- Online-Marktplatz
- Bootsverleih
- Online-Marketing-Agentur
- Web-Kollaborationsplattform
- Yachtmakler
Wat is Obato? Obato is een Europees, AI-gedreven platform voor de watersportmarkt. Het helpt consumenten bij het vinden, vergelijken en begrijpen van watersportproducten en -diensten, waaronder boten, accessoires en gerelateerd aanbod. Hoe werkt Obato? Via het Obato-platform ontdekken gebruikers aanbod binnen de watersportsector. De AI-assistent Bo biedt context en uitleg bij producten, specificaties en keuzes. Zo helpt Obato gebruikers om aanbod beter te begrijpen, opties te vergelijken en gerichter contact op te nemen met aanbieders. Verkoopt Obato zelf producten of diensten? Nee. Obato verkoopt zelf geen producten en treedt niet op als dealer of verkoper. Het platform is onafhankelijk en ondersteunt consumenten bij hun oriëntatie en besluitvorming binnen de watersportmarkt. Voor wie is Obato bedoeld? Obato is bedoeld voor consumenten en de zakelijke markten binnen Europa die actief zijn in of interesse hebben in watersport. Zowel beginnende watersporters als ervaren gebruikers kunnen Obato inzetten om overzicht te krijgen en beter geïnformeerde keuzes te maken. Wat maakt Obato anders dan andere watersportplatformen? Obato combineert een marktplaats met AI-ondersteuning. In plaats van alleen lijsten te tonen, biedt het platform uitleg, context en begeleiding. De focus ligt op kwaliteit, transparantie en relevantie, afgestemd op de individuele gebruiker. In welke landen is Obato actief? Obato richt zich op de Europese markt en toont aanbod van professionele aanbieders uit meerdere Europese landen. Het platform is ontworpen voor grensoverschrijdende oriëntatie binnen de watersportsector. Wat is het doel van Obato? Het doel van Obato is om de Europese watersportmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken. Door AI in te zetten als hulpmiddel helpt Obato consumenten om met meer inzicht, rust en vertrouwen keuzes te maken.
Nieuw-Loosdrechtsedijk 240a, 1231LG, Loosdrecht, Niederlande
- +31850650055
- info@obato.eu
- obato.eu
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Wauw, wat een website
Dit is denk ik de nieuwste generatie websites. Zo compleet en makkelijk met de hulp om mijn boot te verkopen, echt bijzonder. En dat je voor 2,50
per maand al online bent in 5 talen is natuurlijk een garantie voor snelle verkoop. Complimenten voor Obato team!