Super service og søde medarbejdere. Jeg bestilte et Savic hamsterbur hos Anthons, som jeg hurtigt modtog med levering. Det var dog gået i stykker under forsendelsen og jeg kontaktede butikken der b... Mehr ansehen
Levering mindst 3 hverdage, det synes jeg bør kunne gøres hurtigere. Absolut billigste på markedet på kvalitetshvalpefoder! 15 kg Royal Canin Giant Puppy til kun 350 kroner, det må jeg nok sig... Mehr ansehen
Bestilte et stort kanin bur torsdag aften, og fik det allerede fredag middag! Leveret lige til døren indenfor 20 timer. Leverandøren ringede endda 10 min før han kom. Super hurtig levering, og skøn s... Mehr ansehen
Havde købt et hundebur, som viste sig at være for lille. Efter en tlf.samtale med Max, blev der aftalt en returnering, - en hundeseng i stedet og han modregnede blot prisforskellen. Blev kort efter ri... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Anthons.dk har et vel assorteret sortiment af produkter til hunde, katte, fugle, gnavere og akvarier tilbehør, og de tilbyder kvalitetsprodukter fra kendte mærker til konkurrencedygtige priser. Vores udvalg omfatter hundefoder, kattefoder, godbidder, legetøj, halsbånd, seler, transporttasker, senge, huse, bure og meget mere til kæledyrsejere, der ønsker at give deres dyr det bedste. Vi tilbyder også produkter til både erfarne og nye akvarieejere, herunder pumper, filtre, vandpleje og akvariedekorationer. Vi har alt, hvad du har brug for til smådyr som kaniner, gnavere og fugle, inklusive foder, strøelse, hø, Indendørs kaninbure og et stort udvalg af udendørs kaninbure, legetøj og andre relevante produkter. Anthons.dk integrerer tryghed ved at handle ved at tilbyde hurtig levering, fleksibel returret og gratis fragt ved køb over en bestemt pris. Vi har også en effektiv kundeservice, der kan hjælpe med spørgsmål og problemer, og mange kunder roser os for den gode service. Samlet set er Anthons.dk en pålidelig og tryg online forhandler af produkter til kæledyr med et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til fordelagtige priser. Vi afsender varer indenfor 24 timer mandag til fredag
Ole Rømers Vej 26A, 6100, Haderslev, Dänemark
- info@anthons.dk
- anthons.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Gode varer og priser
Fungerer optimalt. Gode varer til gode priser. Hurtig levering.
God webshop, dårlig fragtfirma
Svar til Antons:
I forveksler mig med en anden. Jeg skal kun modtage en pakke og har aldrig sendt noget retur!
Er ked at fornærme jeres fragtfirma, men som mange andre herinde, så mener jeg at det er et elendigt fragtfirma.
Jeg har flere gange handlet på webshoppen og er normalt udmærket tilfreds. Men når man bestiller større ting der skal leveres med fragtmand, så går det grueligt galt. VNL er simpelthen et elendigt fragtfirma. Jeg venter stadig på min pakke og tvivler på om den nogensinde dukker op :-/
Et godt råd - benyt et andet fragtfirma!!!

Fin service. :-)
Kan kun anbefales og man får en god behandling. Varerne er der ikke noget i vejen med.
Super hurtig og pålidelig
Jeg bestiller ca. hver 3 måned og hver gang er der super hurtig behandling af min ordre og levering er tip tip! Super service hvis en vare er udsolgt, man bliver ringet op med alternativer, det er dælme kundeservice :-)
God oplevelse
Altid en god oplevelse.hurtig og korrekt levering
Defekt boldkaster
jeg købte 1 stk 506016123136 - Agility Boldkaster som desværre har vist sig at være defekt/skadet da den blev pakket ud.
jeg har lige skrevet til Anthons.dk, så må jeg se hvordan det bliver behandlet.
Anthons.dk reagerede hurtigt, og sendte en ny Agility Boldkaster, desværre er den nye også transport skadet. Jeg har bedt om at få handlen hævet.
Super service og hurtig levering
Ville købe en bur og havde spørgsmål, ringede til dem og talte med en mega serviceminded kvinde, der var i tvivl om de havde buret. Ville undersøge det og ringe tilbage, og 5 min efter fik jeg beskeden om at det havde det. Fik dagen efter en mail om det var sendt og jeg har allerede modtaget sms om det er kommet.
Perfekt i alle led
Fik mine varer efter få dage, fin kvalitet og god pris. Levering fungerede også fint, fik levering hjem til døren, så er godt tilfreds.
Ualmindelig god service fra denne netvirksomhed
Jeg kan virkelig kun give denne netvirksomhed mine bedste anbefalinger!
Har fået en ekstraordinær god behandling af kundeservice. De var søde og yderst forstående, da jeg ringede vedr. en reklamation omkring 2 hamsterbure og de sendte i øvrigt to nye bure dagen efter!
Da disse bure desværre også var defekte, kontaktede jeg dem igen og de gik straks til leverandøren og fik undersøgt produktet. Jeg fik kompensation og blev igen mødt af en utrolig sød og forstående medarbejder fra kundeservice!
Perfekt :-)
Jeg havde nogle spørgsmål omkring levering, så jeg blev kontaktet telefonisk kort efter afsendelse af ordre, hvor jeg fik svar på mine spørgsmål. Varene (et hønsehus + småting) blev leveret med fragtfirmaet dagen efter. Perfekt service, perfekt levering og huset ser fantastisk ud, jeg glæder mig til at få det samlet :-)
Det var første gang jeg handlede hos Anthons, men absolut ikke sidste. Jeg har kun pæne ord at sige :-)
Ikke den bedste oplevelse
Først kom mit gnaverbur totalt smadret, dårligt fragtfirma. Men fik kontakt med chefen han ville komme med et nyt bur selv, som han selv havde tjekket for skader. Så viser det sig at der er en skade. Det er sidste jeg handler hos Anthons.dk

Antwort von anthons.dk
Okay service. Laaang leveringstid.
Bestilte varer ved dem d. 24. Idet der står 1-3 dages leveringstid kontakter jeg firmaet d. 27. for at høre hvornår den blev afsendt. Modtager en mail om at den ville blive sendt samme dag. Bliver så ringet op om aftenen om at en ting var i restordre og ville komme hjem mandag. Jeg siger ok til at vente med resten. Mandag d. 30. kom og gik... Skriver lørdag d. 5 og får svar d. 7. om at det ville blive sendt næste dag. Modtog det d. 9. 15 dage efter bestilling. Alt for dårlig information fra firmaet i processen og jeg var nødt til selv at rykke for informationen.

Super service.
Jeg bestilte i starten af ugen nogle ting til min dreng der skal have sit første marsvin.
Skrev en mail 2 dage efter, fordi jeg ville vide om der var nogen som helst mulighed for at jeg kunne nå at have tingene inden weekenden. Fik lyn hurtigt svar, og havde mine varer 3 dage efter jeg havde bestilt.
Dog manglede der nogle småting, men et lille opkald og så var det klaret. Jeg fik lovning på at jeg ville have tingen i dag (lørdag) og det fik jeg sørme også.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos anthons.dk
Super
Gode priser på det jeg lige stod og manglede.
Hurtig levering.
Handler helt sikkert der igen.
SUPER
Rigtig fin service
Jeg har netop handlet hos Anthon's.dk for første gang og har været i telefonisk kontakt med dem, Jeg sidder med en oplevelse af at de vil kunden det bedste.
De har en god webside med et rigtig godt udbud til fornuftige priser.
Leveringen gik også uden problemer, blev leveret som aftalt.
Så her handler jeg igen en anden gang.
god service og billige priser
god service og billige priser, levering til tiden
Hurtig nem levering
Bestilte 2 gnaverburer om lørdagen, fik dem leveret om tirsdagen. Havde tilføjet en kommentar om hvor de kunne stille dem, da jeg vidste vi ikke ville være hjemme. Ingen problemer i det. Fin hjemmeside, nemt at bestille og gode priser.
super service
Jeg Købte et papegøje bur
Ringede til forretningen Havde nogle spørgsmål vedr buret de havde ikke svaret på stående fod men
jeg kunne give mit tlf nr så ville der blive ringet tilbage
det blev der senere samme dag med svar
super service
jeg fik en mail på at buret var afsendt fra forretningen modtog buret
dagen efter det kan ikke gøres hurtigere
der handler jeg igen.
john.
dårlig service
Jeg købte for over 600 kr, jeg kontakter firmaet og de siger det er min egen skyld at varen ikke er kommet da der ikke er dækning på, jeg overfører så direkte til deres konto og sender billede til anthons.dk for dokumentation.
Han vælger at fratage alt ansvar og mener alt er min skyld, tiltrods for han ik har kontaktet mig på noget tidspunkt og han læser tydeligvis ikke halvdelen af mine mails.
Jeg er på su og at miste så mange penge kan virkelig knække en.
Håber inderligt jeg snart får mine varer til trods for de benægter de har modtaget penge.
Håber ikke det gentager sig for det er virkelig ikke i orden at snyde på den måde.
Håber alle andre ikke bliver snydt af dette firma. Jeg bruger det ihvertfald ikke igen
Tillid eksistere ikke her.
Fik endelig pakken men ejeren har ikke en god tone, han lavede en fejl og lod det gå ud over mig det simpelthen for ringe og det var min første og sidste gang brug af dette firma
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.