Alles. Beeldverbinding kwam niet tot stand dus ook nooit een intake gehad. Ancora stuurt na een jaar! een factuur van 110 euro. Of ik die even wil indienen bij de zorgverzekeraar die ik niet meer heb.... Mehr ansehen
Dame/heer, Zoals on-site aangegeven vind ik het idee goed en toekomstbestendig. Echter was mijn ervaring van de uitvoering so far, hoewel zeer empatisch ingezet door u, niet voldoende door de ‘stand v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vragenlijst : zeer slecht! Slecht afgestemd op Uitgebreid S-M Onderzoek. Veel vragen over voedsel en sociale omgeving, alsof het een vragenlijst van een diëtist of psychische hulpverlening betrof.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Even ter verduidelijking, dit is geen afzeik review maar mijn persoonlijke mening en ervaring van het bezoek. Had er meer van verwacht.. Bij binnenkomst een nette begroeting met een voorste... Mehr ansehen
Über Ancora Health B.V.
Vom Unternehmen geschrieben
Herestraat 106, 9711 LM, Groningen, Niederlande
- (+31) 088 100 2323
- info@ancora.health
- ancora.health
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen

Getting more healthy
Granularity of information in combinatie with clear explenation is very helpfull and gives proper guidance for next steps.

Antwort von Ancora Health B.V.
Experience so far has been great.
Experience so far has been great.
Would have liked to have the option to use the treadmill instead of the bike for the VO2Max measurement because I run very often but I never bike.

Hele precieze keuring
Hele precieze keuring. Zorgvuldig gedaan. Groot pluspunt, alle tijd gekregen voor het evaluatie gesprek met de sportarts
Tips. De vantevoren in te vullen vragenlijst is echt veel te uitgebreid, te gedetailleerd, zeker als ik er feitelijk weinig van terug krijg.
En, lastig dat alles digitaal moet zoals het aankopen van een product. Fijner als hè gewoon kunt bellen en de afspraak gewoon even samen maakt
Al.met al toch 4 sterren vanwege het eerste wat ik schreef

Antwort von Ancora Health B.V.
Ik vind de presentatie van de resultaten onoverzichtelijk en kan er daardoor niet veel mee
Ik vind de presentatie van de resultaten onoverzichtelijk en heb dit gemeld aan Ancora. De reactie van Ancora was dat het een bewuste keuze om de resultaten zo te presenteren. Dit is puur vanuit Ancora geredeneerd en maakt het voor mij niet overzichtelijker. Wel is op mijn verzoek de presentatie van de hartslagzones anders weergegeven, maar nog niet volgens de gangbare status H, Z1, Z2, Z3 en HIT. Dit geldt ook voor de vermogenszones. Dit is de reden dat ik niet tevreden ben over de presentatie van de resultaten.

Antwort von Ancora Health B.V.
Al met al een zeer prettige ervaring
Je wordt netjes ontvangen door de receptioniste en vervolgens begeleid door professionele medewerkers. Al met al een zeer prettige ervaring.

Deels tevreden
De keuring verliep goed maar ik ben niet tevreden over de uitleg en de adviezen. Ik had verwacht dat er een rapport zou volgende waarin de adviezen verwerkt zouden worden. Dit is niet ontvangen. De reden waarom ik een U.S.M.O. had aangevraagd was juist vanwege het laatste onderdeel: advies.
De op te volgen acties werken niet goed. Slechts enkele dagen een reminder gekregen over de dagelijkse acties en toen hield het op.
Over het bovenstaande een mail gestuurd maar geen reactie ontvangen.

Antwort von Ancora Health B.V.
It was a very good meeting
It was a very good meeting, it felt just right and made me very positive about my future

Anders dan verwacht
Had er meer van verwacht..
Bij binnenkomst een nette begroeting met een voorstelling van de personen die met je gaan werken was heel fijn geweest. Kom binnen in letterlijk een leeg gebouw.
Een duidelijk programma met je door nemen en je doelen bespreken was fijn geweest. Of tijdens de testen door eens wat leuke gesprekken of interactie over de sport.
Had niet het idee dat ik met sport gerelateerde mensen bezig was of die interesse hadden in wat je doet. Voelde me niet echt thuis.
Later je digitale rapport uitlezen via de portal die flink wat vragen bij me oproept en dan niemand hebben om deze (vrij serieuze) uitkomst te bespreken.
Voor die forse prijs had ik wat meer verwacht, een uitbreiding op mijn al bestaande traningsschema, maar dat is niet wat het is geworden. Jammer.

Professioneel en handig
zeer professionele hulp en volgens mij gaat mij dit erg veel helpen om gezonder te worden, en dat dan ook vol te houden!

Antwort von Ancora Health B.V.
Goed en uitgebreid programma met…
Goed en uitgebreid programma met gedetailleerde feedback. Vriendelijke mensen die je goed begeleiden door de intake en metingen.

Antwort von Ancora Health B.V.
Fortunately my health is pretty ok
Fortunately my health is pretty ok, which was confirmed by the test results. The discussion with the doctor was therefore informative but not that it changes greatly my life.
I look forward to see if my health can even improve further

Goed bedrijf
Goed bedrijf
Als sporter bieden ze alle goede faciliteiten om je conditie en gesteldheid te meten .
En je weet weer goed hoe het met je gezondheid is .

Antwort von Ancora Health B.V.
It’s a great assessment to elevate your health
It’s a great assessment with everything you need and an easy health passport.
It enables you to reflect, create awareness and act to elevate your holistic health.
The only downside is that you don’t have all the data on one page to hand over to someone else (e.g. general practitioner).

Antwort von Ancora Health B.V.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.