Bestilte et produkt der skulle graveres, men en lille fejl på hjemmesiden gjorde at når jeg valgte skrifttype og tekst så ville bestillingen ikke køre igennem. Jeg tastede istedet min tekst i bemær... Mehr ansehen
Har købt en pung/pengeklips - "red Pepper" Købte den i juledagene, hvor der var ferielukket - ikke desto mindre modtog jeg mine vare umiddelbart efter nytår - hurtig ekspedition!! Den så fin... Mehr ansehen
Jeg købte en golf kniv og en indgraveret Zippo ligther. Fik min pakke efter kun 2 dage. Er yderst tilfreds - varene lever op til bekrivelsen på hjemmesiden, og indgraveringen er pænt lavet. Har yder... Mehr ansehen
Andando Aps' kundeservice ydede en super hurtig tilbagemelding pr. mail ved stillede spørgsmål sidst på eftermiddagen. Forsendelsen kom 1½-døgn senere. Jeg havde købt en slipse-boks 'Philippi Giorgio'... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Andando.dk er lukket
, Dänemark
- andando.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Nemt og hurtigt
Jeg er virkelig overrasket over hvor hurtig betjening der var, nåede jo nærmest ikke at bestille før jeg modtog pakken, og så var det en smuk indgravering, stor cadeau for serviceniveauet!
Levede op til alle forventninger!!!
Fint produkt! Fin indpakning! Hurtig levering! God service! POSITIV KUNDE
Super hurtig service
super hurtig service. fik varen dagen efter jeg havde bestilt den. det kan man da ikke klage over.
Super
Perfekt - gnidningsfrit! Kunne ikke være bedre! Og godt udvalg iøvrigt.
Rigtig god kundeservice. Rigtig lækkert produkt
Jeg har købt og fået graveret på en kortholder. Jeg skrev sammen med indehaver for at finde ud af om min forespørgsel kunne lade sig gøre og jeg fik hurtig svar og rigtig venlig betjening. Jeg bestilte søndag og det kom med posten tirsdag. Jeg blev meget positivt overrasket da jeg modtog produktet. Det var udført virkelig flot og præcist. Min mand blev meget glad for gaven. Jeg kunne bestemt finde på at handle her igen og vil bestemt anbefale til andre.
køb af zippo lighter
super hurtig levering og utrolig flot gravering, ingen problemer overhovdet, kan klart anbefales.
Super hurtig betjening, dejligt at få vist et evt. resultat af eks. indgravering før den færdiggøres. Flot arbejde. alt i alt super super!
Hurtig levering og fin vare
Varen levede op til forventningen i og lidt til.
Eneste problem var at den blev sendt til privatadresse, hvor jeg havde ønsket levering et andet sted.
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling, opfølgning på mai log super hurtig levering. Og så er varen skøn!
Super dod forretning
Købt Bezzerwizzer. Super handel. Super hurtigt. Det er dejligt når man glæder sig til et nyt spil ;-))
Altid god service
Jeg har altid fået en rigtig god sevice.
Meget flot og hurtig levering
Jeg købte julegaver i jeres webshop den sidste uge op til jul,jeg var lidt nervøs for at jeg ikke nåede at få dem,der gik 3 dage så kunne jeg hente dem på det ønskede leveringssted.
Jeg kunne følge pakken hele vejen så det var bare perfekt.
Jette Damgaard
Spændede produkter og god service
Jeg søgte en pung der var ret svær at opspore, specielt hvis jeg ville have den fra en dansk udbyder. Da jeg fandt den var det fra et sted som jeg aldrig havde hørt om. I de tilfælde jeg skal handle fra et sted som jeg ikke føler mig 100% bekvem med, undersøger jeg altid virksomheden rating via trustpilot. Andando havde en fin rating, så hvorfor ikke. Jeg bestilte pungen med gravering og havde i den forbindelse nogle spørgsmål før bestilling. Alle mine henvendelser blev prompte responderet og varen, som i øvrigt var fejlfri, blev leveret med den ønskede gravering næste dag. Andando tilbyder "anderledes" produkter og tilbud om gravering gør at man kan købe en gave som bliver ret personlig. Det bestemt ikke mit sidste køb hos Andando og jeg håber de udvider deres sortiment i fremtiden. Jeg er nødt til at trække en stjerne fra vurderingen, da jeg ville have købt et andet produkt samtidig med pungen, men fik at vide at der var 4 ugers leveringstid på dette produkt. Dette fremgår umiddelbart ikke ved bestilling (andet end at der står: UDSOLGT - kontakt os for leveringstid). Jeg vil stadig gerne have produktet, men er nu nødt til at betale dobbelt fragt og give gaven efter deadline. Så bør man have et større varelager; tænker jeg bare...
fint udvalg med god information
jeg havde givet 5 stjerner hvis jeg havde fået lov til at betale med mit forbrugsforeninskort.Jeg aner ikke hvorfor det ikke blev accepteret.Jeg fik heller ikke mulighed for at oplyse om gravering!

Antwort von Andando.dk
Fremragende service
Er virkelig overrasket over Andandos effektive service. Min bestilling blev øjeblikkelig besvaret, og den efterfølgende kommunikation forløb friskt og imødekommende. Produktet skulle indgraveres med et navn, og jeg fik straks forslag til hvordan navnet kunne arrangeres. Dagen efter bestillingen, stod jeg med et fuldt ud tilfredsstilligen produkt i hånden. Kan varmt anbefale Andando!
Rigtig god service!
Rigtig god og hurtig service! Er meget tilfreds over resultatet på varen. Bestilte varen mandag aften, og modtog den allerede onsdag formiddag! :-)
Meget tilfreds kunde
Super hurtig og effektiv service - og det bestilte er "lige i skabet" :-)
Hurtigt, nemt og bekvemt ;o)
Købte for en uge siden et stål etui med gravering. Og vupti... allerede dagen efter, havde jeg varen med posten. Super service ;o)
Mangel på information før køb.
Kære Armando.dk
Da jeg skulle købe et smykkeskrin manglede jeg information omkring indgravering før købet. Man får først afvide hvad man skal gøre bagefter. Det burde stå før købet så man er fri for at kontakte jeres firma.
Ellers god servise etc.

Antwort von Andando.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.