Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING Bewertungen 77

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft min lejlighed til salg hos &LIVING Aarhus. Lejligheden blev solgt på under 1 måned, og hele forløbet har simpelthen været helt super. Kan kun anbefale at bruge &LIVING til salg! Har... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vejby afdelingen: Vendte ikke tilbage som aftalt. Vi måtte lave købsaftalen 3 gange grundet fejl fra mægler og de glemte graverende ting i aftalen som var på skrift. Sagsbehandlingen efterfølgende var... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Malek har været en stor hjælp i forbindelse med salget af min lejlighed. Hans indsigt i markedet og professionelle tilgang skabte tryghed hele vejen igennem og var derfor den primære årsag til hvorf... Mehr ansehen

1. Immobilienmakler

Vom Unternehmen geschrieben

&LIVING repræsenterer et unikt livsstilskoncept med fokus på æstetik og et tæt samarbejde imellem vores 16 forretninger. Via en tæt dialog igennem hele forløbet sikrer vi den bedste kundeoplevelse og den optimale handelspris.

4.3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forrygende god rådgivning hos &Living…

Forrygende god rådgivning hos &Living Holte v/Peter. Fra start til slut, har vi følt os i sikre hænder og oplevet et meget højt og professionelt niveau, på både salg og køb af ejendomme.

Vi var usikre på hvorvidt vi overhovedet ville sælge vores bolig, men står nu med et nyt drømmehjem og har sendt vores egen bolig videre til heldige købere, intet havde sket uden den transparente og fagligt stærke rådgivning fra &Living, Holte. Vi havde i øvrigt bud fra konkurrerende mægler (Nybolig) der i den grad ramte forbi skiven i deres værdisættelse, 3 uger efter vi havde sat til salg, fik vi første bud på næsten 1,5 mio over deres vurdering.

Vi kan i den grad anbefale &Living, Holte.

1. März 2025

Andliving Rungsted

Andliving Rungsted, Leverer på et meget højt niveau vi har både købt og solgt gennem dem, i begge tilfælde har der været tale en god og positiv oplevelse.

Alle aftaler bliver overholdt til punkt og prikke, deres evner som formidler ved både køb og salg er på et virkeligt højt niveau.

Vi kan kun varmt anbefale Andliving Rungsted herfra.

Klaus og Lianne Haurum

21. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En hæderlig mægler og et ordentligt menneske

Fra første telefonopkald til vores veje skiltes, har jeg været helt tryg ved Thomas Bo Jensen fra &Living i Aarhus. Jeg har oplevet, at en aftale var en aftale, og at Thomas holdt sit ord. Han er noget så sjældent, som en reel og hæderlig mægler.

Servicen hos &living er samtidig i top. Både hos Thomas og hos hans medarbejdere i Aarhus. En dag havde jeg ringet en del gange og undskyldte derfor. Her blev jeg mødt af en medarbejder med beskeden om, at jeg da altid var velkommen til at ringe, hvis der var det mindste. En imødekommenhed og venlighed der holdt hele vejen.
Thomas er samtidig til at få fat i og ringer altid tilbage samme dag.

Inden jeg skiftede til Thomas, havde jeg desværre haft to lokale mæglere og talt med adskillige andre. Hver gang sad jeg med oplevelsen af, at det var utrolig svært at gennemskue mæglernes priser, og jeg skulle hele tiden være på vagt for at sikre mig, at jeg fik det hele billede, så jeg ikke blev snydt. Det var derfor en lettelse at skifte til Thomas, som jeg kunne stole på.

At sælge et hus er en stor ting, som tærer på nerverne. Det var utrolig rart at blive mødt af venlighed, forståelse og ikke mindst af et troværdigt og ordentligt menneske.

Thomas og hans medarbejdere får de aller bedste anbefalinger herfra.

18. April 2024

Den rette mægler!

Vi havde i starten en knap så god mægler, vi fik ingen status om nogen ting, og der blev ingen planer lagt, og vi måtte selv tage fat i mægleren for at få bare de mindste oplysninger, så vi var meget klar på at skifte selskab.

I stedet tog vi fat i Christel som er indehaver af butikken i Roskilde, hun var intetanende om situationen, men tog straks over vores bolig, derefter skal vi love jer for at der kom skub i processen, vi modtog opkald hver eneste dag med status og nye informationer, det var en ren fornøjelse, og 2 måneder efter var vores hus solgt!

Det betyder ikke noget hvilket mæglerfirma man bruger, men hvilken mægler man har!

&Living Roskilde kan derfor klart anbefales, især hvis man har Christel som mægler 💪🏼

1. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

&Living gik konkurs midt i salget.

&Living gik konkurs midt i salget.
Nyt &Living selskab overtog det konkursramte, og dette er total kaos.
Det nye &Living Fyn er noget at fået dårligste jeg nogensinde har været ude for.
De overholder ikke aftaler og vender IKKE tilbage.
Jeg vil stærkt fraråde nye kunder at bruge &Living.

1. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et powerhouse til at sælge et powerhouse

Vi havde tidligere forsøgt at sælge vores hus gennem andre ejendomsmæglere, men uden held. I november 2024 valgte vi at prøve Johan hos &Living, og hans optimisme smittede af. Sammen med sit team, og især Malik, formåede Johan og Malik at sælge vores hus på blot 20 dage – selv midt i juletiden.

Selvom samarbejdet var kort, var det en fornøjelse, der stadig sidder i os. De forhandlede en fantastisk aftale på plads, både med og for os. Nu ser vi frem til vores næste eventyr!

3. Januar 2025

Fantastisk!

Fantastisk - intet mindre. &Living solgte vores hus på kort til - til prisen, og der var ikke en finger at sætte på noget som helst undervejs. Kristoffer holdt åbent hus næsten hver weekend og holdt os godt opdateret om fremvisningerne både før og efter. Kæmpe anbefalinger og tak til hele holdet - Kristoffer, Morten og Phillip!

31. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi solgte vores lejlighed gennem…

Vi solgte vores lejlighed gennem &Living Rungsted. Efter en langsom start overtog Malek salget, og takket være hans kompetente arbejde lykkedes det os at sælge til en pris, vi var tilfredse med. Malek er ekstremt punktlig og grundig i sit arbejde, proaktiv, professionel, og generelt får man følelsen af, at han har styr på, hvad han laver. Samtidig er han yderst behagelig som menneske. &Living kan bestemt anbefales, og særligt Malek.

30. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået solgt vores dejlige hus i…

Vi har fået solgt vores dejlige hus i Hørsholm af &living Rungsted Kyst.
Det har været en god oplevelse med Johan og især Malek har været helt fantastisk til at kæmpe for vores salg og en super positiv attitude.
Mange tusind tak for god behandling og et godt salg fra os i Slotsdalen 🏡🏡👍🏻😀

16. Dezember 2024

Virkelig god behandling af Frank hos @Living i Holte

I forbindelse med hussalg var vi i forbindelse med et par andre mæglere, inden vi kontaktede Frank hos @living i Holte, som vi endte med at vælge som mægler.

Frank er en meget samvittighedsfuld mægler, som vi kun har pæne ord til overs for.
Han har hele tiden sørget altid for at give os opdatering på status på fremvisninger m.v., og det lykkedes ham også at sælge huset, og ovenikøbet til en væsentlig højere pris, end de 2 andre mæglere stillede i udsigt.

Kunne jeg give 10 stjerne, ville jeg gerne have gjort det.

4. Dezember 2024

Top performance af Marcus fra &Living Herning

Valgte at sætte vores lejlighed til salg hos Marcus fra &Living Herning, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Han har igennem hele forløbet været meget professionel og god til at følge op på potentielle købere.

Vi var i lejlighedskomplekset i konkurrence mere flere lignende lejligheder, men på trods af dette så blev lejligheden solgt på 50 dage til prisen, hvilket både må skyldes Marcus professionelle ageren og den anderledes markedsføringsindsats &Living gør brug af.

Alt i alt en meget god oplevelse!

3. Dezember 2024

En fantastisk salgsoplevelse med &living i Rungsted og Gentofte

Jeg kan på det varmeste anbefale &living i Rungsted til alle, der ønsker en ejendomsmægler, der virkelig gør en forskel. Fra start til slut udstråler de professionalisme og positiv energi, der gør hele processen både behagelig og effektiv.

Jeg arbejdede særligt sammen med Malek, der har en sjælden evne til at se sagen fra både købers og sælgers perspektiv. Han skaber en perfekt balance, hvor begge parter føler sig forstået og imødekommet. Hans hurtige tilbagemeldinger og evne til at holde momentum gjorde salget smidigt, mens hans kreative tilgang og evne til at tænke ud af boksen gav salgsprocessen et ekstra løft.

Noget, der virkelig gør Malek unik, er hans store engagement og hans smilende, imødekommende natur. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med ham – en mægler, der går det ekstra skridt for at sikre, at intet bliver overset, og at alt følges helt til dørs.

Et stort tak til hele holdet fra &living i Rungsted og Gentofte for at sikre et hurtigt og vellykket salg af min lejlighed, så jeg kan tage hul på mit nye kapitel. Det har været en sand fornøjelse hele vejen igennem!

30. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde fornøjelsen af at samarbejde…

Vi havde fornøjelsen af at samarbejde med Johan Ploug-Sørensen fra Ejendomsmæglerfirmaet And Living Rungsted, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Efter to tidligere mæglere havde forsøgt uden held, lykkedes det Johan og hans team at få vores hus solgt til en flot pris – og det på trods af, at huset havde fået en kedelig liggetid.

Johan udstråler en fantastisk energi og ærlighed, som straks gav os tryghed og overbeviste os om, at han var det rette valg. Det, der virkelig gjorde forskellen, var deres anderledes tilgang til salget. Modsat de traditionelle mæglerkæder tænkte Johan og hans team ud af boksen og tilpassede strategien, hvilket gav nyt liv til salgsprocessen og fangede de rigtige købere.

Vi følte os i trygge og professionelle hænder gennem hele processen, og teamet bag Johan var lige så dedikerede og kompetente. Vi kan varmt anbefale Johan og And Living Rungsted til alle, der søger en mægler, som leverer resultater og samtidig sørger for en tryg og positiv oplevelse.

Tusind tak for indsatsen, Johan – vi er dybt taknemmelige og anbefaler dig til alle.

23. November 2024

De varmeste anbefalinger

Er du i tvivl om, hvilken ejendomsmægler du skal bruge, kan vi kun henvise til &Living i Holbæk.
Hos &Living sidder to fantastiske damer, nemlig Mie og Lene. De er søde, venlige og super professionelle. De hjælper dig igennem salget fra start til slut. Du kan altid ringe til dem, og hvis du ikke får fat i dem ringer de hurtigt tilbage.
En ting der også er super dejligt er at de følger op på alt du spørger om, så du følger dig tryg igennem hele handlen.
Vor samarbejde med dem har været helt i top, så vi kan kun anbefale dem på det varmeste.

1. Oktober 2024

&Living Gentofte

&Living Gentofte solgte vores hus, som havde været på markedet i længere tid. Kommunikation med dem var virkelig god, og de var utroligt dygtige til at tiltrække potentielle købere, hvilket den tidligere ejendomsmægler ikke havde held med.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger herfra.

1. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr