Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING Bewertungen 77

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft min lejlighed til salg hos &LIVING Aarhus. Lejligheden blev solgt på under 1 måned, og hele forløbet har simpelthen været helt super. Kan kun anbefale at bruge &LIVING til salg! Har... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vejby afdelingen: Vendte ikke tilbage som aftalt. Vi måtte lave købsaftalen 3 gange grundet fejl fra mægler og de glemte graverende ting i aftalen som var på skrift. Sagsbehandlingen efterfølgende var... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde tidligere forsøgt at sælge vores hus gennem andre ejendomsmæglere, men uden held. I november 2024 valgte vi at prøve Johan hos &Living, og hans optimisme smittede af. Sammen med sit team, o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Malek har været en stor hjælp i forbindelse med salget af min lejlighed. Hans indsigt i markedet og professionelle tilgang skabte tryghed hele vejen igennem og var derfor den primære årsag til hvorf... Mehr ansehen

1. Immobilienmakler

Vom Unternehmen geschrieben

&LIVING repræsenterer et unikt livsstilskoncept med fokus på æstetik og et tæt samarbejde imellem vores 16 forretninger. Via en tæt dialog igennem hele forløbet sikrer vi den bedste kundeoplevelse og den optimale handelspris.

4.3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

&Living i Roskilde er absolutte verdensmester !

&Living i Roskilde hjalp med at sælge vores hus i Vallensbæk på knap 3 måneder.

Igennem hele processen har Dan Fredriksen & Christel Arnfjord, været helt igennem fantastiske og nærværende. - Fantastisk gode til at rådgive 360 grader, altid til at komme i kontakt med og super proaktive igennem hele processen.

Kan på det VARMESTE anbefale at sælge og købe igennem And Living. Du er helt sikker på at få en fantastisk oplevelse i et meget forvirrende marked.

1. März 2024

Antwort von Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING

Mange tak for din vidunderlige anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse med &LIVING Roskilde. Din ros betyder meget for os.

Bedste hilsner,
&LIVING

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sikker og tryg i salg og proces

Sikker og trygt salg og proces. Vores oplevelse med salg gennem & Living i Roskilde, var følelsen af tryghed og sikkerhed. Christel kørte os sikkert, og altid med godt humør, gennem processen med fremvisninger og kommunikation mellem køber og os som sælgere. Papirarbejdet kørte ligeledes på en snor. Det skaber tryghed.

1. Dezember 2023

Antwort von Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du følte dig tryg og sikker gennem hele salgsprocessen. &LIVING Roskilde sætter stor pris på din positive feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super GOD oplevelse ved køb af rækkehus…

Super GOD oplevelse ved køb af rækkehus i Roskilde.

Jeg er nu den heldige ejer af et skønt rækkehus i Roskilde:-) - takket være en helt igennem professionel og fantastisk god hjælp og support fra Dan og Christel fra &LIVING i Roskilde. 1000 TAK til jer begge! Mine bedste anbefalinger til alle der vil købe (eller sælge) hus i Roskilde.

29. Dezember 2023

Antwort von Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse med købet af dit rækkehus i Roskilde. &LIVING Roskilde sætter stor pris på din ros. Dine anbefalinger betyder rigtig meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en super oplevelse ved salget…

Jeg havde en super oplevelse ved salget af min mors hus.
Christel er energisk og handlekraftig, og hele vejen igennem bliver man holdt i hånden i forhold til hele processen af holdet hos & LIVING.
Ønsker man at der bliver handlet på salget, skal I vælge & LIVING og Christel Ulvig Arnfjord !

18. Dezember 2023

Antwort von Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING

Mange tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du havde en super oplevelse med salget af din mors hus. &LIVING Roskilde arbejder hårdt for at sikre, at processen er både energisk og handlekraftig, og vi er glade for, at du følte dig godt støttet hele vejen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel service hele vejen igennem

Jeg har ifbm. hussalg haft en super-god oplevelse med Jannik Simonsen Sødrup fra &LIVING – igennem hele processen har han ydet professionel service og taget mig med igennem hvert step i procesen. Jeg er blevet guidet igennem hele den indledende fase og har fået respons efter hver fremvisning. Ved handlen har jeg haft en tæt dialog med ham, som har gjort mig tryg under hele hussalget.

Absolut en ejendomsmægler jeg kan anbefale til andre.

3. November 2023

Antwort von Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse med &LIVING Herning. Det er dejligt at vide, at du følte dig godt guidet og tryg gennem hele salgsprocessen. Din anbefaling betyder meget for os.

Køber: Højdevej 4

Køber:
Jeg var ude til en fremvisning med Kristoffer Ryø. Det var nok den mest behagelige fremvisning jeg nogensinde har været til.
Han ringer til mig dagen jeg bestiller fremvisningen og spørger venligt ind.
Havde helt ondt af ham, af at jeg ikke købte lejligheden.

Alt i alt rigtig god sælger og rigtig god oplevelse.

15. Oktober 2023

Antwort von Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en behagelig fremvisning med &LIVING Amager. Det betyder meget for os, at du følte dig godt behandlet, selvom du ikke endte med at købe lejligheden. Din positive oplevelse og ros betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rådgivning i forbindelse med køb af sommerhus

Rådgivning i forbindelse med køb af 1. Hus, af Lene i Holbæk. Vi blev fulgt hele vejen, og da det skulle gå meget hurtigt, satte vi stor pris på Lenes professionelle overblik og hurtige svar på alle de mange spørgsmål vi havde. En helt igennem uvurderlig og dejlig hjælp, og så var det endda ikke så dyrt som andre. Vi er yderst tilfredse.

15. Mai 2023

Antwort von Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING

Tusind tak for jeres anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I havde en positiv oplevelse med købet af jeres sommerhus gennem &LIVING Holbæk. Det er fantastisk, at vores professionelle overblik og hurtige svar gjorde processen lettere for jer. Vi sætter stor pris på jeres tilfredshed og ros.

En super oplevelse hos & Living Herning

Vi har haft en helt igennem fantastisk oplevelse af Marcus Mikkelsen, &Living i Herning.
Det har været en super professionel oplevelse gennem Marcus, som i virkeligheden også fik os væk fra en anden mægler.
Marcus tog os på en tur uden nogen bekymringer, han var der når vi havde brug for hjælp, og besvarede spørgsmål med det samme vi stillede dem.
Helt igennem tilfredse med firmaet og i særdeleshed med Marcus.

Med venlig hilsen Helle og Palle Serup

4. Oktober 2023

Antwort von Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I har haft en fantastisk oplevelse med &LIVING Herning. Det betyder meget for os, at I følte jer trygge og godt hjulpet gennem hele processen. Vi sætter stor pris på jeres ros!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når alt går op i en højere enhed

Vi har både solgt lejlighed og købt hus gennem &Living Amager/Charlottenlund her i sensommeren 2023.
Fra start til slut har hele processen været både professionel og behagelig. Synergien mellem Charlottenlund og Amager spiller maks. og Nicklas Pedersen og hele teamet har udvist super energi og vilje til at få alt til at lykkes! Vi har solgt til vores ønskede pris, og samtidig har vi fået vores drømmehus, så vi giver dem vores varmeste anbefalinger på alle måder!

24. August 2023

Antwort von Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at din oplevelse med både salg og køb gennem &LIVING Amager/Charlottenlund har været så positiv. Vi sætter stor pris på din ros og er glade for, at kunne hjælpe dig med at få både få solgt til din ønskede pris og finde dit drømmehus.

Jannik Simonsen

Jannik Simonsen, har netop solgt os, vores drømmehus, Alt er forløbet efter planen. Der er kommet løbende opdateringer igennem hele handlen.
God rådgivning med et glimt i øjet.
De varmeste anbefalinger herfra.

17. Juni 2023

Antwort von Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING

Tusind tak for jeres anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I har fået jeres drømmehus gennem &LIVING Herning. Det er dejligt, at alt er forløbet efter planen, og at I har modtaget løbende opdateringer og god rådgivning. Vi sætter stor pris på jeres varme anbefalinger.

Yderst professionel team

Vi har lige fra vore ejendom er blevet sat til salg – fra prissætning til endelig skødeunderskrivelse – kun oplevet hele processen som yderst professionel.

Christel og hendes kolleger har arbejdet ihærdigt for det bedst mulige salg. Også selvom der ca halvvejs i processen kom en køber, som købte med forbehold indtil denne fik solgt sidst hus, forsatte Living med at fremvise ejendommen for nye potentielle købere med det resultat, at vi fik den ønskede pris.

Vi har fået tilbagemeldinger undervejs efter fremvisninger og haft en tæt dialog, som har gjort os trygge i hele handlen.

Absolut den ejendomsmægler jeg til hver en tid vil anbefale alle andre.

Mvh. Elin & Peter Frandsen

12. Juni 2023

Antwort von Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING

Tusind tak for jeres detaljerede og positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I har haft en professionel og tryg oplevelse med salget af jeres ejendom. &LIVING Roskilde arbejder hårdt for at sikre de bedste resultater, og det er skønt at høre, at I nåede jeres ønskede pris. Jeres tilbagemeldinger betyder meget for os.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dan Frederiksen og Christel Ulvig

Dan Frederiksen og Christel Ulvig
har været omhyggelige med at lytte til vores kritik og været hurtige med tiltag for at opfylde vores krav og ønsker i salgsprocessen.
Vores kommunikation med Dan og Christel - på alle platforme - har været direkte, klar og kontant fra start til slut.
Kan anbefale dem og firmaet 🙂

31. Mai 2023

Antwort von Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING

Mange tak for jeres anmeldelse! Vi er glade for at høre, at &LIVING Roskilde har lyttet til jeres behov og handlet hurtigt for at opfylde jeres ønsker i salgsprocessen. Det er dejligt, at kommunikationen har været klar og direkte. Vi sætter stor pris på jeres anbefalinger.

Dygtige og flinke ejendomsmæglere

Meget flinke ejendomsmæglere, som er gode til løbende at give information. Dan er en dygtig sælger. Yderst rimeligt salær. Kan anbefales!

31. Mai 2023

Antwort von Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med &LIVING Roskilde. Din ros om vores løbende information og rimelige salær betyder meget for os. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Har haft mit hus til salg 2 gange før

Har haft mit hus til salg 2 gange før, men denne gang blev det solgt inden for 3 mdr. godt gået

8. März 2023

Antwort von Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe med at sælge dit hus inden for 3 måneder, især efter dine tidligere erfaringer. Din ros betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med salg af vores hus v/…

I forbindelse med salg af vores hus v/ Michael Holmegaard, Kgs. Lyngby oplevede vi en god kommunikation og ihærdighed for at komme i mål med salg af huset. Vi blev løbende orienteret og inddraget i processen, hvilket gjorde det til en rigtig god oplevelse. Dette mundede ud i et salg efter få dage.

13. März 2023

Antwort von Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING

Mange tak for jeres anmeldelse! Det glæder os at høre, at I har haft en god oplevelse med &LIVING Kgs. Lyngby. Vi sætter pris på jeres ros om god kommunikation og ihærdighed, og det er fantastisk at høre, at salget blev afsluttet så hurtigt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en fortrinlig oplevelse.

Det har været en rigtig god oplevelse at sælge vores hus igennem &Living. Vi er blevet taget godt af fra start til slut. I det hele taget er &Living yderst professionelle, kombineret med at gøre processen personlig, for dét er det jo at sælge sit hjem.
Stor anbefaling herfra.

1. März 2023

Antwort von Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I har haft en rigtig god oplevelse med at sælge jeres hus gennem &LIVING. Det betyder meget for os, at I følte jer godt taget af fra start til slut. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og jeres ros om vores professionelle og personlige tilgang.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr