Jeg henvendte mig til Angst.dk, da jeg oplevede utroligt mange tegn på stress, bekymringer og dårligt selvværd, som havde stået på i nogle måneder. Heldigvis blev jeg sat i forløb med terapeuten... Mehr ansehen
Angst.dk
Jeg havde fået sat stolen for døren af min elskede kone gennem mere end 30 år , "få noget hjælp som kan få dig tilbage til den mand jeg forelskede mig i eller lev dit egen liv"!! .Årsag jeg har me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde 5 venner med til en session hos Ole, hvor vi skulle dykke ned i maskulinitetens kompleksiteter i vores moderne samfund. Super spændende og underholdende session hvor vi alle blev klogere på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kontaktede angst. Dk da jeg havde prøvet mange andre behandlinger. Jeg fik Pia som terapeut og hun forstod mig med det samme. Vi fik ryddet op i alt det der fyldte i mit liv. Jeg fik intensive... Mehr ansehen
Über Angst.dk
Vom Unternehmen geschrieben
Du stilles selvfølgelig altid de rette spørgsmål og beder om en detaljeret beskrivelse af dine konkrete fysiske og psykiske angst symptomer for at kunne stille den korrekte diagnose.
Alle terapeuter der er en del af angst.dk bliver trænet i vores særligt udviklede behandlingsteknikker og har som minimum en 4-årig uddannelse inden for behandling af stress, angst og traumer + 6 års erhvervserfaring.
En behandling foregår primært online og vi modtager dagligt klienter fra hele landet.
Stadion Allé 70, 8000, Aarhus, Dänemark
- 71965959
- post@digitalo.dk
- angst.dk
Jeg vil på det varmeste anbefale angst.dk.
Jeg vil på det varmeste anbefale at prøve et forløb hos en af de dygtige terapeuter hos angst.dk.
Jeg har igennem mange år haft udfordringer med bl.a. tankemylder, indre uro og helbredsangst, generaliseret angst.
Derfor har jeg også gennem tiden forsøgt med mange forskellige former for terapi, mindfulness, medicin – you name it.
Mit forløb her har været markant anderledes end noget jeg har prøvet før.
Der bliver brugt langt mere tid på ”hvorfor” jeg oplever det jeg oplever - i stedet for kun ”hvad” det er jeg oplever. Jeg blev derfor hurtigt meget klogere min hjerne - hvordan, hvorfor og hvornår det påvirker mine tanker, følelser og mit nervesystem. Teorien er en virkelig god basis som grundlag for den praktiske del af forløbet. Har du ligesom jeg prøvet at arbejde med dine problemer, ved du sikkert at man kan være lidt overladt til sig selv – såsom ”Til næste gang, skal du øve dig på det, det og det”. Jeg har altid haft svært ved at lave det stykke arbejde der skal til mellem sessioner og det har ikke været tilfældet her.
Jeg har fået støtte, hjælp og nogle virkeligt gode værktøjer til at arbejde med mig selv undervejs i forløbet, og det gør det har gjort det lettere at få lavet det stykke arbejde der skal til for at man kan rykke sig.
For at forløbet skal blive en succes kræver det at udføre det arbejde der er nødvendigt – det har jeg gjort indtil nu og det har hjulpet mig fra 0 til 70%. Så der er et stykke vej endnu, men jeg føler mig helt klart klædt på til at arbejde videre og komme det sidste stykke over målstregen.

Antwort von Angst.dk
Den bedste "uddannelse" du kan give dig selv
Jeg stiftede første gang bekendskab med Flemming Bust i 2021, efter at have været udsat for en traumatisk oplevelse, som jeg følte, at jeg havde brug for professionel hjælp til at bearbejde.
Inden jeg mødte Flemming Bust, havde jeg haft sessioner med mere traditionelle psykologer uden den store effekt. Men gennem forløbet og ”træningen” med Flemming Bust oplevede jeg en usædvanlig mental udvikling. Forløbet med Flemming er mere end terapi: Det er en mental træning og en værktøjskasse, som du vil have med dig resten af livet. Jeg gik ind til forløbet med Flemming Bust i håb om, at jeg kunne vende tilbage til mit gamle jeg, men det viste sig, at jeg gennem de værktøjer, Flemming lærte mig, skulle blive en endnu stærkere udgave af mig selv.
Flemming Bust rummer som person en interessant kombination af høj faglighed og professionalisme samt høj social intelligens som værende nærværende, forstående og humuristisk. Du vil opleve at blive udfordret på din tankegang og blive inspireret til at tage ”action” på dine problemer og ikke blive fastholdt i offerrollen.
Jeg kan ikke andet end at give mine bedste anbefaler til Flemming Bust og hans terapi, hvilket jeg ofte gør både til personlige og professionelle bekendskaber både med og uden mentale udfordringer – for terapien er et mental værktøj der gør dig stærkere og som du har med dig resten af livet.
Simon

Den bedste behandling jeg har gennemgået i mine 12 år med angst
Jeg var i et terapiforløb hos Flemming Bust over 3 gange ifm. min helbredsangst, som har fulgt og begrænset mig de sidste 12 år af mit liv - og sikkert længere, ubevidst.
Jeg har gennem årene forsøgt mig med både psykologbehandlinger og medicin, men intet har givet mig så stærk og mærkbar en effekt på så kort tid, som det jeg har opnået efter blot 3 sessioner hos Flemming.
Hvor psykologbehandlinger og - særligt - medicinen blot har behandlet mine angstsymptomer og fået mig til at fungere og leve med dem, har forløbet sammen med Flemming resulteret i at jeg har behandlet det "åbne neurologiske sår" som forårsager symptomerne.
Det er svært at beskrive med ord den forskel, terapien har gjort for mig - men jeg forstår og ser jeg nu mig selv som et handlende og stærkt menneske, som ikke er begrænset af min angst, men faktisk kan leve et rigtig godt liv på trods af den. Det er dén dannelsesrejse, som jeg er helt overbevist om at Flemming kan hjælpe langt de fleste med at gennemgå, for jeg var meget skeptisk selv inden forløbets start, da jeg havde begrænset håb for, at forløbet skulle kunne noget som mine tidligere behandlinger ikke kunne. Det kunne det i den grad - og jeg er ovenud lykkelig for min beslutning om at gå igang!
For at sætte nogle ord på Flemming som terapeut, har jeg aldrig oplevet noget lignende. Flemmings tilgang til min problemstilling har været gennemsyret af ikke blot professionalisme, men i den grad også sympati. I virkeligheden er det mig en gåde, hvorfor Flemming og Angst.dk's tilgang ikke er standard practice for alle psykologer.....
Jeg følte mig set, hørt og forstået på en måde som jeg ikke har prøvet før - allerede ved første session. Dette fordi Flemming og Angst.dk gør en dyd ud af rent faktisk at forstå hvem du er, før du møder op. Det tager noget af din egen tid at formulere hvad du roder med, men det er så godt givet ud, for Flemming læser og forstår det rent faktisk.
Når sessionerne så går i gang, er Flemming utroligt motiverende, nærværende og forstående - men uden at man på nogen måde bliver fastholdt i en offerrolle; tværtimod. Du vil opleve at blive udfordret og inspireret til selv at handle - men den tilgang er også det, som skal skabe de vedvarende resultater hvor du ikke er afhængig af Flemming. De værktøjer du får, vil være skræddersyet til dig.
Flemming er i øvrigt dygtig til at gennemskue dig, og kommunikerer på en måde, som netop du forstår, igen muliggjort gennem det grundige forarbejde.
Jeg kan ikke andet end at give mine bedste anbefalinger af Angst.dk og særligt Flemming Bust.
Tusind tak for indsigten, værktøjerne og friheden til at handle.

Antwort von Angst.dk
Uden tvivl den bedste beslutning længe
Jeg startede med at opleve en mistrivsel i mig selv, hvor jeg synes de mindste ting virkede uoverskuelige. Jeg brød sammen ud af ingenting, jeg var træt og ugidelig og havde det skidt. Derfor tog jeg fat i stresset.dk og fik mig booket ind ved Flemming Bust.
I dag virker det mest af alt som en drøm, sådan som jeg havde det før. Jeg har væsentlig mere energi til dagen, og jeg tænker på en helt anden måde nu, hvor jeg er meget mere positiv over for mig selv. Jeg er begyndt at se de små ting i livet, leve i nuet og ikke fokusere så meget på fremtiden og det, jeg ikke kan kontrollere.
Gennem mit forløb har jeg lært mig selv meget bedre at kende. Jeg har lært forskellige værktøjer, jeg kan gøre brug af, hvis jeg kan mærke, at jeg har brug for det. I løbet af sessionerne fik jeg vendt alle mine spørgsmål, og jeg blev også udfordret på mine overbevisninger om mig selv og min måde at tilgå problemer. Der var en stor forståelse og respekt for min situation, og jeg følte aldrig på noget tidspunkt, at jeg ikke blev taget seriøst.
Jeg vil varmt anbefale andre at tage fat om problemet og få startet en snak om det. Det kan virke skræmmende, udmattende og voldsomt, men det er 100% det hele værd. Min forandring skete på under en måned. Det er den bedste måned i mit liv, for jeg valgte mig selv og min trivsel.

Kan stærkt anbefales
Kan stærkt anbefale (Angst.dk), har kæmpet med en træls angst. men efter ET besøg ved psykoterapeut Ole Conrad i Århus fik jeg det bedre,
Han gav mig nogle fantastiske værktøjer, utroligt hvad nogle mennesker kan. Det noget helt andet end en psykolog. Psykolog er godt, men Ole er bedre til det jeg havde det træls med. . Vh Peter
Har haft angst i 2-3 år
Har haft angst i 2-3 år. Uden nogen har kunnet hjælpe mig... Har prøvet alt muligt.
Efter den indsigt jeg har fået i mig selv, i angst og hvad jeg skal gøre ved det, har jeg det nu bedre end før jeg fik angst.
TAK for jer!

Antwort von Angst.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.