Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding Bewertungen

TrustScore 4 von 5

3.9

Ik heb 2 x posture shirts besteld enna het dragen van 1 ervan kwam ik erachter dat ik per ongeluk de verkeerde maat besteld had. Dit gemeld en aan Anodyne waarbij ik aangegeven heb dat ik de gedragen... Mehr ansehen

Er waren wat problemen, maar dit bedrijf doet er werkelijk alles aan om issues op te lossen. Naast uitstekende kwaliteit shirts dus ook 100% betrouwbare en bijzonder zorgzame customer care. Hulde, en... Mehr ansehen

Met de artikelen niets mis maar wel met de klantendienst. Ik kocht via klarna op 6/06 maar diende toch te retourneren. Tot op heden retour nog steeds niet verwerkt. Anodyne reageert dat ze wachten tot... Mehr ansehen

Eerste aankoop: elastisch hemd is zeer goed. En helpt mij bij rugproblemen. Laatste was minder: gordel laat snel los en geeft minder steun dan verwacht. Tevens grote onduidelijkheid omtrent beloofde... Mehr ansehen

1. Einkaufen & Mode

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Anodyne® is de Europese distributeir van de houdingcorrigerende kleding van Alignmed. Houdingcorrigerende kleding is geïnspireerd door kinesiotape, een technologie die vaak door fysiotherapeuten wordt gebruikt voor het corrigeren van de spierfunctie, het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen van of bijdragen aan de behandeling van pijn en spanning. Houdingcorrigerende kleding activeert de rugspieren, schouders en schouderbladen. Het is belangrijk dat u de juiste maat kiest, omdat u anders niet het optimale effect bereikt. Heeft u vragen, bijvoorbeeld omdat u het idee heeft dat u niet de juiste maat hebt, neem dan gerust eerst contact op met onze klantenservice via 020 - 262 2008 of info@anodyne.nl

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 11 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

69 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

ShirtXXL véél te klein!!

ShirtXXL véél te klein!!
Retourneren slechte ervaring. Telefonisch: Deens. Via mailcontact twee maal verkeerde retour etiket. Pas derde keer goed. 5 dagen mee bezig. Echt slecht.

28. April 2026

Fijne shirts

Fijne shirts welke licht houdingcorrigerend zijn. Eerste zending was wat te strak en zonder probleem omgeruild voor een grotere maat

25. März 2026

Onbetrouwbaar bedrijf. Onbereikbaar!

Geen contact mogelijk. Reageert niet op mail en telefonisch contact . Product is al 2 weken geleden terug gestuurd. Was slechte kwaliteit en nog steeds geen reactie ontvangen. Geld ook nog steeds niet ontvangen . Onbetrouwbaar bedrijf!!!

27. März 2026

Bestelling zitkussen

Ik heb een zitkussen besteld om mijn houding te corrigeren.Nu werkte dat niet echt voor mij,ik had 30 dagen proeftijd.Een mail gestuurd naar de klantenservice en daar ben ik super geholpen door Hadiqa.Ik heb het kussen retour gestuurd en na enkele dagen kreeg ik weer netjes bericht dat het geld terug was gestort.Hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren.Hartelijk dank Anodyne !

18. März 2026

na 3 weken nog niets ontvangen of gehoord

17-2 bestelling geplaats tot op heden niets gehoord wanneer de bestelling geleverd wordt. telefoonnummers wordt niet opgenomen en mail komt geen reactie. laat iets weten dan weet ik wwar ik aan toe ben.

8. März 2026
Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding-Logo

Antwort von Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding

Vi beklager frustrationen og manglen på opdateringer vedrørende din ordre. Vi forstår fuldt ud, hvor skuffende det må være at vente så længe og ikke høre fra os, og vi beklager oprigtigt for det.

Angående din ordre afgivet d. 17-02 er varen Men's Posture Shirt™ - Zwart desværre midlertidigt udsolgt. Vi forventer, at den nye vare ankommer i næste uge, og så snart den når vores lager, vil din ordre blive afsendt med det samme.

Vi beklager oprigtigt forsinkelsen og for ikke at have besvaret dine tidligere e-mails hurtigere. Vi forstår fuldt ud din bekymring og sætter virkelig pris på din tålmodighed.

Tak for din forståelse.

keurige service

voor ons was de kleding niet goed want paste niet goed bij wat we nodig hadden. Retour ed is keurig afgehandeld. Hoewel ik nooit heb gecheckt of we het geld daadwerkelijk terig hebben gekregen, ga ik daar wel van uit.

28. März 2025

Goede service

Goede service, maat was iets te klein, makkelijk kunnen terugsturen en een andere gehad.

5. Februar 2026