender varer indenfor 24 timer mandag til fredag

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

142 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Få styr på jeres fragtfirma

Umiddelbart ser det ud til at Anthons.dk har styr på deres forretning, de mangler bare at få styr på deres fragtfirma. Da jeg endnu ikke har fået mine varer kan det kun give en stjerne. Synd for Anthons.dk men I vælger selv jeres fragtfirma (VNL)
Jeg har nu modtaget min pakke, dog ikke uden kamp med jer transportfirma. Det giver dog ikke anledning til at give flere stjerner. Når man handler på nettet er transporten en afgørende faktor og den har ikke levet op til Anthons.dk løfter og mine forventninger.

28. Februar 2014
anthons.dk-Logo

Antwort von anthons.dk

Hej Claus

Jeg bliver først opmærksom på denne sag da jeg får denne anmeldelse. Jeg ville ønske jeg havde være inde over sagen noget før men sket er sket.

Jeg skal være 100% ærlig og sige at ja man må sige der er sket fejl i denne sag og ikke kun 1 desværre. Jeg kan kun give dig ret.

Generelt er vi faktisk rigtig glade for VNL som faktisk levere vores rigtig mange pakker ud på tilfredsstillende vis. Men hvor der er mennesker laves der fejl og det er i den grad sket her.

Når det så er sagt så vrimler markedet ikke lige frem med firmaer som kan levere ud til vores kunder hjem til døren.

Post Danmark og GLS kunne i mange tilfælde levere vores varer ud til et posthus eller en GLS pakke shop men så skal kunden selv hente varen hvilket jeg personligt ikke finder specielt attraktivt da vores pakker faktisk ofte er meget tunge varer og der har jeg prioteret at vores kunder er bedst tjent med at få varen leveret hjem til deres hoveddør med de gener det kan medføre omkring at komme af med pakkerne. Men hellere det end kunden skal ned og stå i kø på det lokale posthus eller pakkeshop for at slæbe 30 kg foder eller lign hjem.

Hvis du en anden gang skulle have mod på at købe ved os vil jeg rigtigt gerne tilbyde dig at sende varen med GLS det har jeg slet ingen problemer med. (husk da lige at anføre det i kommentar feltet)

Jeg skal endnu engang beklage din oplevelse med os.

Mvh
Max Johansen
Anthons.dk

Burde skifte fragtfirma

Jeg har nu inden for kort tid lavet 2 ordrer hos Anthons.dk - medarbejderne er rigtig søde, flinke og meget villige til at hjælpe. Da jeg havde lavet en fejl på en af mine ordre, var de hurtige til at komme med en løsning, som passede til mig.
Første gang jeg bestilte var det et hamsterbur. Havde valgt levering mellem 8 - 16 og pakken ankom allerede dagen efter. Dog gad fragtmanden ikke ringe på for at tjekke, om der var nogen hjemme, med havde bare stillet pakken. Jeg var kun klar over, at han havde været der, fordi jeg så varebilen selv.
Hamsterburet ankom beskadiget og meget store stykker brækket af bunden, fordi fragtfirmaet ikke håndterer varerne ordentligt. Anthons.dk sørgede hurtigt for at sende mig et nyt direkte fra leverandør og behøvede ikke det andet bur tilbage, så super god kundeservice!
Anden gang jeg bestilte gjorde fragtmanden akkurat det samme - undersøgte ikke om nogen var hjemme og smed bare pakken af. Det er meget dårlig service og jeg vil stærkt anbefale et så dygtigt firma at skifte fragtmænd, da de kan beskadige deres rygte :-)

6. Februar 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

VOV VOV ..logrer med halerne !

Bestilte fredag aften en transportaske til hunde,modtog varen med høflig kurér og hav en god dag, tirsdag lige over middag.

Tasken, Transporttaske Pet Soft Create 102x69x69 cm passer lige ind i en Citroen C1 (Bagsæder er pillet ud,og der er monteret en plade,det lavede jeg da jeg fik bilen fra ny for 6 år siden ) Forsæder skal lige rykkes frem når tasken skal spændes ud,gøres med et par metalstænger. Herefter kan sæderne rykkes på plads igen.

Jeg kan lige nævne, at det er to Springer Spaniels -bruges til jagt,der skal være i "buret"

Varen er som beskrevet på hjemmeside og jefg synes jeg har fået en god vare til fornuftige penge

På hunde og egne vegne

Ole

Hundene er glade for den.

18. Dezember 2013

VOVligt godt

Web-siden og det at finde produkter = * * * * (4 stjerner), der kunne godt oplyses lidt mere om produktet. Men spørgsmål via mail besvares med det samme.
Betaling = * * * * * (5 stjerner)
Levering = * * * * * (5 stjerner)
Selve produktet(erne) = * * * * * (5 stjerner)
Pris / kvalitet = * * * * *(5 stjerner)
Support = * * * * *(5 stjerner)
Reklamation (RMA) = Ikke bedømt denne gang

14. Dezember 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1-dags levering og lave priser!

Jeg bestilte to pakker Carefresh (som iøvrigt var ualmindeligt billigt!) hos anthons.dk mandag middag og tirsdag formiddag modtog jeg min pakke, så mindre end 24 timer efter at jeg placerede min ordre stod jeg med den i hånden! Det er jo service!

Jeg glæder mig til at handle hos anthons igen, da de har super lave priser på mange af de ting jeg bruger til dyrene!

21. November 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste købeoplevelse i lang tid.

Anthons får lige en sjette stjerne herfra til at starte med: ★

Jeg havde akut og panisk brug for et hønsehus, fordi jeg pludselig havde fået et par høns forærende.

Jeg fik fat på ejeren over telefonen som først rådgav mig yderst kvalificeret. Derefter måtte han meddele at det foder som jeg ville købe desværre var i restordre. Men eftersom han kunne høre at jeg havde travlt tilbød han straks at sende hønsehuset med det samme og resten af varerne når de var klar. Og den gratis forsendelse dækkede naturligvis begge dele!

I dag (præcis 19 timer efter telefonsamtalen!) stod hønsehuset foran min hoveddør.

Samlesættet var så nemt at samle at en akademiker med 20 tommelfingre kunne gøre det alene i kun 2 forsøg. :)

TAK til anthons.dk. Jeg vender helt sikkert tilbage når hønsene har spist op. :)

8. August 2013
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

kvalitet's hønsehuse hmm?

Havde købt det fineste lille hønsehus sidste år omkring juli mdr. Men kvaliteten kom ikke rigtig til udtryk her i dette mdr da jeg igen skulle have høns i det lille hus. Topplade og gulvbræder var så møre at ræven let kunne komme igennem. Måske de skulle henvende sig til deres underleverandør forcat reklamere da jeg ville mene at kvalitets hønsehus kan klare mere end 10 mdr.

5. Mai 2013
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Manglende levering

Kan desværre ikke give mere end 1 stjerne til Anthons.dk og den får de alene, fordi de har været hurtige til at svare på mine henvendelser.
Jeg bestilte mine varer tirsdag aften og fik besked torsag, at ordren var afsendt.
Jeg havde valgt levering ml.17-21 og brugte fredag aften på at vente på mine varer, men desværre forgæves. Heller ingen varer lørdag eller søndag, hvorfor jeg kontaktede Anthons mandag. De hævede at deres fragtmand havde været forbi fredag aften - i så fald har han ikke gidet ringe på min dør. Nå, men jeg fik kontakt til fragtfirmaet og aftalet ny levering, de havde desværre først mulighed for at komme tirsdag aften, hvorfor vi aftalte dette. Jeg gav dem mit telefonnummer, så chaufføren kunne kontakte mig direkte, hvis han skulle have svært ved at finde adressen. Igen brugte jeg en aften på at vente og vente, men endnu en gang forgæves.
Nu har jeg så opgivet at nogensinde få de varer og har bedt om mine penge retur, hvilket jeg så håber på sker hurtigt.
Jeg vil ikke anbefale nogen at handle med firmaet før de får styr på deres levering.
Desuden er det ikke i orden, at jeg selv må kontakte dem for at få at vide de har været forgæves forbi min dør (hvis de har været forbi. Finder det mystisk at man skulle køre til Frederiksberg uden at prøve at ringe på døren for at aflevere en ordre). Derudover har både fragtfirma og Anthons mit telefonnummer, så jeg kunne kontaktes.. Så alt i alt en rigtig dårlig oplevelse.

EDIT:
Jeg blev kontaktet af anthons.dk i går. De havde hurtigt havde refunderet mine penge, som var retur i dag. De tilbød at jeg kunne få mine varer personligt leveret af ejeren. God service til sidst.
Må sige at den dårlige oplevelse blev vendt til noget meget positivt :-)

20. März 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en indendørs løbegård til marsvin. Den kom efter et par dage. Dejlig med god service.

15. Februar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og meget imødekommende

Havde købt et hundebur, som viste sig at være for lille. Efter en tlf.samtale med Max, blev der aftalt en returnering, - en hundeseng i stedet og han modregnede blot prisforskellen. Blev kort efter ringet op igen, at han ikke havde hundesengen i den ønskede str., men ville tilbyde nummeret større til samme pris. Super betjening. Heller ingen problemer med ZAP kurerservice, der leverede til aftalt tid.

7. Januar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte varer d. 11/12 og fik kvittering på dette. Dog kom pakken aldrig, pakkefirmaet var åbenbart underdrejet af jule travlhed. Jeg skrev til Anthons.dk, og de ringede fluks til mig og forklarede problemet. Derefter havde jeg løbende kontakt med Anthons.dk for at høre til min pakke, de var nemme at komme i kontakt med og super serviceminded. Til sidst blev det d. 23/12 og pakken var ikke kommet (skulle bruges som julegave), jeg klagede min nød til Anthons.dk, som endnu en gang undskyldte på vegne af fragtfirmaet, og lovede mig at de selv ville køre ud med en ny pakke d. 24 december hvis jeg ikke havde fået den af fragtfirmaet. Og sørme om ikke Anthons.dk selv kom ud med pakken d. 24/12 kl. 10, sikke en service, og så var det kun en ordre på under 400 kr.
Kan kun anbefale Antons.dk, tak for det.

29. Dezember 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Billige priser og stort udvalg

Jeg er godt tilfreds med min vare - produktet er godt, og jeg kan se, at den tilmed blev super hurtigt afsendt. For dog at sætte fingeren på noget negativt, benytter Anthons sig af Zap Distribution til at levere varene. Det kan godt give lidt ekstra ventetid med leveringen. Selve varene på Anthons.dk kan man dog ikke klage over, og deres udvalg er stort.

16. Oktober 2012

Godt

Jeg bestilte nogle vitaminer til mine fugle og fik dem to dage efter

23. Juni 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr